Niet bestellen
Product is geleverd, maar het is niet goed. Ik heb meerdere mails gestuurd, maar krijg geen antwoord. De website werkt ook niet meer. Dus niet bestellen bij hen, want dan ben je je geld kwijt!
Ik heb een trui besteld die werd omschreven als dik en warm... Toen ik de trui binnenkreeg bleek die heel dun te zijn en veels te kort(had xl besteld terwijl k normaal l heb). Dus toen proberen te retourneren alleen geen reactie op mijn mailtjes. Dikke scam dit bedrijf
Heb een Car Play besteld binnen gekregen maar was stuk en gebruikt.
Mail gestuurd niks terug ontvangen Klarna gemaild en nu wachten tot ze eens antwoord geven zo jammer dit
Geen ster. Ik heb eerder ook een review over dit bedrijf geschreven (Engelstalig). Wat een stelletje oplichters. Het feit dat je geen telefonisch contact kan maken om informatie te krijgen over bestelde is al een waarschuwing. Bestelde artikel was “in stock” volgens website. Gekocht en betaald. Vreemde bevestiging dat helemaal niet klopte. Ik heb een email gestuurd met vraag over aflevering. Artikel was/is “in stock” in China dus moest uit China komen. OK. Niet leuk maar ik koop vaak van TEMU en weet dat duurt nooit langer dan 7 dagen (zekerheid garantie van niet op tijd- geld terug). Van Laviedos.nl geen garantie, sterker nog brutale arrogante service. Nu 17 dagen geleden artikel gekocht. Track and trace informatie klopt totaal niet! Ik vrees dat ik mijn geld kwijt ben. Geld dat ik niet kan missen want ik ben gepensioneerde en geld groeit niet bij mij op bomen. Wat mij boos en verdrietig maakt: het kan altijd mislopen met afleveringen - een bedrijf met eerlijke bedoeling zorgt dat klanten op de hoogte blijven van ontwikkelingen. Kleine moeite om een excuse en/of info over bestelling te sturen. Mensen aub doe GEEN zaken met Lavidos en kijk uit want zij hebben ook andere webshops onder verschillende namen. Check altijd Trust Pilot of ergens anders voor reviews.
Wil heel graag wat terugsturen maar krijg geen contact met de klantenservice. Ze hebben op mijn eerste mail gereageerd en boden me korting wat ik niet wil En daarna nooit meer gereageerd al 4 weken bezig
heb autoparfum besteld die ze hebben gepromoot op hun site. de spuitende parfum. Kreeg ik een autoparfum die alleen maar in de auto neer kon zetten en moest wachten tot dat de geur zich ging verspreiden. Paar keer gemaild, ze vroegen om een foto opgestuurd en daarna geen reactie meer. Zodra het boven hun pet gaat hoor je niks meer. Stelletje oplichters.
Ook ik heb een Apple Carplay besteld. Na 2 weken binnengekomen en binnen een dag aangegeven dat ik het retour wil sturen. 2 keer een mail ontvangen waarin ze moeilijk doen om het retourlabel door te sturen en nu al 1,5 week radio stilte. Bestel aub niks hier!!!
Is gewoon een oplichtersbende
Koop er niets
Een Carplay Android besteld. Na 3 weken binnen gekregen. Functioneert niet, wil het terugsturen. Diverse mails gestuurd via site en mail. Krijg geen antwoord waar ik het product naartoe kan sturen. Betaling via Klarna gedaan, dus nog niks betaald. Ben benieuwd hoe ze dat gaan oplossen. Inmiddels 17 juli. Nog niks gehoord. Klarna wil nu dat ik betaal ondanks dat ik geen contact krijg met Laviedos. Klarna gaat nu kijken of zij contact met Laviedos krijgt. Weer afwachten. Frustrerend!
Geen levering
Op 3 mei besteld en zou binnen 14 dagen binnen zijn, nu 26 dagen verder en nog steeds niks ontvangen. Diverse mails gestuurd maar geen reactie. Ook een reactie op hun website levert geen reactie op. Het product wordt door hun in China besteld en daarna trekken zij hun handen er vanaf. Je kan het product beter zelf in China bestellen via bv Aliexpress
Inmiddels 26 juni nog STEEDS geen levering van het pakket !!! Let dus op dit zijn gewoon oplichters !!!
Op 31 maart besteld en zou binnen 14 dagen binnen zijn, nu 40 dagen verder en nog steeds niks ontvangen. Diverse mails gestuurd maar geen reactie.
Na 20 dagen nog een mail gestuurd voor het annuleren van de bestelling. En tot op heden weer geen reactie. 1 ster is nog teveel. Jammer te mooi om waar te zin, zag goed uit het artikel maar helaas.
iPhone bandje besteld , 3 weken later binnen nu wil k hem terug sturen omdat ik hem niet fijn vind ‘ niemand te vinden niemand reageer
Teringlijers
Top producten en vriendelijke klantenservice
Echt een top service!! Mijn pakketje werd gisteren geleverd en kwaliteit is echt goed. Ik raad Laviedos zeker aan om bij online te shoppen. Ze hebben leuke producten en de armband die ik had gekocht bij hun is super mooi :))