Ik stond hier even sceptisch tegenover: zo'n lage prijs voor Office Pro 2021; dat kan toch niet? Maar de reviews online trokken me over de streep: die waren goed en voor zo'n laag bedrag loop je weini... Toon meer
Ik ben heel tevreden met het product (Windows pakket 2021 voor Mac) en de makkelijke installatie ervan, maar vooral ben ik blij met de reactie van Licentie Wereld toen bleek dat ik aanvankelijk een ve... Toon meer
Heb een nieuwe laptop gekocht en wil de licentie overzetten. Heb 2x een mail gestuurd met een vraag hierover maar door Licentie Wereld wordt hier niet op gereageerd. Slechte service!
- #9 van de 14 beste bedrijven in Softwarewinkel
LicentieWereld is de voordeligste op het gebied van Software Licenties. Van Microsoft Office 2019 tot Office Home & Business 2019. Wij leveren alles direct, en tegen een voordelige prijs!
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan !
Ik koop wel vaker licenties bij LicentieWereld.nl voor een klein MKB bedrijfje en ik kan je zeggen dat dit enorm veel geld bespaard heeft! De licentiecodes zouden tweedehands zijn en af en toe zit er een code tussen die niet geaccepteerd wordt. Maar elke keer nam ik dan contact op met info-at-licentiewereld.nl en elke keer kreeg ik snel een nieuwe code die wel geaccepteerd werd. Dus ze doen echt wat ze beloven en dat vind ik toch bijzonder in deze wereld van oplichters en criminelen. Volgens mij is LicentieWereld.nl niet heel bekend maar ik maak altijd reclame voor ze. Mijn oom zei altijd "Vraag niet hoe het kan, maar profiteer ervan !"
Simpel
Na het betalen stond de software heel snel in mijn mailbox. De instructies om het op mijn computer te zetten waren heel duidelijk.
duidelijk uitgelegd, snelle klantenservice
Alles was duidelijk uitgelegd werkte vlot. Geen 5 ster gekregen omdat van de 4 producten 1 code niet werkte. Wel dikke plus punt dat ik binnen 24 uur terug ben gemailt na mijn hulp vraag. En ook kostenloos een andere code heb gekregen ter vervanging van degene die het niet deed.
TOP deal
Voor 19,95 een licentie voor Office 2021 voor mijn privécomputer is een hele mooie deal. Na de betaling direct een mail met handleiding en activatiesleutel ontvangen. Helemaal top geregeld qua "proces". Geen telefoontjes nodig gehad, geen irritaties etc. De volgende keer ga ik weer naar LicentieWereld.
Goed en betaalbaar.
Prima
Prima. Was wel even zoeken hoe en waar de product key in te voeren. De aangereikte link was verwarrend. Beter om rechtstreeks op MS in te loggen
Goed overzichtelijk en correct weergeven
Toen ik eenmaal door had dat er een CD…
Toen ik eenmaal door had dat er een CD gebrand moest worden van het img. bestand werkte het meteen prima met de geleverde sleutel.
Fijne medewerking
Fijne medewerking, verkeerde licentie besteld maar keurig en snel opgelost.
Goede dienstverlening
Duidelijke informatie op de website, snelle levering en scherpe prijzen.
Perfect
Makkelijk te bestellen via de website, snel per email bericht en mooie prijs en het werkt perfect
Super snelle verzending en uitleg…
Super snelle verzending en uitleg download is makkelijk. Goed bedrijf..
Heldere installatie-instructies
Snel is logisch, levering gaat via internet. Instructies helder. Wel even opletten, dat is het enige...