Wat een verschrikkelijke service!
We bestelden een bed op lefliving. Dat we een bedlade bestelden ipv het getoonde bed op de foto was onze schuld. Hadden we maar goed moeten lezen.
Daarna begon de miserie. Eerst werd er niet geleverd. Ok, het kan altijd zijn dat een bed niet voorradig is. Dat je daar niet van op de hoogte wordt gebracht, maar zelf daar voor moeten mailen om te weten waar het bed bleef, is minder... Dat de beloofde termijn daarna weer ruim werd overschreden ontkrachte het logo snelle levering op hun site.
Na het leveren bleek dat wij dus verkeerd bestelden. Terugsturen dachten we... 30 dagen bedenktijd staat er op de site.
Dit in orde krijgen is een onmogelijke opdracht bij hen.
Op een mail krijg je een antwoord met de informatie die op de site staat... Dat we één keer verkeerd lazen wil niet zeggen dat we niet op een site kunnen zoeken. Bellen dan maar... "We brengen alles zo snel mogelijk in orde!" Niet dus! Weer mailen en dan het antwoord krijgen dat zij nog niets van ons ontvingen. Aan de telefoon beloofden zij het meubeltransport (welliswaar op onze kosten) in orde te brengen. Maar we kregen niets...
Nog eens bellen... Ooh, maar daar is mijn collega mee bezig... Ik laat hem terugbellen. Niets terugbellen... een mailtje kregen we... Mogen we het transport voor jullie regelen. Tuurlijk mevrouw, daar wachten we ondertussen al een maand op... Na nog eens vijf dagen stilte heb ik nu deze review geschreven. Misschien dat er iemand wakker wordt bij hen.