Hitta lediga tider för uppkörning och teori Reviews 101

TrustScore 3.5 uit 5

3,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Istället för att hela tiden jaga nya uppkörningstider och göra uppkörning efter uppkörning så kanske man borde ta till sig av det som blev fel på uppkörningen och ta utbildning på allvar, och då träna... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag var väldigt tveksam när jag såg att det var via telegram och att man betalade för funktionen där med, kunde lätt varit en scam, men jag chansade ändå för jag ville verkligen köra upp tidigare, och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt suveränt. Jag fick förslag på nya tider i stort sett varje dag. Ibland upp till 5-6 tider. Jag kuggade uppkörningen måndag den 10/6. Bokade ny tid den 13/6 och då klarade jag uppkörningen. Man må... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Riktigt bra idé! Trodde först det skulle vara en scam men efter första kuggningen ville jag bara boka en tid så fort som möjligt så jag använde mig av denna tjänst. 2 timmar senare har boten hittat en... Toon meer

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Mycket bra hjälpmedel

Mycket bra hjälpmedel. Man får nästan varje dag info om lediga tider och kan boka den på fp.trafikverket.se.
Jag rekommenderar till alla handledare och elever. Värd vart enda öre.
Lycka till med körprovet.

20 november 2023

Skam?

Jag har fått upp massor av tider och direkt när notisen kommer upp så har jag gått in för att boka men då står inte tiderna där. Jag har också skrivit till support och jag skulle få svar inom 24 timmar vilket jag inte har fått. Det har gått ungäfär 40 timmar nu. Jag förstår inte om det är en skam.

30 september 2023

Antwoord van Hitta lediga tider för uppkörning och teori

Vi beklagar verkligen att du fick vänta på svar så lång tid. Vår kundtjänst har tyvärr varit överbelastad och vi har inte hunnit svara på din fråga ännu.

Gärna kontakta oss på https://t.me/forarprov_notifikationer_support så kollar vi upp problemet som har uppstått.

Riktigt bra

Riktigt bra. Min skola avbokade min uppkörning för ingen anledning. Så fick boka på egen hand. Fanns inga tider förns året efter, men botten hjälpte mig hitta en avbokad tid efter 1 dag. 👍🏼 Värt 99kr.

24 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Boten ger tider som inte finns

11 augustus 2023

Antwoord van Hitta lediga tider för uppkörning och teori

Du kommer att få förslag på lediga tider som du också kan boka.

Ibland kan botten skicka förslag på lediga tider som kan bokas in endast av de som har högre prioritet eller företräde till lediga tider. Men du kommer att få förslag på de tiderna som du också kan boka! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Grymt bra app som är säker

Jag är mamma till 18 åring som missat uppkörningen 2 ggr. Nästa tid fick hon 2,5 mån senare. Med hjälp av botten fick hon tid på en vecka o klarade uppkörningen idag. Jag var orolig att detta var en skum app som skapade virus. Det har den inte gjort. Vi har varit tre i familjen som haft den och bevakat samtidigt. Det som varit lite skumt är att ibland har jag fått info om tider men inte de andra trots att vi har haft samma bevakning. Men som sagt så nöjda med denna bott. Rekommenderar den varmt.

26 juli 2023

Rekommenderas starkt

Rekommenderas starkt, närmsta tid för uppkörning i Enköping var i början av december. Lyckades boka tid för teori och uppkörning efter bara några dagar med botten. Köp!

19 juli 2023

Körkort

Vet inte hur appen fungerar i början

15 juli 2023

Antwoord van Hitta lediga tider för uppkörning och teori

Du är varmt välkommen att kontakta oss på https://t.me/forarprov_notifikationer_support så hjälper vi dig att sätta igång appen! 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tack var den botten som hjälpte mig…

Tack var den botten som hjälpte mig hitta uppkörnings tider som jag skulle jag själv kunde inte ha fått. Den botten var en stor hjälpmedel till att jag klarade min uppkörning. Stor Tack till de som har skapat den botten och jag hoppas att den botten hjälper Micke mer personer på framtiden. Hoppas alla er klarar eran uppkörningar.

28 juni 2023

Jäkligt smidigt

Jäkligt smidigt, trodde jag verkligen inte skulle hitta några tider förens i augusti sen fick jag höra om den här Botten och det funkade suveränt rekommenderar verkligen 👍🏻

19 juni 2023

????

Fattar inte hur man fixar detta

9 april 2023

Antwoord van Hitta lediga tider för uppkörning och teori

Du är varmt välkommen att kontakta oss på https://t.me/forarprov_notifikationer_support och så besvarar vi alla dina frågor och funderingar.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.