Køb aldrig her det er SCAM du får aldrig dine varer. Min kæreste købte for et rigtig stort beløb herinde og har aldrig modtaget noget og heller ikke fået penge tilbage. Så pas på
Jeg er absolut enig med alle i de andre anmeldelser. Lone, Lea og hvad de ellers hedder, går alle på pension.Glem alt om returnering af varer. Varene skal sendes til Virksomhed: Yiwu Cujia Trade Co.,... Toon meer
Så faldt jeg også i fælden! Troede jeg købte gode øreringe. Levering utrolig træg. Skrev meget med firmaet. Kedelige automatiske svar. Måske har jeg været heldig. Varerne kom i dag. Det ene par... Toon meer
Køb aldrig her det er SCAM du får…
Med mindre det er en Aprilsnar
Med mindre det er en Aprilsnar, så er billederne af "dine" unikke smykker jo copy pastet direkte fra SHIEN eller Temu, og ligger i prisklassen 7 - 20 kr. Hvor er det dog træls med den slags mennesker som snyder andre så groft.
Hvis der kunne gives 0 stjerner, eller minus stjerner blev det givet. Større fuskerfirma skal man lede længe efter.
Fin hjemmeside, dansk kvinde der arbejder på hvert smykke... nej, det gør "hun" så ikke, ægte Kina varer... ståløreringe, made in China! Hold jer langt væk!!!
Svindel og humbug !!
Svindel og humbug !!
Den afbildede “guldsmed “ findes ikke/butikken findes ikke/ smykkerne findes ikke
De køber “smykkerne” i Kina for en slik og sælger dem med stor fortjeneste !’
Og det er ikke sølv eller guld men nærmest plastik!!
Føj !!
Køb ikke fra dette firma!!
Ps alle svar er tydeligt AI svar!!
De største fupmagere
De største fupmagere, føj for den....at i vil være det bekendt :-(
Modtog en en gang plastic smykker IGEN FØJ SKAM JER
FUPFUP SVINDEL
Ups jeg gik også direkte i fælden .. købte for 134 kr - har intet modtaget!!!! HOLD JER VÆK .. fup fup fup!!!
Købt ikke varer fra dette…
Købt ikke varer fra dette fupfirma!!!!!!!!
Jeg sprang også i med begge ben
Jeg sprang også i med begge ben. Godt jeg ikke købte for mere end to hundrede kroner. Havde aldrig troet det skulle overgå mig. Men når jeg tænker efter: det var for godt til at være sandt.
Køb ikke varer i dette fupfirma!!!
Køb ikke varer i dette fupfirma!!!! Kan genkende fupsmykker købt hos Lisbeth Smykker.
Rør ikke firmaet med en knibtang.
Hanne Faldborg
Kan findes på Kineser hjemmesider bla
Kan findes på Kineser hjemmesider bla. Temu til ca 30 kr. for 5 armbånd som "Lea" tager ca. 250 kr. for, og materialet er plastik med "guld" overtræk, holder max 14 dage. Alt er en stor løgn, som jævnlig opstår med nyt navn på den kommende "pensionist", som for øvrigt har været på vej til pension i flere år nu.!!!!!!!
Foto af guldsmedens hænder gav det væk
Foto af guldsmedens hænder gav det væk. Som guldsmed har man ikke så fine hænder efter mange års arbejde. Hvis det virkelig var en guldsmed havde hænderne været kraftigere grundet det hårde arbejde.
Køb IKKE fra denne side. Ting fra Alibaba, hvor de ikke koster ret meget.
Jeg var også lige ved at falde for et smykke, men efter at have trykket på knappe: Show similar og set anmeldelserne her på trustpilot, så er jeg virkelig glad for, at jeg ikke købte noget!!!
Min mor og jeg faldt næsten på den
Min mor og jeg faldt næsten på den, men kigger man nærmere kan jeg sagtens se at billedet er lavet at AI. Køb ikke herfra, det er fake!
Slutter mig til de anmeldelser som jeg…
Slutter mig til de anmeldelser som jeg lige har læst ang Lea boutique 😔
Jeg faldt virkelig for historien fra Lea, og de foto’s jeg så…..
Shoppede for et pænt beløb, sikke noget billigt skidt jeg modtog 🫣🙄
Hop endelig ikke på den svindel side….
Billigt ragelse fra Kina
Billigt ragelse, plastik og andet rustent materiale markedsført som produkter af pensionerede, smykkedesigner Lea.
Falsk markedsføring, falske "før" priser, falsk information. Direkte fra en masseproduktion i Kina. Gad vide om billedet af den ældre kvinde Lea er lavet af AI.
DE ER NOGEN SVINDER🤬
DE ER NOGEN SVINDER🤬
Denne side er tyveri!!!!!!
De stjæler dine penge og du får ingen smykker😤
Det er banditter i habitter det er bare en anden måde at stjæle folk’s penge på
Sådan noget forbandet svinerig🤬
Så hold jer langt væk!!!!!
Svindel
Svindel! Hold jer langt væk….
En smykkedesigner der går på pension. Vorherre bevares, og at jeg var så dum at hoppe på den.
En dårlig virksomhed
En dårlig virksomhed, har købt noget hos dem og de trække penge men har ikke send vare, og jeg kan ikke komme i kontakt med virksomheden, og nu blive de politianmeldt, har prøve i 14 dag og komme i kontakt med dette firma
De bruger kunstig intelligens som skal…
De bruger kunstig intelligens som skal virke mere troværdigt og sælge pga. de appellerer til dine følelser
Lees meer over geverifieerde reviews.