LASystems.be Reviews

3,6

Titel zegt genoeg. Ik heb contact opgenomen per Email m.b.t. een vraag over de voorraad. Vervolgens een reactie ontvangen die absoluut niet klantgericht is. Zie onderstaande reactie: "... Toon meer

Dit bedrijf is gewoon top. Had enkele vragen over de aankoop van netwerk switches voor onze school en kreeg binnen enkele uren netjes de juiste info. Daarbovenop stelden ze zelfs nog een goedkoper m... Toon meer

1. Computerwinkel

LASystems.be, started in 1995, is one of the leading Belgian B2B online retailers of computer products, electronics, industrial and household products. Online sales to companies, business customers, organizations, governments, institutions, diplomats and embassies. Currently shipping to 25 countries in Europe. B2B megastore with + 1.000.000 products from + 2.500 brands.

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Webshop met zeer correcte markt…

Webshop met zeer correcte markt prijzen. Meestal zelfs beter dan de buitenlandse grotere shops. AOC monitor is snel geleverd in goede conditie met DHL. Was reeds mijn vierde bestelling hier.

7 mei 2022

Bij dit bedrijf enkele laptops en…

Bij dit bedrijf enkele laptops en schermen besteld. Correct snel geleverd. Hadden een probleem met een van de monitors. Brachten ons in contact met de Philips helpdesk dewelke zeer snel een omruiling heeft
geregeld. Zeer tevreden van levering en na verkoop. Ook vriendelijke mensen aan de telefoon. Hier bestel ik terug voor onze vzw!

8 maart 2022

Zeer vlotte service en goede prijs

Zeer vlotte service en goede prijs. Enkele Lenovo laptops besteld op een Maandag namiddag en Dinsdag morgen reeds binnen. Ook telefonisch even contact opgenomen omdat er nog wat vragen waren over de video kaart in de toestellen. Kreeg vrij snel iemand aan de lijn die wist waarover hij het had. Hier kopen wij zeker terug binnenkort.

17 december 2021

Epson ET4750 Printer

Na 2 maand wil de hier aangekochte printer niet meer werken.
De winkelier vertikt het om service te leveren (Herstel onder garantie en/of terugsturen moet ge maar via de fabrikant EPSON zelf regelen is hun antwoord).`
LASystems Service dus 0/10 !!! U WEZE GEWAARSCHUWD !!

23 november 2021
Logo LASystems.be

Antwoord van LASystems.be

Beste,

Bedankt voor het plaatsen van een review.

Vervelend te horen dat uw printer een defect vertoond na 2 maanden.

Wij trachten steeds de snelst mogelijke weg voor te stellen ivm herstellingen.

U heeft een tel nummer en email adres ontvangen van Epson Service Center om een herstelling aan te vragen.

Dit is de snelst mogelijke manier voor het oplossen van uw probleem.

Met vriendelijke groeten,

Eric

Reeds een aantal jaren kopen wij bij…

Reeds een aantal jaren kopen wij bij Lasystems onze Axis cameras. Steeds vlot leverbaar en uitermate laag geprijsd.
Nooit van gekomen om eens een review te schrijven. Bij deze dus. Doe zo verder team!

25 september 2021

Well spotted!

Snelle afwerking. Er was een foutje in de bestelling geslopen door mijn fout (een disk type dat niet compatibel was met de NAS), en dit werd op tijd opgepikt door LASystems.be. Na contact met mij, zonder problemen aangepast.

12 maart 2021

Zeer tevreden met mijn bestelling

Zeer tevreden met mijn bestelling. Telefonisch contact gehad en bevredigend antwoord op mijn vragen gekregen. De prijs leek mij aan de lage kant in vergelijking met andere webwinkels. Vandaar dat ik oorspronkelijk vraagtekens stelde. Blijkt ongegrond. Vlotte en duidelijke bestelprocedure. Je wordt op de hoogte gehouden van de stand van je bestelling, tracking werd op tijd doorgestuurd. Een gedetailleerde factuur werd nadien bezorgd. Kortom: tevreden klant die als ik in de toekomst iets nodig heb terug aan lasystems zal denken.

25 februari 2021

Lenovo Thinkpad's volgende dag geleverd tijdens corona

Ondertussen hier al enkele maanden klant en reeds verschillende bestellingen gedaan.
Vorige week had ik dringend 2 laptops nodig voor het thuiswerken van medewerkers vanwege corona. In late namiddag besteld en de volgende dag werden de Lenovo's Thinkpad al afgeleverd met DHL.
Mooi snel aangezien zij de enige waren die deze referentie nog op voorraad hadden en dan nog zelfs aan gewoon de laagste prijs.

13 december 2020