Geweldige meta campagnes neergezet
Super blij met Leankings, ze helpen ons met alles wat betreft online zaken doen. Van de eerste grondlegging van onze website/webshop tot aan de laatste campagne via google ads & meta. Ga zo door mannen!
Wij zijn er voor ondernemers die willen investeren in resultaat, niet in loze beloftes. Geen hoge instapkosten, maar een aanpak waarbij je betaalt voor wat werkt. We denken strategisch met je mee, zetten campagnes razendsnel op in Google of Meta en halen het maximale uit je budget. Heldere communicatie, transparante rapportages en een bewezen track record van meer dan 12 jaar maken ons jouw betrouwbare groeipartner. Bij Leankings werk je met een team van doorgewinterde specialisten. Denk aan strategen, SEO-pro’s, Google Ads-experts, Social Media Marketeers en conversiegerichte webbouwers — ieder met een scherp oog voor resultaat. We combineren onze kennis, schakelen snel en zetten alles op alles om jouw online groei te versnellen. Geen ruis, geen omwegen — gewoon impact. Onze specialisten schuilen niet achter protocol of tussenlagen aan callcenters. Je praat direct met specialisten die precies weten wat werkt — en die écht met je meedenken om jouw business te laten groeien. We zeggen waar het op staat, schakelen snel en leveren werk dat gewoon klopt. Geen mooie praatjes, maar échte resultaten. Klaar om gas te geven?
Newtonstraat 53, 2723RL, Zoetermeer, Nederland
Leankings is al jaren een betrouwbare partner voor ons. Ze denken altijd met ons mee en zijn altijd bereikbaar. Hun klantgerichte aanpak en professionaliteit maken hen onmisbaar voor ons bedrijf. Sterk aanbevolen!
Fijn bedrijf om mee te werken. Ze hebben onze website gebouwd en doen de SEO. Afgelopen 2 jaar zijn onze resultaten flink gestegen. We kijken uit naar nog een lange samenwerking.
Via een advertentie van Leankings zelf contact opgenomen. Voornamelijk omdat ik dacht, als ze het zelf kunnen, kunnen ze het voor mij ook. Gezien de huidige verandering van de solar markt moeten wij snel schakelen en dat kan Leankings gelukkig. ze denken met je mee en communiceren zoals het hoort. Zeker aan te bevelen. 👍🏻

Antwoord van Leankings B.V.