Ik ben erg tevreden over de jurkjes
Ik ben erg tevreden over de jurkjes! De kwaliteit is top en ze zitten super mooi. Ook de klantenservice is top, ze reageren snel en helpen je goed met al je vragen. Zeker een aanrader!
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ik heb de bloemenjurk besteld echt super mooi! Ben echt tevrede
Ik had 1 jurk besteld met 2 verschillende maten. 1 jurk terug gestuurd. Is al 3 weken bijna nog steeds geen betaling terug gekrgeen. Dit is voor mij eerste en laatste keer dat ik bij haar bestel… ik raad niemand aan

Antwoord van Leswanstore
Ik heb hier een abaya besteld en ik moest eerst meermaals mailen omdat mijn bestelling maar niet verzonden werd. Uiteindelijk is het na een week verzonden na behoorlijk wat aandringen. Ik had al gemaild, geen reactie. Reactie achtergelaten op TikTok, die was verwijderd. Uiteindelijk gehoor gekregen via dm. Het pakketje uiteindelijk wel goed ontvangen, maar de abaya is helaas te kort dus ik wil ‘m nu terugsturen, maar nu stuit ik tegen hetzelfde probleem aan: ik krijg geen reacties op twee mailtjes, geen antwoord op dm en morgen zijn er al twee weken verstreken en is de retourtijd voorbij. De klantenservice is echt verschrikkelijk, ik raad het absoluut niet aan om hier te bestellen.
* update: nav mijn review is de info op de website veranderd. Eerst moest je mailen voor het aanmelden van een retour en nu kan je zelf je retour aanmelden. Dat heb ik net gedaan. Verder heb ik een bijzonder mailtje ontvangen van Le Swan waarin staat dat ze juridische stappen ondernemen als ik niet binnen 48u mijn review verwijder, want het zou ‘onjuiste informatie’ bevatten. Mijn ervaring is kloppend en het retoursysteem is aangepast nav mijn review, het is niet altijd zo geweest. De reactie die ze hier op mijn review geven (publiekelijk) is dan ook een hele andere toon dan die in de mail staat.

Antwoord van Leswanstore
Ik had een jurk bestelt ik heb het gepast hij was kort en strak ik heb het retour verzonden ik moest zelf de retour kosten betalen 13,50. Later kreeg ik bericht dat het rits kapot was waardoor mijn geld niet word terug betaald. Dat ik het kreeg was de rits nog heel en bij retour zenden ook hij was alleen stroef toen ik het wilde openmaken tijdwns het passen hij ging gewoon sluiten niets aan de hand. Ik word van beschuldigt dat ik het rits kapot heb gemaakt terwijl het niet zo is. Ze melden dat ze bij hun mening en stand blijven en als ik het jurk terug wil zelf de verzend kosten moet betalen. Ik ben zeer teleurgesteld. Raad het niemand aan.

Antwoord van Leswanstore
Hele snelle levering en top kwaliteit. Mijn geld krijg je weer haha
Topkwaliteit en snelle bezorging hier bestel ik zeker opnieuw absoluut een aanrader!
Mooi kwaliteit & snelle verzending. Top service.
geweldig bedrijf! Ik heb alles goed en optijd gekregen. Heel blij mee
Ik vond de kwaliteit echt super goed! Het kwam de volgende dag binnen, ik had mijn twijfels moet ik eerlijk zijn maar ik ben positief verrast😊😊
Top bedrijf alles werd netjes optijd geleverd en alles was compleet ben super tevreden