1 ster is echt te veel. Bestelling na 3 maanden nog niet ontvangen, uiteraard is de betaling wel geincasseerd. Op emails wordt niet gereageerd. Conclusie: bestel hier niets!?!!

Oplichters meer kan ik er niet over zeggen! Hallo iedereen! Bedankt dat u contact met ons opneemt, Wat betreft uw verzoek, helaas kunnen we de bestelling niet annuleren omdat deze al is... Toon meer

Eind september een jas besteld. Tot op heden niks ontvangen. Meerdere emails gestuurd. Slechts 1 keer gereageerd met tracking informatie. De status is sinds 30 september niet veranderd. Dramatische... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Oplichters

Jas gekocht! Betaald maar niet binnen. 2 mnd geleden. Site is niet meer bereikbaar ! Oplichters

19 november 2022

Dezelfde ervaring

Dezelfde ervaring, in een impuls tegen beter weten in , een jas gekocht voor € 49,95. Vele mails gestuurd en steeds weer zoet gehouden met de mededeling de track and trace in de gaten te houden. De jas is nooit aangekomen en het geld is weg. Oplichters!!!

18 november 2022

Ik ben er jammer genoeg ook ingetrapt

Ik ben er jammer genoeg ook ingetrapt. Inderdaad om je rustig te houden, sturen ze je een mail. Met onderstaande tekst:

Hallo iedereen!
Dank u voor uw contact met ons, Wat uw bestelling betreft, na verificatie, is het verzonden en is het momenteel in transit. U kunt de bestelling direct op onze website volgen
Onze standaard levertijd is 7-12 dagen, maar als gevolg van de toename van online bestellingen wereldwijd, zal er een kleine vertraging in de levertijd, maar wees ervan verzekerd dat wij ons best doen om uw bestelling te verzenden in een tijdige wijze.
Als u vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Wij wensen u veel succes,
Het klantenserviceteam

Je jas krijg je niet, het geld is dus ook weg. Ga dit ook melden, en hoop dat hier wat aan gedaan kan worden!

15 november 2022

Oplichters meer kan ik er niet over…

Oplichters meer kan ik er niet over zeggen!

Hallo iedereen!

Bedankt dat u contact met ons opneemt, Wat betreft uw verzoek, helaas kunnen we de bestelling niet annuleren omdat deze al is verwerkt en verzonden voor verzending, Als u het artikel niet langer wilt, kunt u het retourneren voor een terugbetaling.

Wij wensen u veel succes,
Klantenondersteuning

Jas eind september besteld!!

29 september 2022

Nooit iets kopen

Nooit iets kopen ! Zelfde verhaal hier . Ik wacht ook al een maand op de levering van de jas . De status van Track & Trace beweegt niet . Ik vrees ook voor het ergste . Kan je ergens klacht neerlegen tegen deze praktijken ?

28 oktober 2022

Noooit iets kopen

Noooit iets kopen! Nooit ! altijd je geld weg . Ook in die jas getrapt. Ze antwoorden alleen maar hallo iedereen enz. Ze zijn 1 grote leugenaars . Maar wat je zaait zal je ooit ook oogsten . Dus ze komen vanzelf een keer aan de beurt

28 september 2022

Scam alert

Gereageerd nav IG reclame, in een impuls " Tommy Hilfiger " jack gekocht. Voor €49,95. Kan eigenlijk niet voor die prijs....had het kunnen weten. Jack nooit opgestuurd. Bestelling wordt nog wel bevestigd en je krijgt nog een track en trace notificatie waar helemaal niets instaat..Bedenkelijk. Bedrijf adverteert weer met dezelfde jacks, voor dezelfde prijs maar nu zonder TH logo...:-))
Lang verhaal kort, zelfs een ervaren rot als ik stink er nog in. Vermijdt dit bedrijf als de pest en geef je geld dan nog liever aan een straatzwerver. Komt het nog goed terecht

20 september 2022
Reviews in alle talen tonen. (33 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken