Lees wat reviewers zeggen
Bedrijf heeft geantwoord
Bättre växlingskurs och lägre avgifter. Det borde vara tillräckligt för en femma. Men dessutom automatisering av bokföringen. Fantastiskt med någon som ger storbankerna en anledning att se över sin... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Supersmidigt att göra betalningar i utländsk valuta. Med integrationen mot Fortnox så bokförs betalningarna och även valutadifferenser på valutakonton automatiskt. Fixar de också att man betala... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Få mer valuta för pengarna med Lesslie PAY! Vår tjänst erbjuder en enkel och kostnadseffektiv lösning för företag som hanterar utlandsbetalningar. Vi erbjuder automatiserad bokföring, bättre växelkurs med lägre valutapåslag samt avgiftsfria expressbetalningar till flera länder. Med vår förintegrerade tjänst som är kompatibel med många kända affärssystem och storbanker kan ni komma igång med Lesslie PAY och börja spara tid och pengar på bara några minuter – helt kostnadsfritt.
Contactgegevens
Biblioteksgatan 11, 111 46, Stockholm, Zweden
- 08 520 277 62
- info@lesslie.se
- lesslie.se
Utmärkt service och flexibilitet.
Vi började använda Lesslies tjänster för ett par månader sedan och är sedan dess väldigt nöjda med vad de har levererat. Lesslie kunde snabbt anpassa bokföringsintegration efter våra behov. Deras support är utmärkt och alla är väldigt trevliga och lätta att arbeta med. Kan varmt rekommendera!
Smidig och kostnadseffektiv betalning
Lesslie PAY har gjort våra internationella betalningar mycket enklare. Automatiserad bokföring och låga valutapåslag sparar både tid och pengar.
Perfekt för företag med internationella transaktioner
Vi har haft stor nytta av Lesslie PAY för våra utlandsbetalningar. Tjänsten är smidig att använda, och den förintegrerade lösningen gör det enkelt att börja. Rekommenderas för alla företag som vill optimera sina betalningar.
Lesslie förenklar min vardag
Nu använt Lesslies tjänster i ett halvår och är mycket nöjd. Har många utländska leverantörsfakturor och med Lesslie har jag bra överblick över vilka fakturor som ska betalas och när samt smidigt att betala när det är dags. Några klick och sedan är betalningen skickad och utbetalningen bokförs automatiskt hos Fortnox. Mycket smidig tjänst att komma igång med och kanonbra support. Att jag dessutom får bättre växelkurs än hos min bank gör ju inte saken sämre.

Antwoord van Lesslie Technologies AB
Betalningstjänster måste man kunna lita…
Betalningstjänster måste man kunna lita på, tyvärr har Lesslie falerat för oss där och fungerar inte som samarbetspartner. Trevlig support och bra tjänst men opålitlig då utan tydlig motivering, pengar som kommer in stoppas och returneras ibland. De vill väl men de står inte på kundens sida och satte oss flera gånger i svåra situationer när likviditet för producerade varor inte kom in eller skickades tillbaka helt efter Lesslies pipa. De har inte heller kunnat/velat dela konkreta orsaker till sina beslut så vi visste inte hur vi skulle hantera betalningarna istället så att Lessly kunde tänka sig att skicka vidare pengarna i varje fall. Vårt engagemang med Lessly är avslutat.

Toppkvalité
En suverän tjänst för företag med många internationella betalningar. Enkel att använda, snabb och med toppkvalitet på servicen – en lösning du kan lita på varje gång!
snabb återkoppling om det blir något…
snabb återkoppling om det blir något fel
extrem snabb betalning till utlandet till låg kostnad

Antwoord van Lesslie Technologies AB
bra och snabb kommunikation på samtliga…
bra och snabb kommunikation på samtliga personer jag haft kontakt med. bra och fungerande tjänst som är till stor hjälp för mitt affärsområde.
Bra och snabb support
Lesslie har både sparat pengar/tid åt oss
Lesslie har både sparat pengar åt oss och gjort vårt administra liv lättare!
Bra tjänst med snabba betaltider!
Alla företag som betalar till utlandet borde använda Lesslie
Alla företag som betalar till utlandet borde använda Lesslie! Ett väldigt trevligt gränssnitt och en mycket väl fungerande integration med vårt faktureringssystem. Men den stora vinsten för oss är att de har lägre växlingskurser än bankerna, inga avgifter per transaktion och vi kan betala till lokala banker runt om i världen, även om dessa saknar IBAN. Med den nya kostnadsfria funktionen Snabba utbetalningar, så går det dessutom på ett par timmar för mottagaren att få sina pengar. Billigare än banken, snabbare än banken och fungerar sömlöst med vårt faktureringssystem. Det är verkligen en no-brainer att välja Lesslie!
Bra tjänst med supersnabb support!
Lesslie får dig att tjäna mera
Korta beslutsvägar, mycket bra support
Bättre växlingskurs och lägre avgifter
Fantastiskt med någon som ger storbankerna en anledning att se över sina marginaler!
Handlar man dessutom, som oss med Ukraina och enbart med förskottsbetalningar, så är det tacksamt om man inte får sina betalningar stoppade i en vecka. Likt en viss storbank gjorde för oss under sommaren 2023. Anledning "riskland". Vi handlar alltså med Kyiv, drygt 50 mil från fronten eller ockuperat område.

Antwoord van Lesslie Technologies AB
Fantastiskt bra betal plattform och…
Fantastiskt bra betal plattform och automatisk bokföring av växelkursen direkt i Fortnox.

Supersmidiga valutabetalningar
Supersmidigt att göra betalningar i utländsk valuta.
Fixar de också att man betala med kassarabatt helautomatiskt så blir det full pott.

Antwoord van Lesslie Technologies AB
Som det borde vara hos storbankerna...
Enkla och smidiga utlandsbetalningar till en bra växelkurs.

Antwoord van Lesslie Technologies AB
"Lesslie har mycket bra och direkt…
"Lesslie har mycket bra och direkt service och det är en lätt tjänst att använda och integrera. Vi ser framemot utbytet och utvecklingen framåt"

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.