LASystems.be Reviews

3,6

Titel zegt genoeg. Ik heb contact opgenomen per Email m.b.t. een vraag over de voorraad. Vervolgens een reactie ontvangen die absoluut niet klantgericht is. Zie onderstaande reactie: "... Toon meer

Zeer vlotte service en goede prijs. Enkele Lenovo laptops besteld op een Maandag namiddag en Dinsdag morgen reeds binnen. Ook telefonisch even contact opgenomen omdat er nog wat vragen waren over de v... Toon meer

Zeer tevreden met mijn bestelling. Telefonisch contact gehad en bevredigend antwoord op mijn vragen gekregen. De prijs leek mij aan de lage kant in vergelijking met andere webwinkels. Vandaar dat ik o... Toon meer

Dit bedrijf is gewoon top. Had enkele vragen over de aankoop van netwerk switches voor onze school en kreeg binnen enkele uren netjes de juiste info. Daarbovenop stelden ze zelfs nog een goedkoper m... Toon meer

1. Computerwinkel

LASystems.be, started in 1995, is one of the leading Belgian B2B online retailers of computer products, electronics, industrial and household products. Online sales to companies, business customers, organizations, governments, institutions, diplomats and embassies. Currently shipping to 25 countries in Europe. B2B megastore with + 1.000.000 products from + 2.500 brands.

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Asus Zenbook

Asus Zenbook gekocht. Bleek een klein defect te hebben. Eric deed zijn best om te helpen, stuurde de laptop terug en zorgde voor een nieuwe, geleverd aan huis. Service zoals het hoort. Bedankt Eric.

22 oktober 2024

Had verschillende goede reviews gelezen…

Had verschillende goede reviews gelezen over dit bedrijf en wou hier mijn nieuwe laptop bestellen. Ik woon zelf in Frankrijk en ze stuurden ook naar daar op aan schappelijke transport kost. De bestelde HP Envy laptop was op 4 dagen aangekomen en goed verpakt. Ik ga vast en zeker hier nog bestellen.

4 maart 2024

Had snel een nieuwe laptop nodig

Had snel een nieuwe laptop nodig. Hier een ASUS met oled scherm aangekocht aan de laagste prijs die ik kon vinden.
Op een zondag besteld en Dinsdag morgen stond DHL aan de deur met mijn pakket. Niks op aan te merken op dit bedrijf.

7 januari 2024

0/10

Je wilt een lokaal bedrijf steunen, maar dan krijg je een defect product. LASystems maakt het onnodig moeilijk om het product te retourneren en weigert verder te helpen. Neem deze recensie ter harte en kies voor een Nederlands bedrijf als je tech wilt kopen. (Megekko, Alternate, bol.com, enz)

Daar heb je 30 dagen bedenktijd en is de garantie echt iets waard. Nooit meer bij LASystems

16 maart 2023

Zeer ruimdenkend vooraf

Zelden schrijf ik een review maar deze keer wel aangezien ik heel tevreden ben van dit bedrijf.
Voor onze school hadden we 3 Signage panelen nodig. Omdat we niet wisten welke wielen we juist nodig hadden eerst enkele keren contact opgenomen en kregen binnen de dag enkele voorstellen.
Zeer ruimdenkend met ons geweest en bestelling uiteindelijk snel geplaatst. Volgende werkdag voormiddag alles netjes ontvangen met de GLS vrachtwagen.

8 november 2023

snel, duidelijk, betrouwbaar, correct.

had hier een R5 7500 cpu besteld voor 215€.
omdat er weinig keus was om deze te bestellen bij anderen.

er stond vermeld op de website (Verzonden binnen 7-10 werkdagen) .
nu dit was de 1ste keer dat ik bij deze shop een bestelling deed. en ik was ietwat ongerust of ik mijn bestelling wel zou krijgen.

na een mailtje naar hun klanten service. kreeg ik snel antwoord waar ze me bevestigde dat het na 7-10 dagen zou verzonden worden.
en dat dit kwam omdat dit bulk een oem product met centrale stock AMD Duitslandis.

en als ik wou dat ik nog altijd mijn bestelling kon anuleren wat ik ook gedaan heb.
op een vrijdag middag en maandag middag had ik mijn geld terug.

dus de shop heeft me heel goed ten dienste gestaan.
en heel snel gereageerd.
dat ik zolang op de cpu moest wachten stond vermeld en is niet in hun handen denk ik.
waardoor ik ze 4 sterren geef en geen vijf omdat hun verzending wel te lang duurt (helaas).

als ik nog eens iets nodig heb kan ik gerust hier bestellen. rekening houden dat sommige dingen langer duren om te verzenden.

helaas heb ik de cpu liever gisteren dan vandaag op het moment door rma bij een andere store. (kijk mijn andere review hiervoor omtrend een 7800X3D).

heel tevreden hoe snel ze dingen aanpakken en goed en duidelijk corresponderen.

24 augustus 2023

Vier nvme's gekocht van WD aan een…

Vier nvme's gekocht van WD aan een absolute scherpe prijs.
Alles is terug vrij correct afgehandeld van bestellen tot leveren. Enkel spijtig dat de omschrijving van het product beetje onvolledig was maar ok geen probleem.

21 augustus 2023

Een TP Link Gigabit switch aangekocht…

Een TP Link Gigabit switch aangekocht bij deze webshop. Helaas gemerkt dat een poort defect was na enkele dagen. Heb deze moeten retourneren maar wel direct mijn betaling terug gekregen. Alles goed en snel afgehandeld. Wel jammer dat ik de verzendkosten zelf heb moeten betalen.

24 april 2023

MSI laptop Intel 13de generatie

Ik schrijf eigenlijk nooit reviews. Maar deze maal was ik echt onder de indruk van snelheid en prijs. Een MSI laptop 13de generatie intel aangekocht aan een bingo prijs. Op 1 dag binnen. Perfecte service noem ik dit.

10 april 2023

Topper in de streek .

De beste service, nooit problemen correcte informatie betreffende de aankoop van producten ! Vriendelijke bediening nooit is er iets teveel als je info vraagt op voor een bepaald product.
Een topper in de streek !!!

7 maart 2023

HP monitor aan de laagste prijs…

HP monitor aan de laagste prijs gekocht. Via Tweakers op deze site terecht gekomen. Levering was er op 1 dag met UPS.
Moest ook nog even bellen omdat ik een vraag en probleem had ivm de facturatie van ons bedrijf. Correct direct opgelost door de medewerker.
Zeker voor herhaling vatbaar.

12 december 2022

Grafische kaart besteld en betaald van…

Grafische kaart besteld en betaald van asus, dewelke waarschijnlijk al hun resterende stock dumpte, daar bij verchillende webshops de prijs aanzienlijk was gezakt.
Dit was dus ook de reden van aankoop.

Initieel getwijfeld tussen een duitse webshop die hetzelfde product een 50tal euro goedkoper aanbood en lasystems.

Daar lasystems uit België is, en ikzelf ook, en gezien de toch positieve reviews hier, toch maar bij lasystems besteld.

Besteld dus via de website via lasystems. Product was nog in stock tijdens bestelling (anders kan er niet besteld worden), zodoende ook direct betaald via bancontact.

24 uur later werd de bestelling geannuleerd met als reden dat het product niet meer in stock is.

Dit product die oorspronkelijk ook via de Duitse webshop aangeboden werd, is nu ondertussen ook uit stock en nu kan ik dit product niet meer krijgen :).

Hele nare nasmaak dus...

Lasystems gemaild, die weliswaar snel heeft beantwoord dat er verkeerde info werd getoond op de website, die in principe niet mijn probleem is maar dat zal dus wel de effectieve reden geweest zijn.

Samen met lasystems een oplossing proberen zoeken, althans gevraagd voor een oplossing.

Het product dat ik had aangekocht was een amd radeon rx6800xt voor €816.

Een andere duitse webshop bood de rx6950xt aan voor €933, die volgens de msrp van beide producten een 35tal % duurder is.

Lasystems biedt op moment van schrijven ook nog steeds de rx6900xt aan, die daar eigenlijk tussenin ligt. De vraag tot oplossing, daar de fout niet ter mijnentwege was, was om die rx6900xt te kunnen krijgen ipv de bestelde rx6800xt die niet meer op stock was, aan dezelfde aankoopprijs van 816, of op zijn minst tussen 816 en 933.

Er werd daar eigenlijk niet op ingegaan en ontwijkend gereageerd.

Dus tot slot: was bij lasystems.be terecht gekomen door de vele positieve reviews hier qua dienst van verkoop en oplossingen zoeken als iets fout loop via hun kant, dus vond ik het maar vanzelfsprekend dat ik de ongename ervaring op hetzelfe platform die me er bracht, mee te delen.

Alsook werd de bestelling meer dan 24 uur geleden geannuleerd en gaat het toch om een significant bedrag, en heb nog steelds het geld niet terug op de rekening. Zou toch aanbevelen om in 2022, als er dan toch een bestelling geannuleerd wordt, toch wel instantpay gebruiken...

4 december 2022

Dienst naverkoop …

Laptop werd geleverd en vermoedelijk tijdens transport is het scherm kapot gegaan. (Backlight werkte niet) Ik nam direct contact op en kreeg al snel antwoord dat mijn laptop teruggestuurd moest worden. 2 dagen later kreeg ik nieuwe laptop.
Ondanks de scherpe prijs is er ook een heel snelle dienst naverkoop.

23 september 2022