Ben nu al meerdere keren in de winkel geweest en iedere keer is de eigenaar super aardig en wat zeer belangrijk ook is zeer geduldig. Ben namelijk zelf niet zo goed in bepaalde dingen wat computers b... Toon meer
Twee dagen geleden was ik dus bij Lenexo wegens een slechte reparatie die ze eerder hadden uitgevoerd aan m'n Macbook, en ze zeiden dat ik vandaag terug kon komen. Ongelofelijk wat ik vandaag heb... Toon meer
Kinkerstraat 343 HS, 1053 EW, Amsterdam, Nederland
- 020-3541 482
- info@lenexo.nl
- lenexo.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Top reparatie service
Zowel zakelijk als prive de meest prettige en vakkundige service ervaren. Vlot, vakkundig, met garantie en wanneer er iets niet OK is wordt dit zsm verholpen. Ik/wij zijn super blij dat er nog een bedrijf is dat zo met zijn klanten omgaat. Dank voor je geduld en service.
Ik moest een datum invullen maar zijn de afgelopen maanden met diverse items bij Arwin geweest en alles werkt bij ons als nieuw.
Een bijzonder tevreden klant.
prima!
Fijne, persoonlijke, klantvriendelijke behandeling. Bestelling was op afgesproken tijdstip binnen, reparatie prima afgehandeld. Erg fijn, betrouwbaar bedrijf

Antwoord van Lenexo
Erg vriendelijke en deskundige…
Erg vriendelijke en deskundige vervanging van de accu van mijn computer. Kreeg zelfs een kop koffie aangeboden tijdens de werkzaamheden.

Uitstekende service
Uitstekende service. Eigenaar Arwin biedt gegarandeerd een oplossing voor al uw telecom problemen.
Johan Timmers

Antwoord van Lenexo
Mijn Canonprinter maakte na vervanging…
Mijn Canonprinter maakte na vervanging van een lege door een nieuwe zwarte inktpatroon slechte afdrukken. De technicus noemde een aantal mogelijke oorzaken op en één van die oorzaken bleek de boosdoener.
Ik ondervond een vlotte, kundige en vriendelijke behandeling, die gratis was!
Zeer tevreden!

Antwoord van Lenexo
Goede service, heel aardig. Probleem opgelost met mijn laptop zonder om kosten te vragen. En was ook nog eens gezellig!

Antwoord van Lenexo
Pas op! Agressieve eigenaar!
Ongelofelijk wat ik vandaag heb meegemaakt hier... Ik was net binnen, en 1 van de 2 broers die er werkt schreeuwt naar me "M'N WINKEL UIT!!! IK GA JE NA 5 MAANDEN GEEN SERVICE VERLENEN!!!" En ik probeerde wat terug te zeggen, maar hij liep volledig in agressie achter me aan, en wilde me duidelijk aanvallen. Gelukkig rende ik de winkel op tijd uit en hij smeet de deur achter me dicht.
Nadat ik bij ThePhoneLab een analyse van deze service van 5 maanden terug liet maken, zeiden ze: "de batterij is zeer slordig erin gezet, en is zeker geen originele apple batterij (zoals ze wel beweerden)."
AGRESSIE van een WINKELMEDEWERKER omdat ik RECHT HEB OP SERVICE door een SLECHTE REPARATIE. Erger kan niet toch?
PS. Het is absurd dat ze in hun reactie hieronder liegen over dat ik luidkeels tekeer ben gegaan. Dat is pure smaad. Ik heb e rustig gedragen. Kijk maar bij andere reviews waaruit blijkt dat de eigenaar inderdaad agressief is.

Zeer kundige vriendelijke service
Zeer kundige vriendelijke service! Een andere klant in vertelde dat hij al 16 jaar bij deze broers in de winkel komt omdat zij dingen kunnen repareren wat geen enkel ander bedrijf kan en waardoor hij steeds met een kluitje het riet in werd gestuurd. Hij klonk lovend.
Ikzelf ben direct geholpen en heb precies mee kunnen kijken hoe mijn kapotte Iphone werd gefikst. Heel tevreden met mijn gemaakte mobiel en over het leuke gesprek met deze eigenaar, liep ik de winkel uit. Wat een verademing zoveel service!
Seksistische, beledigende, bedreigende eigenaar, die niets van het afgesproken werk deed. Positieve recensenten - als u mijn ervaring verontrustend vindt, heroverweeg dan of hij uw recensie verdient.
Het volgende is een samenvatting en dekt niet de hele 40 minuten durende beproeving, waarin ik aan de ontvangende kant stond van constante beledigingen, agressie, misbruik en bedreigingen, terwijl ik wachtte tot mijn laptop werd gesloten.
Ik kwam naar de winkel om de batterij van mijn laptop te vervangen. Ik stelde regelmatig vragen zoals welke batterij zou worden gebruikt, hoe lang de garantie zou zijn en de prijs. Er werd afgesproken dat ik het twee dagen later zou ophalen. Ik schrok nogal van een van de opmerkingen die de winkelier maakte - 'Je gebruikt je laptop waarschijnlijk maar twee uur per dag', wat een zeer onjuiste gok is die hij leek te hebben beoordeeld op basis van mijn uiterlijk en geslacht. Ik verwierp dit echter en verder leek alles in orde.
Twee dagen later sloot de winkel voor de tijd dat we hadden afgesproken om de laptop op te halen. Ik kwam daarom twee dagen later nog eens terug. Deze keer kwam ik met een collega die getuige was van het pure onprofessionalisme en beledigende gedrag van de winkelier. Zodra ik aankwam, gedroeg de winkelier zich onbeleefd en overdreven defensief over het feit dat hij twee dagen eerder vroeg was gesloten, ook al heb ik er nooit een probleem van gemaakt. Hij herhaalde ongeveer 8 keer met een boze stem 'Ik heb je gebeld', ook al belde hij maar één keer dezelfde middag dat hij sloot, en nam hij niet op toen ik terugbelde. Hij zei als verklaring waarom hij sloot: 'Weet je wel wat Sint Maarten's dag is?'. Hij was blijkbaar vergeten dat hij voor Sint Maarten's dag zou afsluiten met collecte.
Hij haalde toen mijn laptop tevoorschijn en opende hem (om de batterij voor me te vervangen). Er werd helemaal niets aan gedaan, en hij zei dat dit de eerste keer was dat hij het had geopend - het had de hele tijd op de plank gestaan. Zijn excuus om niets te doen was omdat ik de vorige keer te veel vragen had gesteld, waardoor hij me niet vertrouwde. Dit sloeg nergens op, vooral omdat hij ermee heeft ingestemd om het werk in de eerste plaats te doen. Hij zei toen dat hij om dezelfde reden geen diensten zou gaan doen die hij gewoonlijk voor andere klanten voor de prijs omvat. Ik probeerde hem zowel gerust te stellen dat mijn vragen standaard waren en dat hij het niet persoonlijk moest opvatten en dat ik het echt niet erg vond om een paar dagen langer te moeten wachten. Ik wees er echter op dat ik had verwacht dat er iets, al was het maar voorbereidend werk, op de laptop zou zijn gedaan.
Hij antwoordde: 'Het is niet normaal om vragen te stellen in Nederland'. Hij zei toen dat de tijd die nodig is om de batterijen te vervangen, afhangt van het type batterij. Toen ik vroeg waarom hij nog niets had gedaan, bleef hij dat irrelevante feit agressief herhalen, alsof het op de een of andere manier te technisch voor mij was om te begrijpen, en hij zei: 'Je luistert niet naar wat ik zei'.
Ik heb hem toen gevraagd om de laptop dicht te klappen omdat ik zijn service niet meer wilde. Zelfs na meerdere verzoeken sloot hij het lange tijd niet en volgde een stroom van beledigingen. Hij zei dat ik te veel vragen stelde, omdat ik niet genoeg seks heb, of omdat ik te veel boeken las. Ik heb erop gewezen dat dit seksistische opmerkingen zijn. Hij zei toen, die er zelf niet erg van overtuigd leek te zijn, dat ik te veel vragen had gesteld omdat ik een racist ben. Nou, ik ben geen blanke of Nederlander, en hij was degene die me wees op mijn buitenlandsheid door te zeggen: 'Weet je wel wat Sint-Maartens dag is?' en 'Het is niet normaal om vragen te stellen in Nederland'. Ik heb hem gezegd dat ik er begrip voor heb als hij racisme van mensen ervaart. Hij probeerde toen nog een belediging en zei dat er iets mis was met mijn hoofd en dat ik een afspraak moest maken in de psychiatrische inrichting. Op dat moment had hij eindelijk mijn laptop dichtgeklapt, dus ik vertrok.
Hij filmde me zonder mijn toestemming met zijn telefoon voor een groot deel van mijn bezoek. Ik had gezegd dat ik een negatieve recensie zou plaatsen, en ik denk dat hij hoopte dat ik een verkeerde zet zou doen in de video, zodat het me ervan zou weerhouden een recensie te plaatsen. De onbewerkte video is echter alleen belastend voor hem en als iemand die video bekijkt, zouden ze nooit zijn bedrijf bezoeken.
Ik maak me grote zorgen over het feit dat hij het strookje met mijn adres erop heeft bewaard, ondanks het feit dat hij geen dienst heeft bewezen, omdat hij tegen me zei: "Ik zal je vernietigen". Ik ben bezig contact op te nemen met de autoriteiten over dit seksistische, racistische en bedreigende gedrag.
Beeldscherm laptop werd vervangen maar…
Beeldscherm laptop werd vervangen maar probleem bleek later ook in moederbord te zitten. Dit werd gratis gerepareerd. Altijd goed advies.
Goede service en kwaliteit bij Lenexo
Voor een kapotte Macbook Air, kwam ik via een tip van de buurvrouw terecht bij Lexeno in de Kinkerstraat. Twee broers runnen dit kleine service center. Ze zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De service was zeer goed en adequaat. Mijn laptop is voor een goede prijs gerepareerd. Ik ben zeer tevreden over Lenexo en bij een volgende reparatie zal ik weer hier naar toe gaan.
Professioneel
Professioneel, vriendelijk en bied zeer goede service aan! Aanrader!
Fantastisch!
Fantastisch!! Net zo kundig als klantgericht. Met problemen van zowel laptop/pc als telefoon de plek voor oprecht advies, hartelijke hulp en snelle service.
Je merkt ook als je in de winkel bent dat mensen nog eens langskomen om te bedanken. Ik ben fan!
Zeer aardig en snel geholpen met…
Zeer aardig en snel geholpen met problemen
Mijn telefoon was geblokkeerd
Mijn telefoon was geblokkeerd. Naar de winkel van Lenexo geweest op de Kinkerstraat. Supergoed geholpen en de eigenaar heeft het probleem verholpen. Hele erge goede service. Een aanrader!
Ben prima geholpen
Ben prima geholpen toen ik een probleem had met mijn tablet.
Mijn HP Probook werd steeds veel te…
Mijn HP Probook werd steeds veel te heet. Lenexo had hem keurig gerepareerd, maar na een dag werd hij toch weer te heet. Toen ik terugging werd mij geduldig en vriendelijk uitgelegd dat het een onderliggend probleem bleek te zijn.
Hij is toen alsnog in een dag gemaakt, gratis!
Echte aanrader
Echte aanrader, ben geweest met mijn kapotte geluidsbox en kon deze volgende dag weer ophalen. Snelle service, kwalitatief, ze geven mij altijd goede advies, gezellig en ik kom volgende keer weer terug....