Lavprisbraende Reviews 51

TrustScore 3 uit 5

3,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er enormt problematisk med kontakten og tilliden til dette firma i forbindelse med returforsendelse. Ud over AI har vi ingen respons fået på 4 mails henover 2 måneder. Vi har sendt en vare re... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige fået leveret 1 palle ovntørret aske brænde. Pallen er utrolig flot stablet. (Må være gjort af maskiner eller robotter?). Mange tak for godt brænde, og ikke mindst rigtig hurtig og flot le... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har forsat ikke modtaget mine 3 paller træpiller, de svarer ikke på mine mails og deres telefoner er hele tiden lukket. Pengene er trukket fra kontoen, og det vælter ind med mails om bedømmelse af... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ghosting og returforsendelse

Ud over AI har vi ingen respons fået på 4 mails henover 2 måneder. Vi har sendt en vare retur efter proceduren oplyst på hjemmesiden til den adresse, firmaet oplyser. GLS kontakter os, fordi den pågældende adresse ikke er gyldig, og de derfor ingen mulighed har for at aflevere pakken. Vi tager igen kontakt til lavprisbrænde, men de svarer kun retur med AI med, at vi skal anvende de to adresser, som GLS har anvendt.

Pakken er nu kommer retur, og vi har fortsat ikke hørt fra lavprisbrænde. Vi har altså både udgifter til en spildt returforsendelse og til en vare, vi ønsker.

30 januari 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Skuffende leveringsoplevelse

Skuffende leveringsoplevelse – spild af penge på “Mobiltruck”

Selve købsprocessen af brændetårnet forløb nemt og problemfrit. Bestilling og betaling var uden problemer.

Det, der gik helt galt, var leveringen.

Jeg betalte 699 kr. ekstra for Mobiltruck levering – fleksibel og praktisk, som ifølge beskrivelsen betyder, at varerne kan placeres dér, hvor en palleløfter ikke kan komme frem – fx på grus, græs eller jord – og at løsningen er særligt velegnet til haver og sommerhusområder.

I praksis blev brændetårnet smidt af ca. 1 meter fra vejen på græsplænen, uden nogen reel placering eller forsøg på at levere det, som leveringsformen lover. Det kunne lige så godt være sat af ved vejkanten.

Jeg klagede til firmaet og vedlagde fotodokumentation, men fik blot svaret, at fragtfirmaet mener, det er leveret korrekt med Mobiltruck, og at chaufføren har vurderet, at det stod “mest stabilt”.

Det ændrer ikke på, at:

Leveringen ikke levede op til det, der er betalt for

Ekstrabetalingen for Mobiltruck var reelt spild af penge

Der blev ikke taget ansvar, trods dokumentation

Samlet set en meget dårlig kundeservice, når man blot afviser kunden i stedet for at forholde sig til det faktiske problem.

Jeg kan derfor ikke anbefale at betale ekstra for Mobiltruck-levering hos dette firma, da ydelsen ikke matcher beskrivelsen.

5 november 2025

Useriøst firma

Man kan ikke ringe til firmaet, da de har travlt. Telefonen er bare lukket, selvom de skriver, at de har åbent fra kl. 10. Når man mailer, går der flere dage før de svarer og man får et ligegyldigt svar, som man ikke kan bruge til noget. Så det brænde vi ville købe, finder vi et andet sted, der er seriøst!

22 oktober 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte blandet løv, fik nåletræ

Bestilte blandet løv, men fik leveret nåletræ/fyr som har en ringe brændværdi i forhold til løv. 1 kasse/tårn havde stået i årevis, men kunne brænde med det samme, den anden kasse var fugtig med meget svamp. Men da pallerne blev sat på off.vej skyndte jeg mig at køre det ind for at undgå bøvl med trafik/naboer osv. Meget dyrt nåetræ man kun bestiller i absolut nødstilfælde. Oiefyr er billigere i dette tilfælde.

8 september 2025

Fortjener 0 stjerner!

Jeg bestilte for 6 dage siden et brændetårn. På hjemmesiden står der leveringstid på 1-2 dage. Her næsten en uge efter er det stadig ikke leveret... Jeg har skrevet mail til deres kundeservice, men har intet hørt. Jeg har nu ringet i telefontiden mellem 10 og 14, men efter at have siddet i "kø" ender jeg med en telefonsvarer! Det er simpelthen dybt uprofessionelt og under al kritik! Da beløbet fortsat er "reserveret" tør jeg end ikke bestille brænde andetsteds... Det mindste man kan gøre er at svare på mails eller i det mindste være tilgængelig i telefontiden! Kunne jeg give 0 stjerner havde jeg gjort det!

18 september 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilt løvtræ men leveret grantræ

Bestilt "lufttøret blandet løvtræ" - men det leverede træ er ikke løvtræ men nåletræ. Dette har kun 2/3 af den brændværdi pr m3 som løvtræ har, og brænder slet ikke lige så lækkert i brændeovnen (vi bruger det kun til hygge-varme)

Nu er jeg spændt på hvad lavprisbrænde svarer på min klage over ordre LB73316

***UPDATE***

Lavprisbrænde har svaret. Brændet er ELMETRÆ hvis bark til forveksling ligner fyretræ. Så det var mig der var forkert på den, og jeg har derfor rettet til en 5-stjernet igen

13 september 2025
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tilfreds overordnet med mit køb hos…

Tilfreds overordnet med mit køb hos lavprisbraende.dk, der var lidt vrøvl med levering, men en del af skylden ligger også hos mig selv, med forkert oplysning på hus nr ved bestilling af træpiller. Har ikke prøvet dem inu og derfor for de ikke 5 stjerner. Men ud fra en god service med hurtig tilbage svar på mail og løsning på tingene. Vil takke især Line Carlsen for hjælpen hele vejen igennem.

8 september 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I få aldrig en bestilling fra mig mere

I få aldrig en bestilling fra mig mere. Betaler for levering 400kr og så chaufføren ikke kører det ind, samt at I ikke vil tilbage betaler de 400kr. Kvaliteten af brikketerne er dårlig kvalitet øv😡

28 augustus 2025

Hejsa lavpris brænde ❤️❤️

Hejsa lavpris brænde. 😃😃Super levering., jeg giver jer 5 stjerner, og det er fordi Hurtig levering, og pallen var sat ind til min havelåge . det er jeg så glad for 👍💪🫶❤️🌸 så skal jeg ik bære det så langt . jeg vil bestille igen ved jer , brænde var super kvalitet, JEG BLIVER FAST KUNDE VED JER , 😅🌹🙋 TAK FOR I ER HER 🥰

28 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har bestilt brænde men ikke leveret

Har bestilt brænde men ikke leveret? Der er en ordrebekræftelse men ikke mere. Der er ingen svar på mail, chat virker ikke, der er ingen mobil nummer. Er firmaet lukket? Ved ikke om bestillingen bliver gennemført.

1 september 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.