Bedrijfsgegevens

1. Kookwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Lavprisskab.dk kan du købe dit nye køkken bad garderobe skabe og spare mange penge. Lavprisskab har køkken bad garderobe skabe i samme kvalitet som de kendte mærker, med låger lige fra den stringente stil over til den romantiske stil. Den typiske besparelse ved at købe dit nye køkken bad garderobe hos Lavprisskab er op til 50%. Årsagen til at vi kan sælge den samme kvalitet, hvor vi iøvrigt giver 10 års garanti på alle bevægelige dele, som de andre kendte mærker er, at vi får elementerne leveret direkte fra producent og ikke har de dyre mellemled og husleje udgifter.

2,4

2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Grunden til de 2 stjerner

Grunden til de 2 stjerner, i stedet for en, er den ellers hurtigere levering.

Jeg modtager dog et defekt produkt, hvilket jeg selvfølgelig bruger min reklamationsret, men da alt kommunikation foregår pr. mail, bliver denne proces langtrukken, og ligeledes skal de først høre deres leverandør af, før jeg kan sende produktet ind til dem.
Pt. svarer de ikke tilbage på mine mails, og jeg står med en uvished, en delvis defekt affugter fra mærket Eeese og 1150kr fattigere.

Jeg kan desværre ikke anbefale LavprissVVS

Vh. Carsten Christensen

28 september 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hvordan man skaber skabe.,..

Bestilling gik uden problemer,leveringstiden var fin, selvom vognmanden glemte at ringe i forvejen.
Det er dog meget ubehageligt at få varerne leveret på en palle kørebanen på en smal vej med en del trafik i begge retninger og parkering i vejkanten...det var ikke alt, jeg kunne flytte alene, det burde kunne leveres på fortovet.
Skabene er pæne og alle dele var der, det var ikke vanskeligt at samle, selvom samleanvisningerne ikke er særligt gode, noget af det jeg fik, var faktisk ikke beskrevet, men det færdige resultat er pænt og fungerer godt.

9 september 2014

Super PROFESSIONALISME

Utrolig hurtig levering, produkterne er virkelig af høj kvalitet.
Lavprisskab var meget professionel hele forløbet igennem.
Kan varmt anbefale det til andre.

4 juni 2014
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flink betjening men ikke særlig gode skabe

Bestilte garderobeskabe som så var uden sokkel, det skulle bestilles ekstra. Det forventer man jo ikke når det er et garderobeskab der købes. Manglede forborede huller til bøjlestang. Så hvis du ikke er i stand til at sætte en sokkel sammen og handy med boremaskinen så lad være med at købe her.

29 mei 2014
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God kvalitet langt under butikspris

Vi har købt badeværelsesmøbler og skydedøre hos lavprisskab, og er rigtig glade for produkterne. Det tæller for, at man kan se produkterne i deres showroom i Køge, hvor det viser sig, at kvaliteten er på niveau med de traditionelle køkkenfirmaer - bare til en markant lavere pris. Og da det viste sig, at et af beslagene til skabet var beskadiget bestilte de prompte et nyt med levering til adressen uden beregning. Det gør mig glad som kunde.
De eneste ankepunkter er, at man må være indstillet på lidt ventetid i butikken (fordi de har travlt), og at brugsanvisningerne til samling af skabene er vanskelige at forstå. Så med forbedrede brugsanvisninger er der fem stjerner herfra.
Så alt i alt en oplevelse som varmt kan anbefales til de kvalitets- og prisbevidste.

19 maart 2014
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God kvalitet. Smukke døre. Leveret til tiden.

Købte 4 skydedøre der går fra væg til væg. Fik god hjælp over telefonen med mål o.s.v.
De var utroligt nemme at installere. En skinne skruet op i loftet, og en ned i gulvet Så en dør af gangen løftet op i rillen for oven og sænket ned i rillen for neden. Ja så fungerede det bare.

13 februari 2014

Fin service

Fin og hurtig ekpedering. Og rigtig fin hjælp da skabe skulle hentes hos fabrik. Tak for det.

1 januari 2014

Fint

God kvalitet,nemt at samle,kan anbefales af gør det selv manden,sparer mange penge for dette opsæt.

3 november 2013

storeskruer

Skruerne som er isat ved monterigg af løbehjul forneden og foroven havde så stor et hoved at den yderste dør ridsede den inderste ellers et godt produkt

25 juli 2013

billig / hurtig / perfekt

vi bestilte nye skabe til vores køkken, og hjemmesiden var nem og enkel at finde rundt på. priserne er meget rimelige , varene blev leveret hurtigt og rigtig første gang... vi er meget tilfredse

24 juli 2013
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.