Lapperre - Zaventem Reviews

Stationsstraat 129, 1930 Zaventem, Vlaams-Brabant, BE

Zeer vriendelijke en profesionele begeleiding door de audiologe Ine in Zaventem Laperre. Van A tot Z Zeer tevreden van de aparaten en de opvolging en de naverkoop service ! 12 op 10

Inne is een top audioloog . Luistert aandachtig naar haar klant en geeft feedback over de nieuwe technieken . Zij weet onmiddellijk waar er zich al dan niet technische problemen kunnen voordoen aan he... Toon meer

Mijn vragen werden beantwoord. Problemen zo goed als mogelijk aangepakt en met veel geduld behandeld.

Ik heb mijn hoorapparaat nu een jaar en laperre heeft mij een uitnodiging gestuurd om bij jullie langs te komen om te checken hoe mijn oortjes zitten en ook de kit aangevuld. Ze volgen wel hun client... Toon meer

1. Gehoorapparaten reparatieservice
  2. Audicien

Lapperre maakt alle oren blij, al 75 jaar Je oren, die vertrouw je niet zomaar aan iemand toe. Daar zijn ze te belangrijk voor. In je Lapperre-hoorcentrum neemt de audicien de tijd om naar je te luisteren en samen naar de juiste oplossingen te zoeken. En dat met slechts één doel: je opnieuw te laten genieten van het plezier om goed te horen

• Stationsstraat 129, 1930, Zaventem, Vlaams-Brabant, België

• +3227204725

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

2.279 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bij Laperre Zaventem heb je een zeer…

Bij Laperre Zaventem heb je een zeer vriendelijke en oplossende bediening.
Het is een aanrader om daar je hoorapparaat te bestellen.

9 juli 2025

Antwoord van Lapperre - Zaventem

Heel erg bedankt voor uw mooie woorden over onze service in Zaventem. We zijn blij te horen dat u tevreden bent!

Zeer attente, vriendelijke én efficiënte aanpak!

Sinds een jaar ben ik klant bij Lapperre en ik kan alleen maar zeer tevreden zijn over de efficiëntie en de vriendelijke behandeling van de medewerkster! Ik werd en word zeer goed geholpen bij elke afspraak!

4 juli 2025

Antwoord van Lapperre - Zaventem

Dat is fijn om te horen, dank u wel daarvoor! We geven het zeker door aan onze collega in Zaventem :-)

Zeer vriendelijk en spontaan

Zeer vriendelijk en spontaan
Zeer goede service
Spontaan en zeer gedienstig
Super Inge

28 mei 2025

Antwoord van Lapperre - Zaventem

Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn te horen dat u onze vriendelijkheid, spontaniteit en service waardeert.

Een goede service

Een goede service. Vriendelijke ontvangst. Professionele en doeltreffende hulp bij problemen.

28 maart 2025

Antwoord van Lapperre - Zaventem

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service, de vriendelijke ontvangst en de professionele hulp. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Top!

We worden altijd vriendelijk onthaald en met veel geduld en toewijding (winkel Zaventem).

25 januari 2025

Antwoord van Lapperre - Zaventem

Het is fijn om te horen dat u altijd vriendelijk wordt ontvangen in onze winkel in Zaventem. We zijn blij dat u onze medewerkers als geduldig en toegewijd ervaart.

Prima service

Erg behulpzaam,vriendelijk, attent en bekwaam.

9 oktober 2024

Antwoord van Lapperre - Zaventem

Bedankt voor je geweldige feedback, het verheugt ons dat je tevreden was over je ervaring.

Antwoord van Lapperre - Zaventem

Bedankt voor uw positieve feedback! We zijn blij met uw positieve ervaring. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Alles is heel vlot verlopen vanaf de…

Alles is heel vlot verlopen vanaf de uitleg tot levering en aanpassingen van de apparaten. Voor vragen achteraf kreeg ik altijd de nodige uitleg op een heel vriendelijke manier

19 juni 2024

Antwoord van Lapperre - Zaventem

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij te horen dat uw afspraken van A tot Z goed zijn verlopen en dat u snel bent geholpen.
Het is geweldig om te horen dat u tevreden bent met ons vriendelijke onthaal en dat u een fijne ervaring had met onze audioloog. Uw complimenten zijn een grote bron van motivatie voor ons
Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor u klaar.

Professioneel

Professioneel, vriendelijk, goede informatie.

14 juni 2024

Antwoord van Lapperre - Zaventem

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de service
Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit en het is fijn te weten dat we u snel en effectief hebben kunnen helpen.

Vriendelijk

Vriendelijk. Goede uitleg

18 mei 2024

Antwoord van Lapperre - Zaventem

Bedankt voor je score. Wij vinden het heel fijn om feedback te ontvangen van tevreden klanten.

Reviews in alle talen tonen. (44 reviews)