Een mes besteld, nooit binnen gekomen. 3 mails verstuurd en geen reactie… Ook in de zogenaamde live chat geen contact kunnen krijgen. Dramatisch bedrijf

Fantastische slijpstenen, prachtig ontwerp, erg handig in het gebruik. Het is het beste systeem om je messen te slijpen dat ik ooit gebruikt heb in mijn 42 jarige ervaring als hobbykok die dagelijks... Toon meer

1. Messenwinkel

Latalis, de webshop voor messen, messenblokken en slijpstenen aanpassen

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Kortingsbon

Bij het eerste bezoek aan de site een kortingsbon ontvangen die direct te besteden is (dus niet pas bij de volgende bestelling)
Supersnelle levering van een mooi product.

7 juni 2023

Snel geleverd

Snel geleverd, prima product.

15 mei 2022

Beste, Dhr. de Laat,

Bedankt voor uw positieve review! Dat waarderen we. Veel plezier met uw bestelling.

Latalis

Super kwaliteit messen voor een scherpe…

Super kwaliteit messen voor een scherpe prijs. Werken fijn en liggen goed in de hand.

3 februari 2022

Antwoord van Latalis

Hi! Bedankt voor de positieve review! Heel fijn om te lezen dat de messen naar wens zijn.

Stijlvol en doet wat het moet doen!

Nu een tijdje in het bezit van het Santoku mes. Doet wat het moet doen en ziet er stijlvol uit. Kortom: erg blij met deze aankoop!

28 januari 2022

Antwoord van Latalis

Hi Whitney! Heel fijn dat het Latalis Pro Santoku mes bevalt! Dank voor je vertrouwen in ons en deze positieve review.

Artikel is wat ik ervan verwachtte en…

Artikel is wat ik ervan verwachtte en klopt met de beschrijving. Goede slijpsteen en prijs/product verhouding. Werd later geleverd dan op de website staat.

27 juni 2021

Beste Pieter,

Bedankt voor uw positieve review en feedback. Onze excuses dat de levering van uw bestelling langer heeft geduurd dan aangegeven.

Fantastisch en eigentijds slijpsysteem

Fantastische slijpstenen, prachtig ontwerp, erg handig in het gebruik. Het is het beste systeem om je messen te slijpen dat ik ooit gebruikt heb in mijn 42 jarige ervaring als hobbykok die dagelijks kookt.
Een gebruikershandleiding zou het messenslijpsysteem mogen vergezellen maar eigenlijk wijst alles zichzelf uit.

19 april 2021

Beste Luc,

Bedankt voor uw positieve review en feedback. Fijn dat u zeer tevreden bent met uw bestelling.

De feedback mbt. een gebruikershandleiding voor de slijpsteen nemen we van harte. We gaan bekijken wat hiervoor mogelijk is.

Latalis

Hele scherpe messen en van zeer goede…

Hele scherpe messen en van zeer goede kwaliteit. Heb er nog steeds profijt van, gebruik ze iedere dag en de slijpsteen houd ze vlijmscherp!

25 maart 2021

Beste Walter,

Bedankt voor de positieve review. Heel fijn dat u zeer tevreden bent over onze Latalis keukenmessen en slijpsteen. Dat doet ons deugd.

Latalis

Top product en top service!

Donderdag een santokumes besteld en vrijdag stond gls al aan de deur. Top service Latalis!!

15 november 2020

Beste Roel,

Bedankt voor uw positieve review. Het doet ons deugd dat alles naar wens is verlopen.

Mooi en goed mes

Het mes is scherp en voelt goed uitgebalanceerd aan, waardoor het een prettige ervaring is om te gebruiken. Ziet er verder schitterend uit. Beetje aan de prijs, maar daar krijg je dan ook wel wat voor terug.

11 november 2020

Beste Maurice,

Bedankt voor deze positieve review over ons Latalis Pro Damascus Mes. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent over ons product.

Gerard

Heb vorige week het Latalis messenset besteld. Snel geleverd, goed verpakt. Het koksmes ligt fijn in de hand, snijdt ook moeiteloos door alles heen, net als de andere twee kleinere mesjes. Meer heb ik niet nodig in de keuken.

8 november 2020

Beste Gerard,

Bedankt voor deze positieve review over onze Latalis Pro Messenset 3-delig. Erg fijn dat je blij bent met het product.

Top slijpsteen!

Dit is een top slijpsteen. Het is iets duurder dan sommige andere slijpstenen, maar voor mij de prijs meer dan waard. Het heeft korrel 1000 voor het slijpen van botte messen en korrel 6000 voor het polijsten van reeds geslepen messen. De bamboe basis met het anti-slip matje is handig om te helpen bij het uitglijden tijdens het slijpen. Werd verder goed verpakt binnen een dag geleverd.

7 november 2020

Beste Rik,

Bedankt voor deze positieve review over onze Latalis Pro Slijpsteen 1000/6000.. Heel fijn dat zowel het product als de zending naar wens is.

messenblok

De messenhouder is zoals omschreven. Ziet er goed uit en voelt degelijk aan. Er kunnen ongeveer 5 normale langere keukenmessen op. Levering was snel en correct.

7 november 2020

Beste Martijn,

Bedankt voor deze positieve review over onze Latalis Pro Magnetische Messenblok.

De messen zijn goed

De messen zijn mooi en goed. Ik houd ze voor de zekerheid wel uit de vaatwasser.

11 september 2020

Beste Sybren,

Bedankt voor deze positieve review. Heel fijn dat de bestelde messen naar wens zijn.

Latalis

snele levering en netjes verpakt

28 juli 2020

Beste E.J. Loman,

Bedankt voor deze positieve review. Erg goed om te lezen dat de levering snel en correct was, ondanks de drukte en huidige Covid-19 maatregelen.