Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god oplevelse med Lé Mosch. Bestilte varerne og pakken var hurtigt fremme i pakkeshoppen. Der var den fineste håndskrevne besked vedlagt. Fineste hårbånd og elastikker.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået en ny go-to webshop🤩 Min første ordre var lille, da jeg lige skulle “afprøve” - men jeg hopper af glæde🥰 kvaliteten lever op til mine forventninger, fornuftige priser, lynhurtig lever... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Spænderne er super flotte, elsker at den fylder så flot i stoffet. Solbrillerne er lige i skabet. Jeg elsker dem. Kundeservice super.

Bedrijfsgegevens

1. Winkel in modeaccessoires

Geschreven door het bedrijf

Designet til kvinder som gerne vil have kvalitet og designs som følger med tiden. Vi stræber efter at tilpasse vores accessories så de passer til moden, som hele tiden skifter. Accessories du ikke kan undvære...

4,8

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Rigtig god oplevelse med Lé Mosch

15 april 2026

Spænderne er super flotte

Spænderne er super flotte, elsker at den fylder så flot i stoffet.
Solbrillerne er lige i skabet. Jeg elsker dem.
Kundeservice super.

15 april 2026

Antwoord van LÉ MOSCH

Dejligt Carina! 1000 TAK for din anmeldelse :)

Supereffektiv ordrebehandling

Smukke ringe til urolige fingre!
Fik leveret dagen efter bestilling🤩

7 april 2026

Antwoord van LÉ MOSCH

Mange tak for din dejlige anmeldelse Elin :)

Tilfreds kunde

Fine varer, der lever op til billede og beskrivelse.

9 april 2026

Antwoord van LÉ MOSCH

Mange tak for din anmeldelse Mette :) Det varmer!

Købte nogle flotte hårklemmer

Købte nogle flotte hårklemmer. I pakken lå et håndskrevet personligt kort til mig. Dejlig oplevelse 🩷🧡

9 april 2026

Antwoord van LÉ MOSCH

Vi er glade for at du havde en dejlig oplevelse Susanne :) Mange tak for din anmeldelse :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt køb af vintage blazer med fin…

Perfekt køb af vintage blazer med fin broche! Lækker jakke i super stand. Fuldstændig svarende til forventning og billede på siden. Har tidligere handlet her og kommer helt sikkert tilbage. Hurtig levering og sød personlig håndskrevet hilsen i pakken! Stor anbefaling herfra!

7 april 2026

Antwoord van LÉ MOSCH

Hvor dejligt at læse RK :) Mange TAK for din anmeldelse :)

Gør dit unikke køb her.

Havde købt en fed, fed jakke.
Den var for stor men for fed til at returnere… kender I det?

Så kender I nok også at scenariet, hvor jeg jo ikke fik taget den i brug for … ja den passede jo ikke …

Jeg tog chancen og skrev og spurgte Nina om hun kunne hjælpe mig selvom jeg var over fristen for returretten.

Jeg fik lov at returnere og fik et gavekort på beløbet.

Det har jeg nu brugt på en anden fed jakke samt et par smykker.

Alle varer levede op til forventningerne og med den så gode kundeservice kan jeg kun anbefale dig at gøre dit unikke køb hos Lé Mosch!

Antwoord van LÉ MOSCH

Tusind tak for din flotte anmeldelse Lykke :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og flot produkt.

Virkelig fine ringe og fik en flot mulepose med gratis OG et håndskrevet kort. Jeg kommer igen!

1 april 2026

Antwoord van LÉ MOSCH

Det lyder godt Helene :) Mange tak for din anmeldelse :)

Hurtig afsendelse

Hurtig afsendelse, super god hjælp samt sød og imødekommende betjening/kommunikation. Bedste anbefaling her fra.

Tusind tak Kim :)

Fuld valuta for pengene

Hurtig levering og min anti stres ring levede fuld ud op til min forventning. Super skønt med en lækker sort pose i pakken da den ankom.

3 april 2026

Antwoord van LÉ MOSCH

Mange tak for din anmeldelse Heidi :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, hyggelig hilsen i pakken og en lille gave. vil helt klart gerne handle her igen. Den ring jeg har købt er mega fin og jeg tror jeg nok skal blive glad for den.

4 april 2026

Antwoord van LÉ MOSCH

Mange tak for de 5 stjerner Linda :)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Defekt vare og forkert vare modtaget, lang behandlingstid af reklamationer

Jeg havde købt forskellige accessories til en værdi af ca. 800 kr. Pakken jeg modtager indeholder en ødelagt broche, hvor nålen er knækket af. Derudover har jeg modtaget en forkert vare (hårklemme/broche-blomst), der er mindre og billigere, end den jeg har betalt for. Jeg skrev en reklamation til kundeservice med det samme. De svarede ikke tilbage den dag, ej heller dagen efter. Nu er der påske-helligdage, og jeg frygter, at de varer jeg mangler vil nå at blive udsolgt, inden de reagerer på min reklamation.

Hej Sanne
Tak for din anmeldelse. Vi har netop haft travlt op til påske og ja, så har der været helligdage. Din mail er øverst på min liste og jeg svarer dig i løbet af formiddagen. :) Kh. Nina

Jeg har fået en ny go-to webshop🤩

Jeg har fået en ny go-to webshop🤩
Min første ordre var lille, da jeg lige skulle “afprøve” - men jeg hopper af glæde🥰 kvaliteten lever op til mine forventninger, fornuftige priser, lynhurtig levering i fin indpakning og personlig hilsen❤️ loooooove it…
LE MOSH… jeg vender tilbage med flere ordrer🎉

1 april 2026

Antwoord van LÉ MOSCH

Det lyder virkelig godt Anna :) 1000 tak for din anmeldelse :)

Sød service

Søde, sjove produkter der løfter dit look.
Hurtig levering og en sød hilsen i pakken, giver mig et stort smil på læben

Antwoord van LÉ MOSCH

Det lyder dejligt Stine! Tak for din anmeldelse :)

Smukke og praktiske smykker

Købte fidget-ringe som er meget anvendelige og findes i mange designs.
Fik smuk mulepose med som overraskelse.
Glæder mig til næste køb

19 maart 2026

Antwoord van LÉ MOSCH

Tusind tak for din fine anmeldelse Anne :)

Lees meer over geverifieerde reviews.