Legolandhotel med to børn
Vi havde startet dagen i Legoland, og så at der var adgang til hotellet inde fra parken af. Men, der stod ingen bemanding, så det var næsten umuligt at finde ud af hvordan vi kunne tjekke ind og stadig bruge parken. Der kunne de have haft meget bedre information.
Generelt var personalet søde og venlige, men receptionisten jeg mødte til start, han afbrød og lod mig ikke stille mine spørgsmål og var generelt provokerende afvisende.
Hotellet kunne have haft en ordning med, at man ikke skulle betale for parkering på Legolands parkerings plads, da det er forskelligt om man vil starte med Legoland og så tjekke ind - eller, om man vil tjekke ind, sove, og være i Legoland dagen efter.
Super fint at man kan tjekke ind og stadig bruge parken. Kl 15 for tidligst tjek ind (uden at skulle give 400kr ekstra for særlig tidlig indtjekning), synes jeg dog er alt for sent, enten skulle det være billigere med tidligere tjek ind, eller også skulle det f.eks være fra kl 12. Så man kan bruge sit værelse, mens man er i Legoland, da man netop betaler for at bo tæt på parken, og det ikke er et billigt hotel.
Fint nok værelse, dog var der ingen pære i skrivebordslampen, det var lidt kikset, når barnet vil sidde og samle Lego.
Gode faciliteter med lille el kedel, The osv. og vi fik et dejligt varmt karbad. Ungerne syntes, at det var hyggeligt med små legoposer, der lå til dem som gave, og generelt de fine Lego ting rundt omkring på hotellet.
God morgenmad, der var havregrød til den yngste og god kaffe med børneområde ved spiseområdet.
Generelt en dyr restaurant, men lækkert mad. Dog et minus var et råddent æble vi kom til at sætte tænderne i, der var blevet stødt og smagte muggent.
13 juli 2023
Review zonder uitnodiging