Ik heb op 17 november een order gedaan voor 2 save drivers en betaald, ik heb begin december 1 save driver ontvangen. Ik heb inmiddels 3 mails gestuurd naar Lena (wetrust.com) gestuurd met de de vraag... Toon meer
Kapot product geleverd en het bedrijf reageert nergens op. Zgn contact mogelijkheden zijn fake. Nooit iets kopen daar dus.
Duurt lang voordat je bestelling ontvangt. Product (zwembroek) is van slechte kwaliteit en in elk geval anders dan verwacht. Dus poging tot retourneren. Redelijk kansloos, links en rechts vind je v... Toon meer
Wat k*tbedrijf. 2 telefoonhouders besteld er wordt er 1 geleverd. Deze zat ook nog eens in een kapotte verpakking. Diverse malen een email gestuurd en whatsapp berichten. Er wordt nergens op gereageer... Toon meer
Mensen keken ook naar
Besteld en betaald
Besteld en betaald, artikel is niet goed al een week bezig met contact te maken, krijg geen gehoor.
NIETS KOPEN DAAR ZIJN OPLICHTERS.
Heb mijn order ontvangen
Heb mijn order ontvangen. Dit voldeed niet aan de verwachtingen en wou retourneren. Na herhaalde mails nooit aan retourlabel geraakt. ......
Oplichters, volk van de laagste richel.
Voor €25 de boot in.
Afmaken moeten ze dat tuig.
Aan deze praktijken moet echt een eind komen.
Super slecht
Super slecht, bestellen betalen niets ontvangen. Reactie geven hebben ze ook niet van gehoord.
Oplichting
Bestelling niet ontvangen, geen reactie gehad op 2 mails.
Dit is oplichting. Advies, niets bestellen.
Dit zijn oplichters die via Instagram…
Dit zijn oplichters die via Instagram en Facebook hun online shop promoten met allerlei aanbiedingen. Ga niet met ze in zee want je ontvangt je betaalde kleding niet.
Oplichters..
Oplichters... gelukkig geen wereldschokkende bedragen maar... diefstal is diefstal.
Niet mee in zee gaan!!!!
Bestelde goederen worden niet geleverd, geen communicatie
Een maand geleden iets besteld en betaald, orderbevestiging kwam meteen per e-mail binnen, maar sindsdien niets meer gehoord, ondanks diverse e-mails die ik naar hen gestuurd heb. Lijkt dus fake te zijn.
Had hun aanbieding op instagram langs zien komen dus insta meteen op de hoogte gesteld maar die doen daar niets aan.
Als ik (wat ik niet verwacht) nog iets van hen hoor zal ik mijn review aanpassen.
Bestelling niet ontvangen
Twee weke. Iets besteld nog steeds niet ontvangen twee mails gestuurd geen reactie is een nep webshop op insta
Slecht
Geen retourformulier ontvangen na tig keer er om te vragen. Heb het in november gekregen. En toen meteen om een retourformulier gevraagd..Nep spul uit China. Oplichters!! Toch maar kijken om andere stappen te ondernemen.
Fake webshop
Opgelet. Wij hebben wij Lena Outlet gekocht via een link op Instagram. Is een fake webshop. Wij hebben gekocht en nooit iets ontvangen. Na wat opzoekwerk , leiden MilaWinkel.nl, onfither.com, .... allemaal naar dezelfde criminelen.
Niks ontvangen, geen reactie via klantenservice, geld kwijt
Bestelling geplaatst, blijkt nep item te zijn dus na bestelling 10 min later gemaild om te cancellen. geen reactie, geen ontvangst van item en totaal geen hulp via de klantenservice of niet eens een reactie. Ik heb €60 betaald voor iets wat niet is bezorgd en ik krijg gewoon geen orderstatus door of bevestiging van mijn annulering. Ze helpen totaal niet of negeren je.
24 uur verder nog geen retourformulier…
24 uur verder nog geen retourformulier terwijl er staat 24/7 hulp….nep uggs nep levering alkes komt uit China
Maandag eens praten over oplichting
Alles is in orde
Alles is in orde, alleen een beetje traag, misschien is de uitverkoop gearriveerd.