Super god konsulentbureau, med rigtig søde medarbejdere. Jeg var selv en del af deres forløb og, kan klart anbefale, hvis man søger jobs, at give Lead The Talent et forsøg. De er virkelig professionel... Toon meer
Behageligr mennesker at snakke med og hurtig til at svare hvis man har noget man gerne vil snakke om. De har nogle fede cases med både store og små firmaer. Vil helt sikkert anbefale at prøve at tage... Toon meer
Hvis du har afsluttet din uddannelse og har svært ved at komme ind på jobmarkedet, kan jeg varmt anbefale LEAD THE TALENT. Forløbet har været en stor hjælp for mig, da jeg stod i samme situation og... Toon meer
Som jobsøgende bliver man taget imødekommende imod, guidet og hjulpet igennem forløbet, uden krav og mistillid. Ydes der en indsats i forløbet på Lead the talent, så får du en kæmpe belønning retur... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er et konsulentbureau, der er sat i verden for at hjælpe talenter og virksomheder med at opnå deres fulde potentiale gennem talentudvikling, diversitet og innovation.
Vesterløkken 4, 1 tv, 8230, Åbyhøj, Denemarken
- info@leadthetalent.dk
- leadthetalent.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Et dræn på de offentlige midler
Tvivlsomt værdigrundlag
For Lead The Talent handler det om at agere en “karriere kickstarter” for færdiguddannede jobsøgende. Deres selling-point er baseret på en korrelationsbaseret, unuanceret statistik, som de mener skaber værdi for det offentlige. Det offentlige som finansierer deres forløb. Idet at det er en korrelationsbaseret statistik, kan Lead The Talent ikke bevise at deres forløb har haft en direkte afgørende effekt på deltagernes jobsituation. Med andre ord, kan medlemmernes evne til at finde job ligeså godt skyldes andre eksterne faktorer, såsom markedssituation. Lead The Talent kan derfor heller ikke bevise hvorfor deres forløb skulle være andet end meget dyre, glorificerede praktikforløb.
Ingen direkte job-matching
Lead The Talent sender deres deltagere ud på en række ikke-værdi skabende kurser. Kurser som ingen ledige har bedt om. Derefter sender Lead The Talent deltagerne ud i hvad der nærmest er et 2-3 måneders ulønnet praktikforløb. Både før eller efter disse forløb, udviser Lead The Talent ingen reel interesse i at bruge deres netværk til at skaffe egentlige jobs til deres deltagere. Igennem mine samtaler nægtede deres repræsentanter nærmest, i flere omgange, at gå ind i rekruttering, på trods af at de, på deres hjemmeside, bryster sig af deres rekruttering, samt har listet rekrutteringskonsulenter som en del af deres stab. Værdien, og de store pengesummer er derfor kun retfærdiggjort af deltagernes evne til at skrive deres forløb på deres CV.
Ukoordineret back-end
Min oplevelse med Lead The Talent var at de gentagende gange forsøgte at kontakte mig om et case forløb i en virksomhed, både før og efter mit forløb ved dem. De kontaktede mig selv efter at jeg havde opbrugt min pulje af offentlige midler, på et af deres forløb, uden at de havde nogen ide om at jeg allerede havde været på et forløb. De har altså heller ikke styr på deres tidligere deltagere. Mens jeg var på deres forløb, havde Lead The Talent ingen ide om hvad der foregik i praktikvirksomheden, hvem deltagerne var, hvilken virksomhed deltagerne var tilknyttet, eller hvordan Lead The Talent kunne hjælpe dem. Lead The Talent var heller ikke i kontakt med virksomheden under forløbet. Virksomheden kunne ikke nikke genkendende til Lead The Talents opgavebeskrivelse, som deltagerne havde fået tilsendt, og oplysningerne deri var ikke korrekte. Halvvejs igennem vores forløb, gik Lead The Talent chefen ned med stress, og er til den dag i dag, stadig ikke tilbagevendt. Alle aftaler chefen havde indgået med deltagerne forsvandt, da hun forlod hendes post. Og det blev hurtigt klart at der var styr på endnu mindre end først observeret. Selv de meningsløse uddannelsesworkshops var der ikke styr på, og der blev lavet ændringer fra højre og til venstre. Som deltager var det svært at finde let tilgængelige og korrekte oplysninger over alle dele af forløbet.
Uinteresseret virksomhed
Virksomheden som Lead The Talent havde sendt os til, havde hverken tid eller plads til os, da de var midt i vækst, omflytning, optræning af nyansatte og fyringer. De virkede ikke synderligt interesserede i vores fund, og var ikke interesseret i at hyre nogle af holdets deltagere. Jeg spurgte nemlig direkte. Derefter spurgte jeg virksomhedens repræsentant, om de kunne pege mig i retningen af andre virksomheder der kunne bruge mig. Det kunne vedkommende, men jeg blev bare bedt om at ansøge som alle andre. Der fik jeg så et nej tak. Sikke et netværk jeg fik der.
Mentorordning
Mentorordningen var et af de få højdepunkter, hvor deltagerne kunne få hjælp til deres jobsituation, af frivillige med en relevant baggrund. Der var dog flere klager over mentorer der var uinteresserede eller ikke havde tid. For mit vedkommende gled gassen af ballonen efter færdiggjort forløb, hvor jeg fornemmede at min mentor ligeså stille begyndte at miste interessen for sin rolle. Herefter endte kontakten mellem os.
Konklusion
Jeg ser Lead The Talent som en organisation der med tvivlsomme resultater, lefler for jobcentret, beskæftigelsesministeriet, og arbejdsgiverne så de stadig er villig til bevilge Lead The Talent store pengepuljer, til løn osv. Ligesom alle andre dele af beskæftigelsessystemet og hos alle de organisationer der betales igennem jobcentret, er der en stor mangel på fokus på individdet, der igen og igen tabes på gulvet, da alt skal handle om regler og glorificerede, misbrugte og hule beskæftigelsesstatistikker eller virksomhederne selv. Lead The Talent ignorerer den feedback de får og sletter beskrivelser om dårlige oplevelser, fra deres forløb, på deres facebook annoncer. Lead The Talent fejlede på stort set alle punkter og mest af alt fordi jeg ikke er tættere på arbejdsmarkedet, indenfor mit uddannelsesområde.

Antwoord van LEAD THE TALENT
Lees meer over geverifieerde reviews.