Lapperre - Wilrijk Reviews

Heistraat 59, 2610 Wilrijk, Antwerpen, BE

de batterijen van mijn apparaten hielden niet meer tot ´s avonds. apparaten binnengebracht in wilrijk, maar kwamen onhersteld terug van bij phonac. mw. Edith van lapperre heeft ze nog eens opgestuu... Toon meer

Afspraak was voor mijn moeder en mezelf. Naar mijn hoogbejaarde moeder, 92, stelde ze gerichte vragen op een geduldige, respectvolle manier. Ikzelf, 65, werd zeer doelgericht geholpen. Deze mevrouw... Toon meer

Omdat de kennismaking vlot, interessant en leerrijk was. De bediende Eveline heeft eerst ruim de tijd genomen om te luisteren naar de problemen die ik had. Dan heeft zij duidelijk en geduldig gezegd... Toon meer

1. Gehoorapparaten reparatieservice
  2. Audicien

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Heistraat 59, 2610, Wilrijk, Antwerpen, België

• +3238252250

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2.089 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

vriendelijke bediening en top onderhoud…

vriendelijke bediening en top onderhoud van mijn oorapparaten.

21 maart 2025

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vriendelijke service en het onderhoud van uw hoortoestellen.

Zeer vriendelijk en gedienstig…

Zeer vriendelijk en gedienstig personeel.
Ik ben daar in vier jaar maar een paar keer geweest en werd ontvangen als een goede vriend.

20 maart 2025

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons personeel. Het is geweldig om te weten dat je je altijd welkom voelt en dat onze medewerkers je als een goede vriend behandelen.

Heel correcte en vriendelijke…

Heel correcte en vriendelijke behandeling.

7 maart 2025

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Slaapdopjes op maat laten maken in…

Slaapdopjes op maat laten maken in Wilrijk. Ongelofelijk vriendelijke en professionele bediening. Ik beveel hen zeker aan !

4 maart 2025

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

Hallo. Bedankt voor uw fantastische beoordeling! Het betekent veel voor ons om te horen van gelukkige klanten.

Eveline is altijd zeer vriendelijk..

Eveline is altijd zeer vriendelijk... luistert en beantwoordt mijn vragen goed.

31 januari 2025

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

Het is fijn om te horen dat je positieve ervaringen hebt met Eveline. We waarderen haar vriendelijkheid en de manier waarop ze naar je luistert en je vragen beantwoordt. We zullen je feedback zeker met haar delen.

duidelijke en heldere communicatie

duidelijke en heldere communicatie, probleemoplossend gericht, grote luisterbereidheid en -vaardigheid en nog zoveel meer...

1 februari 2025

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

Hartelijk dank voor je positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat je onze communicatie, probleemoplossende aanpak en luistervaardigheid waardeert.

oordoppen

Ik ben heel tevreden over de (muziek) oordoppen die ik liet maken bij Lapperre om naar concerten te kunnen gaan. Ze bieden veel comfort, blijven goed zitten en de geluidskwaliteit is top en mijn gehoor is goed beschermd. Het is de investering waard.

3 januari 2025

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

Bedankt voor je score. Wij vinden het heel fijn om feedback te ontvangen van tevreden klanten.

Formidabel goede service

Zeer goede service, problemen worden dadelijk opgelost. Een echte aanrader.
Ik ben al jaren klant

10 januari 2025

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

Bedankt, om je geweldige beoordeling met ons te delen.

De bediende was vriendelijk

De bediende was vriendelijk, hulpvaardig en gaf de nodige uitleg.

27 december 2024

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Hartelijke bediening

Er wordt tijd gemaakt om rustig te luisteren en te zoeken naar de gepaste oplossingen. Altijd een heldere uitleg en goed advies.

23 december 2024

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

Bedankt, om je geweldige beoordeling met ons te delen.

De service was excellent

De service was excellent, maar omdat mijn hoortoestellen 9 jaar oud zijn (amper 4 jaar gebruikt), kunnen er geen wisselstukken meer gekocht worden zodat ik verplicht ben om in de nabije toekomst nieuwe oorapparaten te kopen !!

3 december 2024

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

We begrijpen dat het vervelend is dat je geen reserveonderdelen meer kunt vinden voor je hoortoestellen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we vinden het jammer dat je in deze situatie terecht bent gekomen. Tal van nieuwe technologie is ondertussen beschikbaar. Hopelijk mogen wij je in de toekomst blijven verder helpen. Bedankt

Audicien is oké

Audicien luisterde goed. Maar ik kwam voor een vervanging rechtertoestel ( verouderde ander firma) en we zijn afgeleid door dat ik voor CI in 2021 onderzocht ben, infomomnet UZA. Maar uiteindelijk besloot ik eerder geen CI te laten plaatsen, misschien liet ik diyt te weinig blijken.

5 november 2024

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

Bedankt voor uw feedback. We begrijpen uw situatie en geven uw bericht door aan de collega’s. Zij zullen binnenkort contact met u opnemen om dit verder te bespreken. We staan klaar om u verder te helpen!

driemaandelijks nazicht

Correcte antwoorden en oplossingen op mijn vragen

6 november 2024

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

Hallo, bedankt voor je beoordeling. Heel fijn om er een tevreden klant bij te hebben.

Heel vriendelijk

Heel vriendelijk, heel efficient
Heel tevreden

26 september 2024

Antwoord van Lapperre - Wilrijk

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met ons vriendelijk onthaal en efficiëntie. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, goed geholpen, heel correct

25 september 2024