Bericht pakketje aangemeld bij DHL, blijft op aangemeld staan. Levertijd tussen 3 juli-15 juli, niets ontvangen (nog). Geen antwoord op e mails. Toch antwoord gekregen, spul komt uit China duurt ev... Toon meer

Bestelling warme panty s 11 december. 2023. Een bestelling geplaatst 2 warme panty s deze ook direct betaald. Geen bevestigingsmail gekregen. Lees nu alle review wat mij angstig maakt dat ik opgelich... Toon meer

Geen artikelen ontvangen, geen contactmogelijkheden, geen reactie op mailtjes naar het door hun opgegeven mail adres ontvangen. onjuist telefoonnummer en adres. Meteen na je bestelling krijg je al... Toon meer

Waarde loos Heb afslank gember besteld , nooit ontvangen stond wel op afgeleverd Gemaild na een week bericht terug gehad , moest bij de buren navragen Weer gemaild na een maand zogenaamd weer v... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,4

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Is 1 ster nog niet waard

Is 1 ster nog niet waard. Ook in augustus een bestelling gedaan en nog steeds niks. Ik wil gewoon mijn geld terug, is dat nou zo moeilijk?! Waardeloos!!

9 augustus 2023

OPLICHTERS!!!!!!

Op 9 augustus een bestelling geplaatst.
Tot op de dag van vandaag niets ontvangen.
10 mailtjes gestuurd, opnieuw met mn adres en nog steeds blijft ELISE BOS mailen dat ik gewoon moet afwachten...

Dat je uberhaubt mijn mailtjes nog durft tr beantwoorden.

!!!!OPLICHTING VAN DE BOVRNSTE PLANK!!!!!!

9 oktober 2023

OPGELICHT!

Bedankt voor uw bericht!

Heeol vervelend dat u nog geen reactie hebt ontvangen. ik heb het meteen intern nagevraagd en er is aangegeven dat ze no9g even bezig zijn hiermee. Als er geen bestelling terug te vinden is, zullen we het nader bekijken. In dit geval kunnen we zeker nakijken wat we voor je kunnen betekenen. Ik vraag je vriendelijk dit nog even af te wachten.

Ik hoop u hiermee geïnformeerd te hebben, mocht u nog vragen hebben kunt u gerust dit bericht beantwoorden.

Met vriendelijke groeten,
Elise Bos

Bestelling van 03/05/2023. GELD KWIJT!!
Oplichting 1e klas!

3 mei 2023

Lapella,

Lapella,

Hierbij stel ik u in gebreke en verzoek u het bedrag van 39,95 euro terug te storten op ons rekeningnummer binnen de 8 dagen!

Met vriendelijke groeten,
Caroline Philips

8 september 2023

Bedankt voor uw bericht!
Allereerst bied ik mijn welgemeende excuses aan voor de late reactie. Door de drukte, konden we niet optijd reageren.

Heel vervelend dat u de bestelling nog niet hebt ontvangen. Ik heb de bestelling meteen erbij gehaald en zie dat het is afgegeven in het magazijn. Binnen 5 werkdagen wordt de bestelling thuis voor u geleverd. Ik vraag u vriendelijk dit af te wachten.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen hebben, kunt u altijd deze mail beantwoorden.

Elise Bos

OPLICHTERS,

17 juli 2023

OPLICHTERS

OPLICHTERS, WACHT AL ANDERHALVE MAAND OP MIJN BESTELLING, KAN HET NIET TRACEREN, ZE ZIJN NIET BEREIKBAAR! BAB BAH

5 september 2023

Bestelling 15 juli geplaatst na ruim 6…

Bestelling 15 juli geplaatst na ruim 6 weken nog niets ontvangen, krijg steeds te horen dat er vertraging is bij de vervoerder, het geld willen ze ook niet terugstorten, weinig vertrouwen en zou nooit meer hier iets bestellen!!!!!

1 september 2023

geen reactie

Ik wacht nu alweer een tweetal weken op een antwoord. Helemaal geen respons. Geld dus gewoon kwijt.
Is het gewoon niet mogelijk om dit soort oplichters gezamenlijk te gaan aanpakken? Ik zie gelikte reclames inspelend op ongemakken die niet snel te verhelpen zijn. Daar trappen erg veel mensen in. Facebook doet hier niets aan. Wie wel?

24 augustus 2023

Waarde loos bedrijf

Waarde loos
Heb afslank gember besteld , nooit ontvangen stond wel op afgeleverd
Gemaild na een week bericht terug gehad , moest bij de buren navragen
Weer gemaild na een maand zogenaamd weer verzonden midden in de nacht krijg ik een link weer afgeleverd , je raad het al is afgeleverd en ze zeggen zelfs getekend voor ontvangst , we hebben een video deurbel er is echt niemand geweest 🤬

18 augustus 2023

Heb de bestelde schimmelnagelspray ontvangen

Heb de bestelde schimmelnagelspray ontvangen, duurde wel erg lang maar ze zijn geleverd. Een probleem is echter dat van de 4 geleverde flesjes er slechts 2 een inhoud bevatten, zouden dat de 2 zijn die je extra krijgt?

3 augustus 2023

Bestel niks via Facebook.

Meteen na je bestelling krijg je al een kortingsbon van 10% op je volgende bestelling. Trap er niet in, is dus ook fake.
Staat al geruime tijd bij DHL als: aangemeld maar nog niet ontvangen. Bij hun staat het artikel als: is onderweg.
Schandalige manier van bedriegen en beliegen.

21 juli 2023

Wat een zooitje oplichters

Wat een zooitje oplichters! Ook die schimmelspray begin juli besteld maar niks nakkes nada. Kreeg vandaag de melding, bij volg je bestelling, “bestelling geleverd” nou mooi niet dus.,Weg drie tientjes. Gaat me niet om die paar tientjes maar wat een tuig zeg!

7 augustus 2023

oplichter Lapella

zeer goede marketing over middel voor schimmelnagels. 2 flesjes besteld. Communicatie per mail omdat ik order wilde afzeggen na 3 weken levertijd. Kwam na 3 weken toch een pakketje uit China met chinese gebruiksaanwijzing. Retour gevraagd. reageren totaal niet meer. voor € 40 opgelicht

7 augustus 2023

Op zijn Frans…

Op zijn Frans…. daar zijn
de Britten niets bij in de vergelijking van hun logistiek met de web-winkel Lapella.
Ook ik heb mij laten verleiden door hun uitbundig verhaal mbt de hun ‘Schimmelnagelspray’
Geduld is een mooie zaak… dat leer je bij Lapella…. Verzendings duur 3 weken+

6 augustus 2023

Oplichters, ze leveren niets

Wat een mentaliteit heeft Lapella, ze leveren bestelde artikel niet, en op de vraag hierover reageren ze niet. Beste mensen, ik ben belazerd door hun. Waarschuwing koop nóóit iets bij hun.

6 augustus 2023

Vuile oplichters

Vuile oplichters. Je krijgt helemaal niets opgestuurd. Zelfs hun telefoon nummer is fake en buiten gebruik.

15 juli 2023

Is dit jouw bedrijf?