Persoonlijk en kwalitatief
Na lange tijd een powerliftcoach te hebben gehad, was ik toe aan een nieuwe uitdaging in de sportschool, iets wat beter bij mij paste. Na veel zoeken kwam ik via Instagram bij Lars terecht. De filmpjes en informatie die hij deelde spraken mij direct aan. Na een intakegesprek was ik overtuigd en zijn we samen aan de slag gegaan.
Lars beschikt over ontzettend veel kennis en neemt je hier stap voor stap in mee. Het was voor mij erg waardevol om meer te leren over mijn eigen lichaam en de invloed van voeding en training. Hierdoor ben ik trainen niet alleen beter gaan begrijpen, maar ben ik het ook veel leuker gaan vinden.
Daarnaast heeft hij mij geleerd om mezelf echt te pushen in de gym, waardoor ik veel progressie heb geboekt en het maximale uit mijn trainingen ben gaan halen. Wat ik ook erg waardeer, is dat Lars prettig in de omgang is en oprecht geïnteresseerd is in jou als persoon. Hij kijkt mee naar je huidige situatie, denkt met je mee en past de coaching daarop aan.
Ik heb de coaching als zeer prettig en professioneel ervaren en kan het iedereen van harte aanbevelen.