Xinyu Tang nog steeds actief?
Het is nu een jaar geleden dat ik door laptopsaccu.nl in de 'tang' ben genomen. ‘Punt nl’, het leek mij een Nederlands bedrijf, maar de PayPall betaling aan ene Xinyu Tang en het in het Engels geschreven mailtje dat de accu vanuit China verstuurd moest worden, omdat die niet op voorraad was, zetten mij licht aan het twijfelen. Na een dag of 10 kreeg ik een brief van Post.nl om aan te geven wat er in het pakket zat. Een paar dagen later werd de accu aangeboden met een factuur voor BTW en inklaringskosten ten bedrage van €20,86. Ik heb het pakket toen geweigerd en laptopsaccu.nl hiervan op de hoogte gebracht. De Engelse ‘Emma’ vond dit zeer vervelend en stelde voor de accu te accepteren en de rekening van de extra kosten op te sturen. Ik ben er toen ingetuind. Slechts €6,95 was Emma bereid terug te betalen, maar ook dat bedrag heb ik nooit gezien. Ook PayPall, waar ik een claim had neergelegd, kon uiteindelijk niets voor me betekenen. Xinyu Tang reageerde nergens op. Wat ik me nu afvraag; heeft PayPall daarna nog steeds diensten verricht voor meneer Tang? Wat kan TrustPilot doen om te voorkomen dat laptopsaccu.nl nog eens actief wordt? De accu was gelukkig ok!