In het begin ligt het matras prima, maar zoals ook anderen beschrijven verliest het traagschuim zijn werking na 1,5 a 2 jaar. Vlak na aankoop een review schrijven heeft dan ook weinig zin. Ik zal nu... Toon meer
Absoluut niet doen. Ziet er aanlokkelijk uit maar wat een troep. Ik kocht de Larson boxspring Oslo en het matras zakte na weken al door, en de topper vulling ging alle kanten op. Goedkoop duurkoop, v... Toon meer
Larson Beds voert een nieuw concept in Nederland. Door onnodige kosten te omzeilen kan Larson hoge kwaliteit bieden tegen een fractie van de prijs. We ontwerpen en ontwikkelen het perfecte product en leveren deze direct aan de consument. Ons team heeft veel ervaring in het ontwikkelen van matrassen, bedden en kussens. Daarbij hebben we voor diverse grote merken gewerkt en meegedacht over de ontwikkeling van hun producten. Al deze kennis hebben we samengebracht in de twee luxe Larson matrassen.
Nederland
- info@larsonbeds.nl
- larsonbeds.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Goede kwaliteit en snelle levering
Matras nu enkele weken in gebruik
Matras nu enkele weken in gebruik. In het begin lekker stevig. Momenteel weer het gevoel in een 'kuil' te liggen. We zijn niet echt enthousiast.
Ik ben totaal tevreden mee.zelf na 1…
Ik ben totaal tevreden mee.zelf na 1 maand vertraagde levering.ik was er voor bonus gegeven van 25 euro.niet veel maar toch leuke detail.
Lekker matras
Ondanks de vertraagde levering ligt het matras prima. Nu circa 1 maand in gebruik.
Zeer goede matras
Zeer goede matras. Ik ben groot en zwaar en zocht lang naar een goede matras. Bij deze gevonden.
Enige minpunt was dat er contact zou…
Enige minpunt was dat er contact zou worden genomen voor bezorging, maar kreeg gewoon een mail we komen morgen.. Voor de rest heelijk matras
Heerlijk slaapcomfort
Heerlijk slaapcomfort. Eenvoudig te monteren. Uiterst tevreden met deze aankoop!
Mooi stevig bed
Mooi stevig bed. Matras en topper samen liggen erg lekker en passen zich goed aan aan het lichaam. Het bed is gemaakt van een stevige stof en voelt robuust aan.
Kortom na de eerst maand erg tevreden.
Matrassen top, verzendproces flop
We zouden bericht krijgen over wanneer de matrassen zouden worden geleverd!!! Na 2 weken ging op maandagmorgen om 8.45 de bel en stond er een vrachtwagen van GASTRO voor de deur en werden de beide matrassen op de stoep gedeponeerd. Gelukkig waren we thuis, want we hebben GEEN bericht gehad.
De verpakking (dozen) zagen er rampzalig uit. Vuil, vogelpoep, overal kapot. Gelukkig zijn de matrassen onbeschadigd en zien er prima uit. Nu eerst een paar dagen luchten.................
Wat een top bedrijf!
Wat een top bedrijf!! Ik heb bijna 2 jaar geleden een heerlijk matras gekocht van hen maar via personeelsvoordeelwinkel.
Sinds een half jaar komt er een soort kuil in het matras, nu lig in ivm mijn aandoening veel in bed dus ik voelde me een beetje bezwaard om te vragen of er een oplossing zou zijn. Ik dacht meer in de vorm van advies of dat ze adviseren om een topmatras erover te leggen.
Ik kreeg binnen een dag reactie en na opsturen van foto’s krijg ik zelfs een heel nieuw matras!!
Wat een ontzettend goede service, ik had dit zeer zeker niet verwacht maar ben er ontzettend blij mee. Ik vind het een goed teken dat ze zo achter hun producten staan 👌🏼
Het geleverde boxspringbed had niet de…
Het geleverde boxspringbed had niet de juiste maten wat besteld was. Het bed is per omgaande keurig opgehaald zonder extra kosten. Service optimaal,
heel goed service .
heel goed service .
Wel jammer dat je 12 u eerste wachten om te kunnen slapen erop .
Met zoveel zeer sterk uiteenlopende…
Met zoveel zeer sterk uiteenlopende meningen is het bijna onmogelijkheid om een objectief en realistisch beeld te krijgen. Ik heb een Larson Oslo 180x210 boxspring met matrassen en topper uit de aanbieding bij ibood gekocht en houd mijn hart vast of ik wel een goed keuze heb gemaakt... Ik krijg de set als het goed is over een week of zo bnnen en zal na levering en een paar weken slapen hier mijn bevindingen posten

Antwoord van Larson Quality Beds
Levert niet. Antwoordt niet
Ook bij mij. Levert niet. Geen telefoon nummer. Geen antwoord op rmails
Leveren niet
Leveren niet! 2 weken geleden een boxspring gekocht. Zou vorige week geleverd worden, daarna was het bericht dat deze gisteren geleverd zou worden. Larson zelf is niet telefonisch bereikbaar (geen telefoonnummer) en op mails en contactformulier via de site wordt niet gereageerd. Mogelijk ben ik nu gewoon mijn geld kwijt, het zou me verbazen als ze alsnog gaan leveren...
eindelijk een prima prijs/kwaliteit…
eindelijk een prima prijs/kwaliteit verhouding. snelle levering en bij navraag ook direct geholpen.. zo hoort service te zijn!
Geen duurzaamheid
Vlak na aankoop een review schrijven heeft dan ook weinig zin. Ik zal nu op zoek naar een kwalitatief hoogwaardig bed/matras, goedkoop is uiteindelijk duurkoop.