Wat een geweldige ervaring! De ontbijtservice van Delphine is echt een aanrader. Alles was tot in de puntjes verzorgd: van de prachtig gepresenteerde box tot de superverse en heerlijke broodjes, gebak... Toon meer
helaas ben ik ook ontgoocheld - had een ontbijtmand besteld op 28/02/2025 maar deze kon niet geleverd worden wegens ziekenhuisopname en kreeg toen een mail dat het bedrag zou terug gestort worden...... Toon meer
Niet zomaar een ontbijt ! 🥖🥐🧀 Super genoten van een mooi verzorgd en heel uitgebreid ontbijt. Stipt op tijd aan de deur geleverd, mooi verpakt in herbruikbare verpakkingen. Versgeperst fruitsap,... Toon meer
HEERLIJK!! Wakker worden door de bel, en een mooie gevulde doos in ontvangst mogen nemen Alles super vers! Lekkere broodjes, koeken, heerlijke yoghurt, granola, confituur,choco, kazen, vleesware... Toon meer
Bent u op zoek naar een heerlijk, verfijnd, home-made ontbijt aan huis? Dan bent u bij ontbijtservice Le Grand Déjeuner aan het juiste adres. Wij streven ernaar u een ontbijt te leveren met zo veel mogelijk huisgemaakte producten en duurzame verpakkingen. Alles met liefde huisbereid, om u, uw partner, uw gezin,... te verwennen. Voor een perfect begin van een speciale dag.
Super vriendelijke en stipte levering
Super vriendelijke en stipte levering, heeeeeel lekker, ruim voldoende en super mooi gepresenteerd. Alles lekker vers, top!

Als verjaardagsverrassing Gekregen…
Als verjaardagsverrassing Gekregen geleverd aan de deur !

Super lekker en vers
Super lekker en vers! Je kan je dag niet beter beginnen met zo’n ontbijt, zeker een aanrader! :))

Antwoord van Le Grand Déjeuner
heerlijk vers ontbijt met home made…
heerlijk vers ontbijt met home made producten, erg origineel en smakelijk ! was top !
Isabelle

Heerlijk
Heerlijk! Een aanrader voor wie zich graag laat verwennen aan huis ;-)

In één woord … fantastisch ! 🫶🏻
In één woord … fantastisch! 👍🏻👍🏻 Uitgebreid, héél verzorgd en gevarieerd ontbijt, ontzettend lekker en een feest voor het oog en je smaakpapillen ☺️ ! Mocht ik 6 sterren kunnen geven, ik gaf ze met plezier ! 😊 Bravo 👏🏻! 👍🏻

Stipte vriendelijke levering
Stipte vriendelijke levering. Heel lekker gevarieerd home made ontbijt vers en aangepast aan het thema. Proper verpakt. Eigen bereiding niet commerciële producten. Een aanrader!
Super ontbijt voor Vaderdag!!
Super lekker , verzorgt, mooi ontbijt voor Vaderdag! Gaan we zeker nog bij bestellen! 😊

Antwoord van Le Grand Déjeuner
Op tijd levering zoals gevraagd ,mooie…
Op tijd levering zoals gevraagd ,mooie presentatie ,voldoende en zeer lekker

Heel lekker ontbijt
Heel lekker ontbijt, genoten van begin tot einde.
Mia Gavere

Antwoord van Le Grand Déjeuner
Zoals altijd lekker en erg verzorgd…
Zoals altijd lekker en erg verzorgd veel variatie mooie presentatie de bezorger ook erg attentvol aan te raden Brigitte en Berty

Verwennerij
Lekker, vers, home made, voldoende, ziet er ook leuk uit.
Gewoon een hele fijne start van de dag met deze verwennerij!
Persoonlijk voor mij ook een meerwaarde dar alles ecologisch verpakt is.

Superleuk en compleet ontbijtje
Vriendelijke levering, mooi op tijd zoals gemeld en superlekker. Wij kozen voor het continentaal ontbijt en dat is inderdaad een toppertje. Zonder te veel frullen maar alles wat je wil is voorzien en zeker voldoende zonder teveel overschot. Perfect voor ons, is zeker voor herhaling vatbaar.

Antwoord van Le Grand Déjeuner
We kregen een heerlijke verrassing!
We kregen een heerlijke verrassing in de vorm van een super ontbijtmand! Zeer mooi gepresenteerd , vers en lekker! Een aanrader!

Antwoord van Le Grand Déjeuner
Alles op en aan… heerlijk ontbijtje
Alles op en aan… heerlijk ontbijtje! Een aanrader en voor herhaling vatbaar!

Fantastische brunch
Fantastische brunch! We hebben er enorm van genoten: alles heerlijk van smaak, gevarieerd, knapperig vers, prachtig gepresenteerd.
Niet te missen!

Amai wat een topservice
Amai wat een topservice. Allemaal mooi optijd geleverd. Zeer netje en ruim voldoende! Zeer tevreden, doen we zeker opnieuw
Wow wat een ontbijt
Wow wat een ontbijt. Vers, verzorgd, ruime keuze. Een plezier om zo een ontbijt te delen.

Top !
Alles was lekker en mooi gepresenteerd.
Leuk is dat de fruitsap echt wel vers is.