Ingen anbefaling
Vi kontaktede Lelectric for at få udført en række forskellige elopgaver og fik hurtigt en aftale i kalenderen.
Allerede ved første besøg mødte elektrikeren op uden kendskab til opgaverne, til trods for at de på forhånd var gennemgået mundtligt, skriftligt og med billeder med vores kontaktperson. Det betød, at han flere gange måtte køre afsted for at hente udstyr, som burde have været med fra start.
Derudover, blev der ved etablering af nye stikkontakter lavet en ulovlig skrå fræsning i væggen. Da vi gjorde Lelectric opmærksom på problemet, ville de i første omgang ikke anerkende, at installationen var ulovlig. Først efter vi nævnte, at forholdet var gennemgået med Sikkerhedsstyrelsen, accepterede de, at arbejdet skulle laves om – og at vi naturligvis ikke skulle betale for det.
Selvom alle opgaver i sidste ende blev løst, var vi nødt til at gennemgå arbejdet grundigt og få efterrettet flere ting – blandt andet løstsiddende kontakter og løse forbindelser. Det er stærkt utilfredsstillende at skulle kvalitetssikre professionelt udført arbejde på denne måde.
Alt i alt har det været en frustrerende proces, og vi kan desværre ikke anbefale Lelectric baseret på vores erfaring.

Antwoord van Lelectric