Jeg skulle generhverve mit kørekort, og fik anbefalet Leo´s køreskole, hvilket jeg ikke fortryder. Jeg blev taget godt imod, og jeg blev ikke set ned på, fordi jeg skulle generhverve mit kort. Fik en... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super sødt og flinkt personale, med sans for humor sammen med alvor. MC teori prøve efter 6 uger, klar og tydelig undervisning, tilbage på skolebænken med læreren ved tavlen. -Yderst tilfreds kund... Toon meer
Kunne jeg give over 5 stjerner havde jeg gjort det. Jeg bestod alle mine prøver til motercykel både teori og praktisk, efter en lynforløb, hvor jeg følte mig så klar. Leo er super flink og dygti... Toon meer
Hos Leo’s køreskole får du hele pakken. Meget dygtige og kompetente kørelærere - især Claus, han er en stjerne! 🤩 De tilbyder grundig og strukturet teoriundervisning ved tavle samt mulighed for... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Kørekort til bil og MC i Ringsted og Sorø. Personlig teoriundervisning og høj beståelsesprocent. Book selv dine kørelektioner online, når det passer dig. Kontor med personlig betjening, hvis du har brug for hjælp. Kig forbi vores kontor på Sjællandsgade 26. Ring på tlf. 71104200 eller besøg os på www.leo4100.dk - Så hjælper vi dig godt videre.
Contactgegevens
Sjællandsgade 26, 4100, Ringsted, Denemarken
- leo4100@live.dk
- leo4100.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
God køreskole hele vejen igennem
God køreskole hele vejen igennem! Godt humør, god undervisning mht varieret teori og kørsel hver uge. Tog mig 6 uger fra første dag til jeg havde kortet i hånden.
Hurtig og fin anskaffelse af A2…
Hurtig og fin anskaffelse af A2 Motorcykelkort hos LEO, rimelige køretider, og man kommer hurtigt igennem
Simpelthen et fantastisk sted at tage…
Simpelthen et fantastisk sted at tage kørekort. Meget venlig og rar kørelærer, som er god til at hjælpe den enkelte.
Det var en god oplevelse!
Leo er super god 😀han kan klart…
Leo er super god 😀han kan klart anbefaledes 5 stjerner herfra 🙏🙏🎉🎉😀
Leo kan klart anbefales
Leo kan klart anbefales, altid frisk og imødekommende! 😃
Super fint og godt forløb hos Leo´s…
Super fint og godt forløb hos Leo´s Køreskole.
Altid humoristisk og empatisk kørelærer som forstår alles behov. Jeg kan kun varmt anbefale Leo´s Køreskole til alle og enhver.
Rigtig god oplevelse at tage kørekort…
Rigtig god oplevelse at tage kørekort hos Leo. Venlig, servicemindet og godt humør. God og lærerig undervisning. Blev guidet godt igennem hele forløbet.
Total elendig service
Total elendig service. Hvis jeg kunne give 0 ville jeg havde gjort det

Antwoord van Leo's Køreskole
Simpelthen en fantastisk køreskole
Simpelthen en fantastisk køreskole, de er super flinke, hjælpsomme og meget pædagogisk i deres undervisning samt køreundervisning.
Deres etik er meget højt og står inden for deres ord.
En kæmpe anbefaling herfra.
Mvh Stefan
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.