Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Le feu pizzaovn turtle motion, burde få 4 stjerner, men få kun 2. Og dette pga en virkelig dårlig pizzasten som er elendig til at holde varmen, desværre. Også en skam at det ikke er muligt at tilkøbe... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Openhaard- en kachelwinkel

Geschreven door het bedrijf

At Le Feu, we create products that combine Scandinavian design with sustainability, making our bio fireplaces, pizza ovens, and patio heaters natural gathering points for both home and garden. Our bio fireplaces are designed to provide real flames and warmth without the need for a chimney or ventilation. With easy installation and a variety of models—including wall-mounted, ceiling-hung, and freestanding fireplaces—Le Feu’s bio fireplaces can be adapted to suit any home and need. Powered by eco-friendly bioethanol fuel, they are 100% CO2-neutral and burn for up to 6 hours, making them both a practical and sustainable solution. In addition to bio fireplaces, we also offer Le Feu pizza ovens and patio heaters, which bring extra comfort and coziness to outdoor spaces. Our pizza ovens, including the latest Turtle Motion with a rotating stone, make it easy to create crispy, authentic pizzas without the need to turn them manually. Our patio heaters combine design and efficient heating, allowing you to enjoy your terrace all year round. At Le Feu, you’ll find solutions for every season, whether it’s cozy warmth in the living room, great ambiance in the kitchen, or a warm and inviting outdoor area.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 55% van zijn negatieve reviews beantwoord

Fremragende kundeservice

Min kontakt har været med deres service team. Oplevelsen her har været perfekt. Nemt at få kontakt og der har været sørget for opfølgning. Jeg kunne ikke forlange mere. Tak til Bjarne.

8 april 2026

lykkelig ejer af Le Feu Turtle Motion

Er blevet den lykkelige ejer af pizzaovnen Le Feu Turtle Motion. Den er både flot, super effektiv og nem at bruge. Den var købt i Føtex. Fandt ud af at jeg gerne ville have bord til og det forhandledes ikke længere i Salling Group. Men hos Le Feu selv kunne den købes og jeg fik den bedste service online gennem deres chat. Det er altså et firma, der leverer på både kvalitetsprodukter og kundeservice.

16 maart 2026

Den Går IKKE tredie Gang LeFeu

Mildest Talt så Havde jeg regnet det var Noget der Virkede som det Skulle.

Køber en Le Feu Turtle 2.0 pizzaovn i Bilka Og skal selvfølgelig Afprøves.

pakker ud og samler og forbinder Gasflasken til Pizza ovnen

Tænder for den Og det først der sker er Mærkatten som sidder på Regulatoren til Grillen Falder Af så Off Må Markeres med Tuds Streg.

får efterfølgende Gang i Pizza Ovnen og Går ind efter den Klargjorte Pizza SOM så skulle bages færdig der er Grillen Gået Ud og Kan Efterfølgende IKKE få den Igang Igen.

Retur til Bilka for at Reklamere (værkstedet som de Bruger Kunne ikke lave Den og Penge retur

Hvadså ja ja Klog af skade Finde vi en Magen til i en anden Billka Butik og Henter den hjem Samler på samme måde

gør klar til at Tænde og Vupti IGEN falder Mærkattet af På regulatoren og igen må Tudsen Frem.

følger igen Manualen for at Tænde for Grillen og Flammen Slukker med det samme man slipper Regulatoren.

Pt venter vi så på at Bilke Igen vender tilbage med den ikke kan Laves

7 februari 2026

Hold jer væk...

Hold jer væk...
Vi bestilte en lofthængt biopejs, og da den ankommer, har vi fået en forkert farve stang der skal holde biopejsen. Le Feu var okay hurtige til at sende os en ny. Men da vi får pakket den ny stang ud, kan vi se at der er betydelig farveforskel på stangen og beslag, samt brænder. Skriver derfor til Le Feu med billededokumentation, dette gøres d. 19. december, men får ikke noget svar. Har forsøgt at skrive til dem igen, men stadigvæk ikke noget svar.

Har nu i 1,5 mdr. haft en biopejs stående, som vi ikke vil bruge, pga. den store farveforskel, og den koster vel og mærket 13.000 kr. Så hold jer langt væk.

Ydermere får man ikke oplysninger om at varen er afsendt. Jeg blev pludselig ringet op af en fragtmand der stod med levering. Ikke nemt at forberede, når man ikke ved at de kommer.

13 januari 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

It's a beautiful product.

It's a beautiful product.. totally..and the coziness is 100%

But it produces much more CO2 than I would ever imagine.
That should really be a part of the sales speech.

1 december 2025

No clue for my problem

This product is a very expensive one and not availlable to everyone. Thé burner inside the dome is impossible to open for washing it, if it happenned that smoked because maybe thé bioethanol you filled it was not quality one. The company don’t give me support, but just tell me to buy another burner. They will to think about built one with a door to open . It could be a chance for me to have no problem at all with that. Because of thé expensive price of thé burner 500-600$ with tx and delivery fees, I bought 4 mini burners that fits inside thé dôme for 50$ on Amazon.

7 december 2025

Order not received

I ordered a cover for the Turtle Motion Pizza oven on 19th of november, but have yet to receive something. The payment and order was comfirmed, but no notification of shipment.
Also, no adequate response to my emails.
Shame on you.

19 november 2025

Ekstrem hurtig levering…

Ekstrem hurtig levering på hjemmeadresse. Og har ikke brugt det så meget endnu, men virker til at være meget solid.

Hvis der skulle være en ting, så var det at man skulle pille slangen af pizzaovnen, for at kunne få den igennem hullet på bagsiden ind til gasflasken. Det kan være svært når hele pizzaovnen er samlet fra fabrikken af. (Ikke LeFeu pizzaovn)

6 november 2025

Le Feu gas grill

Købte en Le Feu gas grill, før sommerferien.
Har her efter skole start brugt grillen på skolen. Den er fremragende, god til at holde varmen, nem at gøre ren. Klare fint at følge med, når der grilles i frokostpausen ca 80 pers.

20 juni 2025

Antwoord van Le Feu Fires

Kære Preben, Vi elsker, at I fyrer op for Le Feu i frokostpauserne, og endda til så mange mennesker! Vi bliver virkelig glade, når vi hører, at grillen lever op til forventningerne. Så tusind tak for at dele og for din fine anmeldelse :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Dårlig oplevelse ved køb af pizzabord...

Opdatering 26/9-25:
Efter at have været i kontakt med Le Feu, er det lykkedes at få et nyt pizza bord som ikke er defekt. Anmeldelsen opdateres derfor, fordi der reelt blev fundet en løsning. Det kan aldrig blive fuld tilfredshed med den tid der blev brugt for at løse noget som burde være løst nemmere, men trods alt er det nu løst
Vi købte et Le Feu Pizza bord i bilka for efterhånden mange måneder siden. Der var en defekt i siden af bordet, en svejsning var "gået op" og derfor synlig i fronten at der var en åben samling. Vi byttede bordet og købte et andet hos Coolshop. Da det kom hjem var det præcis samme fejl. Denne gang to vi fat i Le Feu direkte og reklamerede. De var hurtige til at svare at det var desværre en kendt fejl og tilbød et nyt bord, når de nye (opdaterede borde) kom på lager. Det takkede vi ja til. To-tre dage senere fik vi pludselig leveret en "nyt" bord og det viste at det også havde samme fejl. Denne gang kunne vi ikke længere få kundeservice i tale og det var først da "truslen" om dårlige anmeldelse, at de reagerede. De tilbød at sende et opdateret bord når de kom hjem og så ville de finde en løsning med det ekstra bord (som også var defekt). Nu er det over to måneder siden og de svarer igen ikke på mails. Min anbefaling er ikke at købe noget hos dette firma, alternativt håbe at der aldrig går noget galt/i stykker.

6 juni 2025

Hej Søren,

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er meget kede af at høre, at dit forløb med pizzabordet har været så uheldigt. Det er på ingen måde den serviceoplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Du har helt ret i, at der har været en produktionsfejl på en række af de første borde, og vi har arbejdet på at få opdaterede modeller hjem, hvor fejlen er rettet. At du har oplevet gentagne fejl og samtidig haft svært ved at komme i kontakt med os undervejs, er naturligvis meget beklageligt og ikke godt nok.

For at løse sagen tilbyder vi dig enten at bytte bordet eller at returnere bordet. Skriv en mail direkte til claims@lefeufires.com eller opret sagen via https://lefeucustomercenter.com/ - så vi tager os af det med det med det samme.

Tak for din tålmodighed – og undskyld for det uheldige forløb.

Godt sted at handle

Godt sted at handle, hurtig levering, gode priser

1 augustus 2025

Hej Henrik :) Tusind tak for tage dig tid, til at skrive en anmeldelse

God service.

Vi havde et år forinden købt en pizzaovn til en ven i udlandet. Pludselig ringer han og siger, at han er kommet til at tabe stenen under rengøring - den er flækket, og han kan ikke få en sten der passer til ovnen i hans hjemland.
Vi bestiller ny sten hos Le Feu, men den er åbenbart ikke på lager. Medarbejderen hos Le Feu sender i stedet en lettere brugt sten, så vi kan nå at få den med før vi rejser. Og vi får den uden beregning!
Det er virkelig god service, og vi kan på det varmeste anbefale firmaet.

24 juli 2025

Antwoord van Le Feu Fires

Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐️ Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse, og at vi kunne hjælpe jer hurtigt, så ovnen kunne bruges igen.

Tak fordi I vil anbefale os – det sætter vi stor pris på

Har købt le feu pizza ovn 3.0

Har købt le feu pizza ovn 3.0 og er meget tilfreds rigtige lækre pizzaer og så pynter den på tearessen

12 juli 2025

Antwoord van Le Feu Fires

Hej Marianne, tusind tak for din anmeldelse! Det er vi glade for at høre! :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Over al forventning – Le Feu Fires leverer varen!

Har netop pakket min nyindkøbte pizzaovn fra Le Feu Fires ud – og jeg er mildest talt begejstret! Designet er spot on – elegant, stilrent og passer perfekt ind i både moderne og klassiske omgivelser. Man mærker med det samme, at der er kræset for detaljerne og valgt materialer af høj kvalitet. Den oser af gedigen håndværksmæssig kunnen!

Ovnen fungerer fantastisk. Den bliver lynhurtigt varm, og varmen fordeles jævnt som den skal. Det giver en sprød bund og perfekt tilberedt fyld – hver gang. Man får virkelig følelsen af at have en ægte italiensk stenovn hjemme i baghaven!

En kæmpe anbefaling herfra – både til pizzanørder og til alle os, der bare elsker at forkæle familie og venner med ægte, hjemmelavet pizza.

Tak, Le Feu Fires – jeg er fan! 🍕🔥

6 juli 2025

Antwoord van Le Feu Fires

Hej Morten! Ej, hvor er vi glade for at høre, at du er begejstret for din nye pizzaovn! Tuuusind tak for din fine anmeldelse.
Din beskrivelse rammer præcis det, vi ønsker at levere – en kombination af æstetik, kvalitet og autentisk pizzaoplevelse.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og velkommen i Le Feu-familien! 🔥

Ingen bekræftelse på ordre

Bestilte ordre på hjemmesiden, hørte intet i flere dage, måtte selv ringe til firmaet, og så var ordren sørme lige ved at blive pakket.

9 juni 2025

Antwoord van Le Feu Fires

Hej. Tak for din besked. Vi forstår godt, at ventetid kan være irriterende.

Din ordre var på et produkt, der er i forudbestilling med en forventet levering fra den 24. juni (i skrivende stund dags dato). Det fremgår også ved bestilling på hjemmesiden, men vi beklager, hvis det ikke har været tydeligt nok.

Fremragende pizza-ovn og kundeservice

Jeg købte Le Feu Fires pizza-ovn "Turtle Motion" med roterende pizza-sten hos Bilka. Pizza-stenen var knækket ved modtagelsen, så jeg returnerede stenen til ombytning, men havde travlt, så jeg bestilte en ny pizza-sten hos Le Feu Fires. Den kom ikke bare hurtigt, men jeg modtog også den dyre Biscotto-sten i stedet for den tynde og skrøbelige, selv om jeg kun betalte for den tynde. 🙂💪 Jeg afholdt mit pizza-party, selv om jeg ikke kunne få gnist-tændingen til at fungere, men jeg havde ikke læst vejledningen grundigt nok 🤦. Så jeg skrev til Le Feuˋs kunde-service lørdag aften, og de svarede mig i dag, en søndag, og fortalte, hvor jeg skulle indsætte det 3. batteri til gnist-tændingen (jeg havde kun installeret de 2 til rotations-motoren).
En kunde-service, der svarer i weekenden....imponerende og stor tak 💪🙂
Og ikke blot kundeservicen er i top, det er ovn-kvaliteten også. Den bager fremragende pizza på 2-3 minutter (genialt med en roterende sten, drevet af blot 2 1,5 volt AA batterier). Så undtagelsesvis giver jeg 5 stjerner.

8 juni 2025

Antwoord van Le Feu Fires

Tusind tak for de 5 stjerner! Vi er glade for, at både ovn og kundeservice levede op til forventningerne – og skønt at høre, at pizza-partyet blev reddet 🍕🙂

Disastrous after sales

Disastrous after sales. I bought a (expansive) WALL fireplace in a NL webshop. Product was I think defect. Webshop could not help because they relied on manufacturer's input that never came. I also opened myself a Case directly with Leu Feu, the operator suddenly did not reply anymore to my messages and completely disappeared. Several reminders sent, no reply!!! Insane. So I tried to contact them via Facebook to complain about that the claim opened on which I never got a satisfactory and logic answer on the problem I have with my product, but I never got a response. So if you buy and get a product from this company which is not OK, you have a huge problem. Rather buy somewhere else, with a company owning a serious after sales dept because the one of Leu Feu is a big joke. Not justifiable considering the high prices of their products

2 mei 2025

Dear Diego,

We are truly sorry to hear that your experience with our product and the subsequent communication did not meet your expectations. This is certainly not the impression we wish to leave, and we regret that you felt overlooked during the process.

We have been in direct contact with you and have attempted to find a solution – including the option to either return the product for a full refund (even though the purchase was not made directly with us) or to receive an alternative model.

That offer still stands. You are very welcome to reach out if you would like to revisit a solution we can fully support.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med min pizzaovn

Jeg er meget tilfreds med min pizzaovn, men jeg er helt i chok over den kundeservice.

Ovnen er købt gennem en tredjepart og ikke direkte ved Le Feu.

Da den kom kunne jeg se, at der var slået en mindre flig af stenen. Jeg tænkte alligevel, at jeg ville skrive direkte til Le Feu, da det drejede sig om selve produktet.

De svarede inden for 24 timer, og det var ikke bare god men decideret sublim kundeservice. De var fra start interesseret i at finde en løsning, der gjorde mig tilfreds, og det giver altså 5 stjerner i min bog.

2 juni 2025

Antwoord van Le Feu Fires

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Sune – det betyder meget for os at høre, at du er glad for din pizzaovn, og ikke mindst, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice!
Rigtig god fornøjelse med mange lækre pizzaer 🍕🔥

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I har ikke sendt nået endnu

I har ikke sendt nået endnu. Og det er snart to uger siden jeg bestilte. Så det er lidt svært at give bedre anmeldelse end 1 stjerne

28 mei 2025

Antwoord van Le Feu Fires

Hej Per. Vi kan godt forstå, det er frustrerende at vente.

Men - din ordre er på et produkt, der er sat til forudbestilling med forventet levering fra den 24. juni – det står også angivet på hjemmesiden, da du bestilte. Så derfor er den ikke sendt endnu. Beklager hvis dette ikke har været tydeligt nok.

Vi ser frem til at sende din ordre, så snart produktet er på lager. Hvis du hellere vil annullere ordren, så send os en mail på info@lefeufires.com eller ring til os på 41840000 – så løser vi det med samme.

Lees meer over geverifieerde reviews.