We hadden een kamer in een bijgebouw met een hele kleine badkamer waar je zelfs niet met twee binnen kon. Gelukkig hadden we ook oordopjes mee , wand heel de nacht door was er gezoem van koel of... Toon meer
Inchecken: een drama. Na een half uur sleutel gekregen, maar boven gekomen bleek de kamer al in gebruik (!) door andere mensen. De aangevraagde en door het hotel goed gekeurde upgrade was toch nie... Toon meer
Ik had een kamer geboekt Er kwam iets tussen waardoor ik niet meer kon komen en ik had al betaald. Ik had die avond nog gebeld en uitgelegd dat ik niet kon komen meer en betaald heb en of ik een... Toon meer
We hadden een kamer in een bijgebouw zeker geen 4 sterren waard…
Gelukkig hadden we ook oordopjes mee , wand heel de nacht door was er gezoem van koel of algemeen ventilatie systeem we sliepen in kamer 180.
We boekten nochtans rechtstreeks bij het hotel,omdat we uit ervaring weten als je boekt via een aanbieder een mindere kamer krijgt.
Daar bleek dit niet het geval.
Indien je chocolade melk drinkt bij je ontbijt moet je die zelfs mee hebben is niet te krijgen
Ik vind het persoonlijk zeker geen 4 sterren waard.
Waar wij een kamer hadden max 2 sterren, heel erg jammer
Goed hotel.
Geweldig schoon hotel, heerlijke bedden, perfecte service en top personeel!!!
Hygiëne wat een bedden
Hygiëne wat een bedden. Bad staat gewoon los bah. Jammer dat ik geen foto's kan plaatsen
Had geboekt voor 1 nacht om naar de…
Had geboekt voor 1 nacht om naar de welness te gaan. Bij de receptie gevraagd of het ontbijt op de kamer gebracht kon worden. Dat kon voor €7,50 extra. En dat hebben we betaald. We moesten een formulier invullen wat je wilt.
Nou de welness was triest. Klein en een sportruimte ertussen. Loop je in je badjas langs de sporters om van een zwembadje naar de sauna ruimte te lopen. En niet eens een aparte ruimte om je om te kleden. Dat moet je doen in een openbare ruimte of de wc. De kamer was netjes. Het ontbijt was voor 1 persoon. 1 ei en niet hard gekookt, de gerookte zalm was er niet. Niet eens 2 bordjes. 1 koffie en hard fruit. T was echt triest. En dat voor die prijs. En dan denk je een nachtje weg. Nooit meer hierheen. Bijna 200 euro en 1 en al teleurstelling
Ik had een kamer geboekt
Ik had een kamer geboekt
Er kwam iets tussen waardoor ik niet meer kon komen en ik had al betaald.
Ik had die avond nog gebeld en uitgelegd dat ik niet kon komen meer en betaald heb en of ik een andere datum kon komen een meneer nam op en zei dat ze collega net weg was die dat wel voor mij kon doen dus ik belde de volgende ochtend en de manager kan zogenaamd niet voor mij een notitie maken voor waneer ik er gebruik van wil maken of iets anders voor me doen letterlijk niks bieden ze me dan een kleine korting.
Ik had dit ook een keer met een andere hotel die maakte wel een notitie voor mij en ik kon bellen waneer ik er gebruik van wou maken ik raad Ibis stylez almere aan.
Leonardo totaal niet wilt alleen maar geld geld en jaagt klanten weg
Ik zal hier ook nooit meer in me hele leven boeken en me familie en vrienden hier ook niet aanraden.
Geboekt
Geboekt, en op het moment dat we aankomen is er geen plek meer. We zitten vol…. Dus nu? Wij geen plek, ze konden niks qua service betekenen en wij moesten het maar uitzoeken. Vervolgens moeten wij booking annuleren en zijn hier kosten aanverbonden.. ze doen niks qua service! Nooit heen gaan
Onduidelijkheid over dingen werken op…
Onduidelijkheid over dingen werken op de hotelkamer, douche/bad combinatie waardoor alles nat wordt tijdens het douchen uitzicht op verwarmings buizen late inchecken vanaf 15.00 pas.vies plafond.kamer wel netjes gemeubileerd.
Heel jammer
Van 15 tot 18 april hier verbleven. Afspraken met de servicedesk zijn niet te maken, communicatie snappen ze niet. App voor de schoonmaak werkt selectief. Niet hoe jij het wilt maar hoe het hun uitkomt.....
Ontbijt, 1 x geprobeerd. Er was van alles niks en wordt niet aangevuld. Je mag wel € 19,50 aftikken. Kamers klein maar netjes. Avondeten goed en betaalbaar.
Na mijn klachten nam Melanie telefonisch contact op. Hoop redenen zoeken waarom eea wellicht niet goed ging. Ze ging bij een volgend verblijf een upgrade doen. Grotere kamer, ontbijt en parkeren voor de prijs van alleen een standaard kamer. Ik wilde 9 juni. Helaas... net een grote groep..... maar als ik zelf bij Leonardo of Booking wil reserveren is dat gwn mogelijk. Dit heb ik haar laten weten, maar het blijft stil. Kortom customer service zonder inhoud en nee, ik ga mijn review niet aanpassen Melanie. Voor mij geen Leonardo meer. Nooit meer Elke geloofwaardigheid is weg!
Blijf weg
SLECHTE SERVICE AAN DE BAR, MEER DAN 30MIN WACHTEN OP DRANKJE, ONBESCHOFTE NACHTPORTIER
Parkeren in de garage van het hotel
Het ziet er allemaal prachtig uit dat vooropgesteld. Bij aankomst vroeg de dame achter de receptie of ik gebruik wilde maken van de parkeergarage ik gaf aan dat ik in de wijk geparkeerd had. Zij attendeerde mij erop dat je op straat betaald moest parkeren tussen 10 en 18 uur, maar omdat het op dat moment net na 18 uur was er geen probleem was.
De volgende dag kwam ik om 17.30 aan en besloot op advies van de dame mijn auto in de garage te parkeren om zo het laatste half uurtje niet te hoeven betalen. Echter toen ik de dag erna wilde weggaan gaf ze aan dat ik nog even 9 euro voor de parkeergarage moest betalen.
Kort samengevat had ik dus beter op straat kunnen parkeren ipv nu even 9 euro extra te moeten afrekenen. Niet echt netjes zeker niet als je 3 nacht verblijft lijkt het mij wel zo logies dat je gewoon gratis kun parkeren of dat men het aangeeft dat je ook in de garage van het hotel moet betalen (en fors ook).
Domper op mooi verblijf.
Boeking gedaan voor NYX hotel ibiza in…
Boeking gedaan voor NYX hotel ibiza in januari. Komen we vorige week in hotel en is er zogezegd maar geboekt voor 1 persoon terwijl boeking 1 kamer/2 personen aangeeft. Moeten we een betaling doen voor het eten voor de 2e persoon. Doen we maar vragen of we dit kunnen recupereren van zodra we de klantendienst gesproken hebben.Dat was geen probleem. We hebben maar liefst 3 mails gestuurd, want een telefoonnummer vindt je niet, en niks van antwoord. Vind dit echt niet kunnen. Wees dus alert als je via leonardo rechtstreeks wilt boeken want aftersale laat u in de steek. Voor ons nooit meer!!!
Gratis welkom drankje
Gratis welkom drankje, gratis up- grade luxe kamer. Zeer warm welkom. Hier kan het Fletcher hotel Hellendoorn nog wat van leren
Zeer klantvriendelijk en flexibel
Zeer klantvriendelijk en flexibel. Wij wilden onze reservering wijzigen en hier werd uiterst vriendelijk en begripvol op gereageerd, kregen zelfs een kamer upgrade. Het inchecken verliep tevens heel snel en bij aankomst op de kamer zelf verwelkomt met een flesje wijn. Wij overnachten hier vaker en raden dit hotel zeker aan. Schone kamers en fijne bedden.
Op 3 december was het weer in München…
Op 3 december was het weer in München extreem slecht, wat resulteerde in geannuleerde vluchten. Wij hadden ons hotel keurig per e-mail geïnformeerd en verzocht om de reservering vanwege de bijzondere weersomstandigheden te verplaatsen naar 17 december. Na een tijdje wachten zonder reactie van het hotel, besloot ik te bellen. Bij het bellen kreeg ik te horen dat het via Booking.com geregeld moest worden. Dus, op advies van het hotel, nam ik contact op met Booking.com. Zij hadden weer contact opgenomen met het hotel. Volgens Booking.com moest het hotel de kwestie oplossen en volgens het hotel moest Booking.com het oplossen. Uiteindelijk heeft niemand het opgelost. Het hotel beweert dat we ons geld kwijt zijn, en Booking.com biedt geen enkele oplossing. Het is echt een teleurstellende situatie, vooral omdat ik een vaste klant ben van zowel het hotel als Booking.com. Ik zal zeker anderen adviseren om niet via Booking.com of het hotel te boeken. Het lijkt een wereld van geldwolfpraktijken te zijn.
Hotel in Breda was perfect.
Hotel in Breda was perfect, personeel zo vriendelijk zeker Peter Elshout was de kers op de taart wat een aanwinst voor het bedrijf, ook zeer hond vriendelijk. Ga er zeker nog een keer heen.
Het personeel spreekt geen Nederlands
Het personeel spreekt geen Nederlands. Daarnaast is de kamerbediening van de airco uitgeschakekd zodat je geen controle over de temperatuur in de kamer hebt. Ook valt op dat de wasbak en het behang beschadigd zijn. Daarnaast is het voor het eerst dat ik in een hotel zit dat geen zeep op de kamers heeft; de handen wassen moet met de douchegel. De ligging van het hotel is praktisch, naast de metro maar voor een fraaie omgeving hoef je hier zeker niet heen te gaan. Tenslotte mis ik op de kamer praktische informatie over het hotel en de faciliteiten.
Bovenstaande is voor mij een reden om niet naar dit hotel terug te gaan.
Top locatie met geweldig knappe en…
Top locatie met geweldig knappe en karaktervolle kamer. Het zicht op het water was ronduit de max! Ontbijt was buitengewoon goed. Dit hotel verdient 6 sterren! De bediening was ook tot in de puntjes verzorgd.
Inchecken: grote teleurstelling. Helaas een heel slechte indruk van het hotel.
De aangevraagde en door het hotel goed gekeurde upgrade was toch niet beschikbaar.
Heel vervelend/arrogant geholpen bij het desk.
Deze boeking was een cadeau voor mijn verjaardag morgen, maar is dus helemaal verknald.
Aftersale is slecht
Het lijf in Leonardo Berlin, Wilmerdorferstrasse was ok.
Ontbijt was prima evenals de kamer.
Gratis WiFi was wat zwakjes. Parkeren op hun terrein erg duur 18€ pad.
Na het betalen van de rekening met Credit Card aangenaam verrast dat het hotel nog 10 dagen een reservering aanhield op mijn CreditCard van exact het betaalde bedrag. Schande. Na diverse telf en een e-mail aan hotlemanager geen antwoord van hotel.
Na een e-mail aan het hoofdkantoor in Berlijn eindelijk een antwoord gekregen. Echter niets zeggend en de schuld neergelegd bij de CreditCard organisatie. Treurig.