3,7

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Super blij met m’n trui!

Super blij met m’n trui!
Ik had eerst wat twijfels om online te bestellen, maar ben echt blij dat ik het gedaan heb. De trui zit super comfy en is helemaal mijn stijl. Je merkt gewoon dat het goeie kwaliteit is.
Alles verliep vlot, snel geleverd en ik kon makkelijk vinden wat ik zocht. Draag ’m nu bijna elke dag 😅

8 juli 2025

Mega blij met m’n bestelling!

Mega blij met m’n bestelling!
Ik had iets nodig dat ik gewoon makkelijk kon dragen, maar er toch nog wat leuk uitziet – en dit was echt perfect. Zit super goed, zacht materiaal en het past overal bij.
Alles was snel geleverd, wat ook wel handig is als je niet zo veel geduld hebt 😅

Helemaal fan!

Helemaal fan!
De bestelling was er super snel – vandaag besteld, morgen al in huis. Alles was mooi en met zorg verpakt, dat maakt het extra leuk om open te doen.
Wat ik ook echt waardeer, is dat ze werken met garens die overblijven bij producenten. Dat duurzame verhaal maakt het alleen maar fijner om hier te kopen. Mooie kleuren, topkwaliteit én een persoonlijk gevoel. Echt een aanrader!

Echt super tevreden!

Echt super tevreden!
Mijn bestelling was er super snel en alles was mooi en netjes verpakt. Het product zelf was helemaal zoals verwacht – misschien zelfs beter. Ik had vooraf een vraagje gestuurd en kreeg super snel en vriendelijk antwoord. Fijn gevoel als je zo goed geholpen wordt. Ik bestel hier sowieso nog eens!

Niet bestellen bij Leselles

Ik raad persoonlijk niet aan om bij Leselles te bestellen! Ze houden zich niet aan de wetgeving van retourzending (dit is bevestigd door Testaankoop). Als ik het bedrijf hierover aanspreek, proberen ze eerst nog van alles “uit vriendelijkheid” zodat ik het maar niet zou retourneren. Uiteindelijk negeren (!!) ze mijn mails waardoor ik met een blouse zit die ik niet kan dragen en mijn geld niet terug zie (€140!).

4 juli 2025
Logo Leselles

Antwoord van Leselles

Beste mevrouw Samyn,

Wij vinden het jammer dat u ervoor kiest om uw onvrede via verschillende publieke kanalen te blijven uiten, ondanks het feit dat we reeds meer dan tien keer per e-mail met u gecommuniceerd hebben. Steeds op een vriendelijke en geduldige manier, met het doel een oplossing te bieden binnen onze duidelijke verkoopsvoorwaarden.

Zoals bij elke bestelling via onze webshop, gaat een klant bij aankoop akkoord met onze algemene voorwaarden. Deze stellen helder dat voor artikelen aangekocht tijdens de solden geen terugbetaling mogelijk is, maar wel een omruiling of een tegoedbon. Dit beleid geldt voor al onze klanten – zonder uitzondering – en werd ook meerdere keren naar u gecommuniceerd.

Wij zijn een kleine onderneming en hechten veel waarde aan eerlijke en respectvolle communicatie. Dreigementen en publieke beschadiging via platformen als Testaankoop, reviews of sociale media, zijn bijzonder jammer en zeggen uiteindelijk meer over de afzender dan over ons.

Voor ons is deze kwestie inhoudelijk afgehandeld en afgesloten. Wij blijven openstaan voor constructieve dialoog, maar behouden ons het recht voor om verdere stappen te nemen indien ongegronde aantijgingen blijven circuleren.

Beoordeling van aangekochte breigoed

Beoordeling van aangekochte breigoed , trui , muts ,sjaal zelfde samenstelling, zelfde benaming 3 x verschillende kleuren . Je hoeft geen contact op te nemen met firma want ruilen is niet mogelijk . Acuraat is dit voor mij een slechte aankoop , prijs kwaliteit is dit voor mij absoluut niet in verhouding . Hopelijk kan ik mijn mening geven zonder mij een leugenaar te noemen . Voor mij persoonlijk zijn er veel betere kwalitatieve breiwerken te koop voor andere prijzen , bij vriendelijk verkopers . Dus de moeite om elders eens te kijken

12 januari 2025