Waarschuwing!! Doe geen zaken met dit "bedrijf". Je wordt opgelicht. Aanschaf 2 truien. Na 1 maand wordt 1 trui geleverd, na 6 weken 2de nog steeds niet ontvangen ondanks toezeggingen. Na verzoek reto... Toon meer
Lavezzi adverteerde via instagram met een jas die mij wel wat leek. Ik kreeg al snel de indruk dat levering lang op zich zou laten wachten. Ik deed een beroep op mijn herroepingsrecht binnen drie dage... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
ZEER SLECHT
ZEER SLECHT, produkt werd niet geleverd in 2021, na 6 maanden kreeg ik na vele mails met antwoord dat ik het zou komen de belofte dat ik mijn geld retour zou krijgen maar nooit enig bedrag ontvangen ook niet na herhaaldelijke mails, ..voor mij absoluut een bedrijf wat ik niemand aanraad en nooit koop
Waardeloos " bedrijf"
Waardeloos " bedrijf" je krijgt je retour niet terug betaald....€34.95.
Waardeloos!!
Niet intrappen!!
Niet intrappen!!! Je kunt beter nog via ali bestellen : goedkoper en kwalitief dezelfde rommel! Ik heb mijn lesje geleerd, nooit meer!
Lieve mensen trap er niet in
Lieve mensen trap er niet in. Mijn vriend heeft een aantal producten gekocht. Aantal maanden moeten wachten. Eindelijk gearriveerd. Wat een troep! Moet inderdaad naar China retour. Weer 30 euro porto kosten erbij. Al met al 90 euro onkosten en NIKS terug gekregen tot zover. Ze gaan nu over op de naam Fashion Amsterdam.
Dus trap er niet in! Nog geen kwart ster waard. Oplichters :(
Zeer slechte ervaring
Slechte ervaring. Levering 6 weken na opgave. Betreft een vest welke erg slecht kwaliteit. Zowel de maat alsook al het stikwerk is slecht. Knopen zijn slecht aangezet. Stikwerk op de mouwen loopt scheef.
Op mail wordt niet gereageerd.
Hier nooit meer kopen.!!
Wat een waardeloze winkel
Wat een waardeloze winkel. Weken en weken moeten wachten op een paar, bleek later, waardeloze, lelijke, slecht passende, plastic schoenen van €39,95. Het terugsturen kost maar liefst €29,30. Dit is een leermoment voor mij. Ik bestel niets meer bij winkels in China en zeker niet bij Lavezzi...
Het is dat ik een ster moet aanklikken…
Het is dat ik een ster moet aanklikken om een beoordeling te kunnen geven.... wat een oplichterij! Duurt weken voordat geleverd wordt en de kwaliteit (van de door mij bestelde truien) is heel slecht. En een website om te klagen........... pfff.... vergeefse moeite! Je geld is pleite.... :-( :-(
Lavezzi= Oplichters
Doe. Het. Niet. Ga niet in zee met deze club notoire oplichters. Een defect product moet je terugsturen naar China en de portokosten (pakketpost €12,-) zijn voor je eigen rekening. Als het pakketje dan ‘zoek’ is, is het einde verhaal vanuit Lavezzi . Uiteindelijk ben je én aankoopbedrag kwijt, én je retour gezonden product, én je portokosten. De klantenservice bestaat uit automatisch gegenereerde e-mails waarbij de antwoorden die lavezzi geeft duidelijk niet matchen met jouw vragen. En dan is ook de site niet bereikbaar. Je eindigt dus altijd met lege handen.
Wat een oplichters
Wat een oplichters! Wacht al sinds begin februari op mijn sneakers en al heel veel over en weer gemaild. Wordt aan het lijntje gehouden. Website is nu uit de lucht en zie nu dat ze dezelfde schoenen in precies dezelfde advertentie aanbieden bij Fashion Amsterdam. Vast net zo’n grote oplichter! Niets bestellen hier!!
Wat erg en stom van mij dat ik nu pas…
Wat erg en stom van mij dat ik nu pas de reviews lees! Maar het is helaas voor mij hetzelfde liedje. Alles wat ik lees geldt ook voor mij. Retour zenden naar CHINA en lang gewacht op mijn zgn orthopedische NEPschoenen!! Die niet passen. OPLICHTERS. Ik ga naar RADAR schrijven, ben ik lid van en hoop dat ze dit oppakken en dat deze OPLICHTERS gepakt worden! Schandalige lui.
Very poor quality sweater!
Bestelling is in redelijke tijd binnen gekomen. Kwaliteit is alleen heel belabberd. Slechte pasvorm en heel goedkoop materiaal. Afbeelding van de sweater benaderd bij lange niet de werkelijkheid.
Eerste en laatste keer dat ik hier iets gekocht heb!!!
Tip: NIET kopen bij deze site!!!
Winterjasje
Ben vanaf midden februari op n jasje aan het wachten, en is er nu op 24 mrt nog steeds niet.
En schrijven me iedere keer:
Jammer om te horen dat je het pakket nog steeds niet hebt ontvangen.
Ons streven is, om het pakket zo snel mogelijk bij je geleverd te krijgen, helaas hebben wij in dit proces van je pakket geen invloed om de levering te versnellen.
Dit is gewoon onzin verkopen, wel het geld binnen harken, moeten gewoon iedereen zeggen hoe lang het duurt
Oplichters...
Oplichters...
2 producten besteld, kwaliteit is verschrikkelijk en toen ik voorstelde om te retourneren ,kreeg ik te horen dat t artikel naar China retour moest ,terwijl ik het in Nederland heb besteld. De kosten daarvoor zijn net zoveel als het artikel heeft gekost.
Ik noem dit OPLICHTERS. Ze veranderen ook steeds van naam.
Waarschuwing ,trap er niet in
Ans
Jammer dat ik geen nul sterren kan…
Jammer dat ik geen nul sterren kan invullen.
Schoenen besteld in December 2020. Eindelijk komen ze binnen, zien er niet uit en er zit een gat aan de binnenkant van de zool. Terug sturen kan wel maar dan moet ik het verzenden naar China(kosten 25 euro), Of ik een refund van 15 % wil en dan mag ik de schoenen houden. Wat een waardeloze oplossing is dit. Uiteindelijk 25 % refund gekregen waar ik uiteraard niet blij mee ben. Echt waar mensen je wordt aan alle kanten belazerd , trap hier niet in.!!!!
IK ga aangifte doen...........
Foto op de website is heel iets anders…
Foto op de website is heel iets anders dan wat ik ontvangen heb. Slechte kwaliteit. Niet bestellen.
NIET BESTELLEN!!!
Allemaal waar wat er staat. Je mag niet retourneren...lange levertijd. Echt discutabel. Hoop dat bedrijf stopt om mensen te belazeren! Trui zeer slechte kwaliteit.
Bestelvoorwaarden niet van deze tijd!
Waarschuwing voor oplichting!
NIET BESTELLEN! Deze website is malafide en handelt tegen de wet. Als Nederlander (en Europeaan) heb je een herroepingsrecht van 14 dagen waarin je zonder opgave van reden je order mag annuleren met volledige teruggave van het betaalde bedrag. Toen ik na twee dagen zag dat de levertijd ineens veel (lees meer dan een maand) langer werd, wilde ik deorder annuleren. De klantenservice gaf aan dat dit simpelweg niet meer kon en dat ik voor de regels op de website moest kijken, waar het herroepingsrecht notabene ook genoemd stond... Uiteindelijk de webwinkel hierop aangesproken en werd er alsnog gezegd dat het niet mogelijk was om de order te annuleren, ondanks dat deze nog niet eens verzonden was. Na wat research bleek de winkel ergens in China gebaseerd. Weinig poten om op te staan dus.
Conclusie: opgelicht!
Na betaling en reminders waar…
Na betaling en reminders waar bestelling blijft geen artikel ontvangen.
vreemde discutabele
vreemde site, spullen worden niet geleverd.
lavezzi veranderd ineens in fashion amsterdam
op kvk is het ingeschreven op adres Honthorststraat 3, 1071DC amsterdam.
Als je daar op googled kom je op een site van nikkie terecht. kortom erg discutabel