Mijn gewonnen geld is niet teruggeboekt op mijn bankrekening. Ze willen geen bewijs van overboeking aanleveren. Vraag over 5 dagen nog maar een keer. Dan willen ze pas helpen. Maar na 2 dagen moet he... Toon meer

700 drukken op spin van 1 euro en letterlijk geen enkele bonus Hoogste prijs tijdens een spin 50 cent! Mensen pas op want dit is al maanden zo en dat betekend wel degelijk zwaar fraude! Gelieve ook... Toon meer

Ik kon hier gewoon in week tijd meer s 40 keer storten zonder enige verklaring over hoe en wat helaas hebben ze me account wel op eens maar geblokeerd maar ja appart verhaal hier kan hier lekker gokk... Toon meer

Gewoon een goed casino. Ik speel graag slots , heb ook iets gewonnen. 10€ inzet zonder bonus en eerst met 5 cent gespeeld, later verhoogd naar 10 cent . Ca 2 uurtjes verder, 40€ uit laten cashen e... Toon meer

1. Online casino/bookmaker
  2. Casino
  3. Gokdienst
  4. Gokhuis
  5. Kansspelaanbieder
  6. Online sportwedkantoor

LeoVegas is a multi-award-winning online casino, offering players the lion’s share of entertainment - slot games, live casino games, sports betting and more! As a mobile-first casino, LeoVegas is at the forefront of innovation, constantly striving to deliver the greatest iGaming experience to players, anywhere, anytime! That’s thanks to the LeoVegas app, available on both Android and iOS. LeoVegas offers thousands of slot games including all the popular titles, exclusives and new releases, plus a thrilling variety of live roulette, blackjack and baccarat tables as well as live game shows. Sports fans can benefit from thousands of pre-match and in-play markets on all major sporting events, competitive odds and a lightning-fast platform. On top of that, a wide range of secure and reliable payment methods are available that allow for hassle-free deposits and withdrawals. Safer gambling is a priority at LeoVegas which is why a variety of tools such as deposit limits, session limits and reality checks are also at players’ disposal. Finally, a dedicated customer support team is at hand for any questions or concerns, via live chat or email, not to mention a handy Help Centre covering the most frequently asked questions. What else do you like about LeoVegas? Let us know by leaving a review on the leovegas.com company profile. Your feedback matters to us!

Houd rekening met het volgende

3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

8K reviews

Vraagt klanten om een review

Heeft 89% van zijn negatieve reviews beantwoord

3,0

Alle reviews

(7.597)

860 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

OPLICHTERS

Een bet geplaatst op de wedstrijd van Panama - Verenigde Staten dat de Verenigde Staten op de paal of lat zouden schieten.
Dat is gebeurd, bet werd toch als fout afgehandeld.
Dagenlang in de weer geweest, uren in de chat gezeten, valse geïnformeerd geweest door klantenservicemedewerkers.
Bewijsstukken aangeleverd, maar volgens Opta is het niet zo terwijl Opta wel het schot heeft toegekend.

Maar? Ik moet Opta maar een berichtje sturen, je weddenschap is gewoon fout.

Dus bij deze, GOK HIER NIET! Zelfs met bewijzen, ben je alsnog nergens! Oplichters!

28 juni 2024

Hallo,
Bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling. We informeren je graag over het feit dat www.leovegas.com niet meer beschikbaar is in Nederland.
Met vriendelijke groet, LeoVegas

Ze zeggen dat ze bonussen geven

Ze zeggen dat ze bonussen geven. Ik heb 500 euro gestort, maar de bonus is niet gegeven. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice. Dit is heel weinig geld zeiden ze tegen mij, ik moest 5000 euro storten 😀😀
Oplichter

30 juni 2024

Antwoord van LeoVegas

Het spijt ons oprecht om te horen over de ervaring die je hebt gehad bij LeoVegas. Onze ambitie is om de best mogelijke ervaring en service te bieden, en helaas lijkt het erop dat we hierin niet zijn geslaagd.

Als je verdere hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met ons Support Team of ons Help centre raadplegen, waar je onze veelgestelde vragen en informatie over alles wat met LeoVegas te maken heeft kunt vinden.

Houd je geld bij je

Ik had me aangemeld met de sport welkomstbonus. Alles gedaan wat er in de voorwaarden stond beschreven. Echter heb ik nooit de welkomstbonus gekregen. Er wordt aangeboden om de welkomstbonus alsnog te geven maar dan moet ik wel nogmaals geld storten om hier recht op te krijgen. Ik zou dus gewoon lekker je geld bij je houden en op andere sites gokken.

29 juni 2024

Antwoord van LeoVegas

Bedankt voor uw feedback en het spijt ons echt dat uw ervaring bij LeoVegas niet aan uw verwachtingen voldeed. We kijken graag verder naar de welkomstaanbieding voor je.

Neem contact op met onze klantenservice zodat we hiernaar kunnen kijken.

Het beste, LeoVegas

Het is vreselijk.

Het is vreselijk.
Hoop dat ze niet lang meer online zijn.
Ze behandelen je als een stukje stront.

29 juni 2024

Antwoord van LeoVegas

Bedankt voor uw feedback en het spijt ons echt dat uw ervaring bij LeoVegas niet aan uw verwachtingen voldeed. We willen graag weten waarom, zodat we het de volgende keer beter kunnen doen.

Neem contact op met onze klantenservice zodat we dit verder kunnen onderzoeken.

Het beste, LeoVegas

Onlangs veel revieuws gelezen toch…

Onlangs veel revieuws gelezen toch besloten om te spelen , en zoals mensen beschrijven klopt het dat dit bedrijf een oplichter is ,

Heb 15.000 ruim verloren , moest mijn account documenten opsturen heb ik gedaan de betrefte afdeling die zogenaamd er is beantwoord na 3 maanden later met we hebben geen documenten ontvangen blokeren we je account .
En er ligt een bedrag van €850 bij hun ! Die ze niet terug willen betalen .

Livechat dat excusses steeds aanbied en mij voor het gek houd

EN DAT NEDERLAND ZULKE BEDRIJVEN VERGUNNING GEVEN )

Ik ga dit bedrijf aansprakkelijk stellen !
Wat ik hier mee wil zeggen blijft gokken , maar niet bij dit bedrijf , verzoek toch unibet betnation of 711 bv tespelen !!!!

6 juni 2024

Antwoord van LeoVegas

Bedankt dat je contact met ons hebt opgenomen! Er kunnen meerdere redenen zijn waarom je geen toegang hebt tot je account, maar voor je eigen veiligheid is dit iets wat we hier niet kunnen bespreken op een openbare site.

Houd er rekening mee dat we accounts moeten verifiëren om te voldoen aan onze licentie-eisen en regelgeving. We vragen je vriendelijk om contact met ons op te nemen zodat we dit verder kunnen onderzoeken.

Onze klantenservice staat 24/7 klaar om je te helpen en we stellen je geduld in de tussentijd zeer op prijs.

Groeten, LeoVegas

waardeloos

nu een een is te veel gok bedrijf dat nog geen eens nieuwe paspoorten accepteert dus ja mensen let op als je nieuwe hebt en hem wilt downloaden wordt hij niet geaccepteerd

27 mei 2024

Antwoord van LeoVegas

Het spijt ons echt om te horen over de ervaring die je hebt gehad met LeoVegas, onze ambitie is om de best mogelijke ervaring en service te leveren, en helaas klinkt het alsof we daar niet in zijn geslaagd.

Als je meer hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice of een kijkje nemen in ons Helpcentrum waar je onze veelgestelde vragen en informatie over alles van LeoVegas kunt vinden.

Leovegas is hit or miss

Leovegas is hit or miss. Heb er wel eens wat leuke prijsjes op gepakt, maar net speel ik 400 euro weg aan dead spins. Verliezen tot daar aan toe, maar van 400 rechtstreeks naar 0… Dan voel je je toch een beetje in de maling genomen.

27 mei 2024

Met vriendelijke groet, LeoVegas

Deze Online Casino is een scam en ik…

Deze Online Casino is een scam en ik bevel het niemand aan, heb zelf een bedrag gestort en meer dan 50 gokkasten gespeeld , bij elke gokkast is een bonus limitiet dat je kan activeren, waneer je na die limiet bonus probeer te activeren wordt het vergendeld, dus de "status" van de bonus is vol maar die activeer niet, als je je inzet verhoogd of verlaagd wordt de "status" van de bonus niet geresette (opnieuw) ,en zo denk jij dat je de bonus op elk moment kan pakken en zo gaat jij meer geld storten vanwege wat je ogen ziet en hersens denk op die moment., ik kan namen van gok kasten noemen met hun soort bonus limiet en er zelf bij een gokkast dat de bonus bleef op 25X inzet, was niet geressette niet eens na wat ik al boven had genoemd, en niet eens als je uitlogd (HET BLIJFT ZO) als je terug inlogd op die 25x maar de bonus wordt niet geactiveerd, deze Casino zal mij nooit meer als klant zien, mijn account is niet eens 2 weken geleden gemaakt en ik heb al gezien hoe ze mensen oplicht (scam)

23 mei 2024

Met vriendelijke groet, LeoVegas

Trap niet in de welkomstbonus!

Je moet eerst 25x je storting rondspelen voor je je bonus van 200euro kan activeren.
Drna moet je nogmaals 25x de bonus rondspelen voor je die 200euro daadwerkelijk vrijspeelt dit is zeer ongebruikelijk voor een online casino!
Dus 50x wageren voor je het bedrag kan opnemen terwijl 20 tot 30x de standaard is in een normale online casino.
Daarbij sluiten ze ook nog veel slots uit die een te hoge uitbetalingspercentage hebben.
De termijn van 14 dagen is tevens erg kort om het vrij te spelen normaliter is dat minimaal 30 dagen en er zijn zelfs die onbeperkt houdbaar zijn.

Zie hieronder hun eigen regels:

Spelers dienen minimaal €10,00 te storten en aan de rondspeelvoorwaarde van 25 keer het oorspronkelijke stortingsbedrag te voldoen om de casino welkomstbonus voor nieuwe spelers te activeren, waarna de beloningen beschikbaar komen en geclaimd kunnen worden.

Het oorspronkelijke stortingsbedrag moet 25 keer worden ingezet om de bonus vrij te spelen. Inzetten met geld uit een andere storting dan de eerste dragen bij aan de inzetvereiste van de casino welkomstbonus voor nieuwe spelers, zolang deze binnen de geldende inzetperiode vallen.

Mijn mening 50x wageren met uitsluiting van slots met hoge RTP binnen 14 dagen is veruit schandalig!

10 mei 2024

De slechtste casino ooit

De slechtste casino ooit.Na bijna 1 jaar spelen mag ik dat zeggen. Over rtp wettelijk 86% (?) volgens mij nooit gehoord. Begin maar nooit met zgn bonussen ezv, je krijg je inzet NOOIT terug. Veel te veel in
idiote reclame ingezet ipv bvb van Unibet leren hoe kan je het
inderdaad leuk voor je klanten maken, en evenwicht houden tussen inzet/winst. Goedkopere en duidelijke oplichters. Er is wel kans om iets van "winning" te voelen als je door aangeboden bekende platforms live speel. Live chat - vergeet het maar... Overtreding van alle regels van Kansspel auroriteiten. Zelfs geen meeuwen achter...

29 april 2024

Met vriendelijke groet, LeoVegas

Tot nu toe de beste casino speel hier…

Tot nu toe de beste casino speel hier een maandje nu.
Uitbetaling ⚡️
als je een hooge bedrag wint krijg je hem niet snel overgeboekt duurt 2/3 dagen.(heb het over duizenden euros)
Klantenservice ⚡️
Mijn ervaring was echt top. Snelle handeling en hij had geen beperkingen over de transacties etc.
Zal zeker een update blijven geven.

27 april 2024

Hallo,
Bedankt voor het achterlaten van uw recensie, we zijn altijd blij met feedback van onze tevreden spelers! We willen je echter informeren dat www.leovegas.com niet beschikbaar is in Nederland.

Kom hier niet

€120 gestort, 1 bonus van 1,50 en 1 van 8,-, de rest dode spins, slechtste odds wat ik ooit heb gezien.

23 april 2024

Met vriendelijke groet, LeoVegas

De slechtste gok website ooit

De slechtste gok website ooit. Zeer een zeer triest.
Er staat bij 1e keer opwaarderen, welkomstbonus 100% van wat je opwaardeert plus 25 freespins. Je moet het wel 25 keer rondspele je bedrag maar dat is op bijna elke site.

Ik waardeer op en zie niks kwa bonus erbij. Livechat ingegaan.

Willen jullie mee lachen ?

Je moet eerst je eigen opgewaardeerde geld 25 keer rondspelen wat onmogelijk is, maar en daarna krijg je pas je bonus.

Mensen op elke andere site, maar dan ook letterlijk elke andere site krijg je gelijk je 100 % deposit erbij ( wel in bonus vorm ). En dat moet je dan zo en zovaak rondspelen.

Kortom mensen niet maar dan ook niet hierop opwaarderen want je krijgt geen cent bonus.

Ik raad jullie elke andere site aan behalve deze.

18 april 2024

Met vriendelijke groet, LeoVegas

Waardeloze bonussen en acties met recht…

Waardeloze bonussen en acties met recht een slecht casino!

1 april 2024

Een vogelverschikkerde Welkomst bonus,

Net als andere online casino's biedt LeoVegas een welkomst bonus. NIET als andere casino's wordt je eerste storting van max 200,- verdubbeld. Nee bij Leo moet je deze eerste storting eerst 25x rondspelen. M.a.w. is je 1e storting 10 euro moet je eerst voor 25 x 10 = 250,- gespeeld hebben om je 10 euro welkomst bonus te krijgen. Iets wat ze pas duidelijk vermelden nadat je voor het eerst gestort hebt. In mijn ogen getuigt dit niet echt van betrouwbaarheid, ook niet echt van een intelligente commercieel directeur, want op deze manier jaag je klanten weg in plaats van deze voor je te winnen. Zowiezo 1 al en dat ben ik.

3 april 2024

Uitbetaling is snel

Uitbetaling is snel. Wat wel vervelend is dat ergens komt men met 30 seconden pauze en je spel word onderbroken. Hier heeft men geen recht toe als ik net wil inzetten of ingezet heb. Ook geen waarschuwing zoals bij anderen dat je op einde speeltijd zit. Je wordt na de mededeling speeltijd zit erop gelijk afgesloten.

28 maart 2024

Ik heb in 3x gestort

Ik heb in 3x gestort, voor 40 euro. Alleen maar 9 pots of gold gespeeld, met 20 en 40 cent bets. Waardeloos!! 2x de spin gehad, met niet echt hoge bedragen. Het spelen niet waard, winkans nihil. Ik krijg van LeoVegas de opmerking dat ze niet meer beschikbaar zijn in Nederland!! 😡 . Waar heb ik dan die 40 euro op gestort?? Zal KSA hierover inlichten.

27 maart 2024

Slechtste aanbieder ooit

Slechtste aanbieder ooit, totaal geen kans op winst hier

22 maart 2024

Met vriendelijke groet, LeoVegas

Speel hier nooit ben zo vaak opgelicht…

Speel hier nooit ben zo vaak opgelicht ik ging dream catcher spelen en opeens wordt ik er uit gegooid om op nieuw in te loggen terwijl ik had gebet was dus niet geaccepteerd geven ze 40 en 7x40 dat ik het niet zou winnen en dit hebben ze heel vaak geflikt als je geld zet is het oke lopen ze je leeg te halen maar laten winnen doen ze niet praat je met de chat doen ze ook helemaal niks raad het jullie allemaal af blijf uit de buurt!

21 maart 2024