Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den bedste jurist oplevelse jeg har fået i de 45 år jeg har drevet selvstændig vvs virksomhed. Jeg har fået den mest utrolige imødekommende og særdeles perfekte behandling af mine sager til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har i forbindelse med udarbejdelse af samejeoverenskomst, gensidigt testamente samt fremtidsfuldmagter brugt Viktoria. Vi har hele vejen igennem følt os grundigt vejledet og samtidig mødt med... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Efter et godt fordrag i Vanløse , opsøgte vi Lecher law, for at høre mere om arve loven mm. Vi fik et møde med Viktoria, til en gratis gennemgang af vores ønsker. Det var et godt og behagligtmøde h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Viktoria er en yderst kompetent jurist, og arbejder målrettet og med hjertet på rette sted, sådan som ret og retfærdighed er blevet tiltænkt til at opretholde balancen i vores samfund. Hun er p... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Juridische dienstverlening

Geschreven door het bedrijf

Lecher Law er skabt med et ønske om at gøre op med den klassiske måde at drive juridisk virksomhed på. Med mange års erfaring fra advokatbranchen har vi valgt en ny vej – en mere tilgængelig, gennemsigtig og personlig tilgang – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi tilbyder juridisk rådgivning i øjenhøjde og oversætter kompliceret jura til et klart sprog, så du altid forstår dine muligheder. Med faste priser undgår du ubehagelige overraskelser, og du kan føle dig tryg gennem hele processen. Vi hjælper både private og virksomheder inden for familie- og arveret, lejeret, ansættelsesret, erhvervsret, medieret, fast ejendom og udlændingeret. Det kan være alt fra skilsmisse og testamente til lejekonflikter, ansættelseskontrakter eller stiftelse af selskaber. Hos os er du ikke bare en sag. Vi sætter os ind i din situation, forstår dine mål og arbejder målrettet for at sikre det bedst mulige resultat – både juridisk og for dig personligt. Lecher Law – tryghed, klarhed og resultater.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fantastisk service

Fantastisk service! Viktoria er utrolig fleksibel og yder den bedste service. Hun er imødekommende og gør et fantstisk arbejde. Derudover føler man sig altid i trygge hænder hos hende. Jeg fik lavet et testamente på rigtig kort tid og til en god pris.

En klar anbefaling herfra:)

7 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig sagsbehandling og høflige medarbejdere

Jeg udfyldte en kontaktformular via hjemmesiden og blev samme dag kontaktet af energiske og imødekommende Viktoria. Jeg blev rådgivet og vejledt i min problemstilling, og allerede dagen efter fik jeg fremlagt to forskellige løsningsforslag – med både fordele og ulemper. Super fedt at blive præsenteret for flere muligheder, når man ikke aner en dyt om det juridiske selv.

Det endte med, at de klarede hele sagen og processen for mig. Jeg fik medhold i mit erstatningskrav (som Viktoria endda satte højere, end jeg selv turde – men heldigvis fik hun ret!).

5/5 til pigerne hos Vejs Lecher Law – har allerede anbefalet dem til kollegaer og familie.

13 maart 2025

Vi fik oprettet testamente

Vi fik oprettet testamente, fremtidsfuldmagt og ægtepagt.
Det hele gik hurtigt, telefonen blev taget med et smil og venlighed, hvis man havde nogle spørgsmål.
Alt i alt 5 ud af 5 stjerner her fra.
Og vil klart anbefale til andre ☺️

14 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg skulle bruge en advokat

Jeg skulle bruge en advokat, og hun kunne hjælpe mig med det samme. Helt perfekt.
Og de er så søde og venlige og jeg skulle bare ringe hvis jeg havde flere spørgsmål.
Jeg blev hjulpet godt igennen

12 maart 2025

Fantastisk hjælp!

Viktoria lavede vores samejeoverenskomst, da jeg købte bolig med min kæreste.
Viktoria var imødekommende og varm. Hendes arbejde var professionelt og spotless! Kan virkelig anbefale
hende!

11 februari 2025

Rigtig god oplevelse

Jeg har haft 2 møder nu med Viktoria Lecher.

Rigtig god oplevelse, og jeg er ikke i tvivl om nu, hvem der skal hjælpe mig juridisk.

Kæmpe anbefaling herfra.

11 februari 2025
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.