Lapperre - Willebroek Reviews

Overwinningsstraat 159, 2830 Willebroek, Antwerpen, BE

We zijn heel content met ons Lapperre audicienne Ilham in Willebroek. Contact liep altijd vriendelijk en warm. Ze luistert geduldig naar ons probleem, legt duidelijk uit de verschillende mogelijkhede... Toon meer

1. De verantwoordelijke van de Lapperre zaak in Willebroek, ontvangt u zeer vriendelijk en behandeld uw probleem zeer correct en laat u meteen weten na de test indien een hoorapparaat nodig is. 2.... Toon meer

Ze heeft me reuze geholpen. Gerustgesteld door een oormeting te doen. En nieuwe rubbertjes gegeven die beter afsluiten. Ik kan alleen zeggen dat ik nu al een positief verschil merk. Mijn oren zijn... Toon meer

De tijd van afspraak wordt gerespecteerd. Goede service. Geduld met een oudere persoon van 84.

1. Gehoorapparaten reparatieservice
  2. Audicien

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Overwinningsstraat 159, 2830, Willebroek, Antwerpen, België

• +3238861672

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2.303 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

snel en correct !

30 september 2025

Antwoord van Lapperre - Willebroek

Tof dat je het zo ervaart Jan. Bedankt voor je feedback!
Mvg, Lapperre

toestellen zijn nu 1 jaar oud en nog…

toestellen zijn nu 1 jaar oud en nog geen problemen gehad goed advies van de medewerkers en vriendelijk

19 september 2025

Antwoord van Lapperre - Willebroek

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat uw toestellen probleemloos functioneren, zo hoort het ook, en dat u tevreden bent over het advies van onze medewerkers.

Zeer goede uitleg

Zeer goede uitleg, tips en begeleiding.

13 september 2025

Antwoord van Lapperre - Willebroek

Fijn dat we je goed konden helpen Joeri!
Mvg
Lapperre

Uiterst vriendelijke & correcte…

Uiterst vriendelijke & correcte ervaring & behandeling door de betrokken medewerkster ! Altijd een prettige ervaring met haar !

22 augustus 2025

Antwoord van Lapperre - Willebroek

Wat fijn dat je zo'n prettige ervaring had met onze medewerkster Rudi! Bedank voor je lieve woorden over ons team!
Mvg, Lapperre

Willebroek

Willebroek. De audioloog Tineke is zeer behulpzaam en heeft geduld tot de klant de juiste keuze heeft gemaakt waardoor hij gelukkig is.

28 mei 2025

Antwoord van Lapperre - Willebroek

We zijn blij te horen dat u een positieve ervaring had. Dank u voor uw vriendelijke woorden over onze behulpzame aanpak en geduld bij het vinden van de juiste oplossing.

Zeer efficiënt

Zeer efficiënt, vriendelijk en correcte prijs

27 mei 2025

Antwoord van Lapperre - Willebroek

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze efficiëntie, vriendelijkheid en prijs. Bedankt!

Super ontvangen

Super ontvangen, zeer duidelijke uitleg,

8 mei 2025

Antwoord van Lapperre - Willebroek

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de duidelijke uitleg.

De tijd van afspraak wordt gerespecteerd

De tijd van afspraak wordt gerespecteerd.
Goede service.
Geduld met een oudere persoon van 84.

23 april 2025

Antwoord van Lapperre - Willebroek

We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service en dat de afspraak op tijd werd nagekomen. We waarderen uw positieve feedback, ook uw compliment over de geduldige behandeling van een oudere persoon.

Antwoord van Lapperre - Willebroek

Dank u voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u onze service als zeer goed en vriendelijk heeft ervaren. Uw complimenten worden zeer gewaardeerd.

goede service

De audiologe van dienst is vriendelijk en erg professioneel

19 maart 2025

Antwoord van Lapperre - Willebroek

Dank u voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze audiologe.

Zeer vriendelijke en behulpzame…

Zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst.Je kan er spoedig terecht.

30 januari 2025

Antwoord van Lapperre - Willebroek

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u een vriendelijke en behulpzame ontvangst heeft ervaren. We streven ernaar om onze klanten een positieve ervaring te bieden.

Afspraak maken en evaluatie

Afspraak maken, snelle respons.
Evaluatie na half jaar dragen hoorapparaten verliep vlot.
Vriendelijke audicien

17 januari 2025

Antwoord van Lapperre - Willebroek

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service. Het is fijn om te weten dat u een positieve ervaring heeft gehad met het maken van een afspraak, de snelle respons en de vriendelijke audicien. We waarderen uw feedback en zullen ernaar streven om onze klanten in de toekomst dezelfde positieve ervaring te bieden.

Zeer vriendelijk personeel

Zeer vriendelijk personeel, zoals altijd. Oplossing gevonden voor mijn probleem. Alles netjes weer in orde. Top.

3 december 2024

Antwoord van Lapperre - Willebroek

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. Het is fijn om te horen dat ons personeel vriendelijk en behulpzaam was. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.