Ik bestel al een hele tijd hun cleaning producten Met een groot aantal hondjes in huis is het fijn om deze producten in huis te hebben Het doet wat ze moeten doen = cleanen, ontsmetten en m... Toon meer
De bestelling word altijd snel geleverd Mocht er ooit een mis communicatie zijn dat word dit snel en vakkundig opgelost. Wij bestellen best wel vaak en zijn zeer tevreden De kennelreiniger is echt... Toon meer
De levering heeft wat op zich laten wachten. Maar is de moeite om op te wachten. Heerlijke producten om mee te poetsen. En dan nog diervriendelijk.
knibbelweg 95, 2761JC, Zevenhuizen, Nederland
- 0651695781
- info@libertedogsupply.com
- libertedogsupply.com
Vraagt klanten om een review
Heel fijn schoonmaakmiddel
Heel fijn schoonmaakmiddel met een heerlijke geur, en voor ieder wat wils. Had in het verleden al andere producten gebruikt zonder het gewenste resultaat. Nu na gebruik, voornamelijk buiten, komt me bij thuiskomst een heerlijke frisse geur tegemoet.
Heerlijk spul en mooi op tijd geleverd.!
Een echt aanrader .
Wordt altijd snel geleverd.
Poets super en ruikt de hele dag heerlijk.
Stop met zoeken dit is hèt
Snelle service goede omschrijving bij het product. Info via email heel snel. Fijne producten. Citrus en Fougère zijn ons favoriet. Ook in de hoge druk te gebruiken. Wij zijn fan!
De kennelreiniger bevalt ons heel goed…
De kennelreiniger bevalt ons heel goed gebruik het ook om de huiskamer mee te dweilen een hele fijne reiniger.en word altijd keurig op tijd bezorgd
Vr Gr Alie
Zoals altijd een top ervaring.
Zoals altijd een top ervaring.
Liberté is het perfecte poetsproduct
Goede producten met een eerlijke prijs…
Goede producten met een eerlijke prijs kwaliteit verhouding. Zeer vriendelijk personeel en een goede service. Mijn honden blij dat baasje ook blij..!!
Top Product!!
Top mensen, top spul
Heerlijk spul. Door dpd niet heel geleverd. 1 telefoontje en er werd gelijken nieuwe opgestuurd. Waar vind je dat nog tegenwoordig. Ga zeker vaker bestellen
Dat er voor elk wat wils is kwa geur
Het is een goed product .
Vooral mijn ervaring maakt heerlijk schoon .
Vooral plavuizen .
Je kan het ook gebruiken voor dieren verblijven om alles goed schoon te maken .
Ga met een gieter nog wel eens rond tuin waar grind ligt en soms twee hondjes lopen .
Geur ruikt heerlijk en blijft lang hangen lekker fris .
Prima en werkzaam product
Prima en werkzaam product. Werkt heel goed als je huisdieren hebt.
Super snelle verzending
Super snelle verzending. Het schoonmaakmiddel ruikt echt lekker
Groot liefhebber!
Ben een groot afnemer, gebruik het zowel binnen als buiten.
Voor mij niets anders meer. Super tevreden.
Lekkere geuren en groot aanbod
Naar een lange zoektocht voor diervriendelijke poetsmiddelen, Bij deze firma terecht gekomen.

Antwoord van Libertedogsupply