Bedrijfsgegevens

4. Sieradenwinkel
  5. Herenmode
  6. Zonnebrillenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Historien om Lichard startede med 2 venner, der satte sig for at ændre måden hvorpå, vi tænker traditionelt fashion. Vi stræber efter at give en god og personlig kundeoplevelse, og søger at gøre jeres købsoplevelse som hvis vi selv skulle ud og forkæle os selv. Det vigtigste for os er tilfredse kunder det prøver vi og sikre os med en 100% simpel og brugervenlig hjemmeside og rigtig god kommunikation! Tilfredse kunder opnår vi ved at have god kundeservice, lækre produkter og lynhurtig-billig levering. Alle har ret til beklædning som ligner noget de rige kan gå med uden, at det skal koste noget i nærheden af det samme. Så hvorfor ikke se mod de brands som kan levere kvalitet til overkommelige priser. Vi går ind ekspandering. Vi vil blive ved med og udvide vores katolog, vi på vej ind i større større projekter og vi har et massivt ambitionsniveau for vækst og iværksætteri.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Gode og fine ting på hjemmesiden

Gode og fine ting på hjemmesiden
Hurtig levering og god service
Helt sikket 5 stjerner

22 december 2023

Hej Rene,

Tak for anmeldelsen.

Virkelig skønt, at du er tilfreds med leveringen og ikke mindst vores service!

Hej Anni,

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og hel levering. Vi sætter pris på din støtte og ser frem til at betjene dig igen.

Venlig hilsen,
Malte Andersen
Lichard I/S

Super god oplevelse!

Super god oplevelse!
skulle bruge et nyt ur så det var oplagt at vælge et herfra. Modtog uret allerede efter 3 dage, og det er super lækkert. Så de får 5 stjerner herfra

14 maart 2023

Hej Lucas,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en super god oplevelse og er tilfreds med det nye ur. Vi sætter pris på din støtte og de 5 stjerner!

Venlig hilsen,
Malte Andersen
Lichard I/S

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God hjemmeside

God, nem og brugervenlig hjemmeside💪🏻

10 januari 2023

Antwoord van Lichard

Hej Milas. Tak for anmeldelsen.

Det er vi glade for at høre💪🏽

Super fin service

Super fin service, og levering til tiden super godt :-)

4 januari 2023

Antwoord van Lichard

Hej Poul. Tak for anmeldelsen.

Vi er glade for din feedback👍

Med venlig hilsen Malte / Lichard

Leveringen gik meget hurtigt og God kvalitet 😊

11 december 2022

Hej Sofie,

Tak for din anmeldelse. Virkelig skønt, at du er tilfreds med leveringen og ikke mindst dit ur!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vanvittige flinke gutter. Hurtig levering og lækkert ur. Virkelig god oplevelse.

4 november 2022

Hej Benjamin

Tak for anmeldelsen.

Vi er glade for din feedback og skulle der være andet, skriver du bare👍

Elsker det firma

Elsker det firma. Så absolut en fornøjelse at være kunde hos Lichard de brænder for det de gør. Jeg har handlet hos dem rigtig mange gange og hver gang har været en fornøjelse - hurtig levering, gode smykker osv. Har endnu ikke haft en oplevelse af at jeg ville returnere noget. Love it

4 november 2022

Hej Tina,

Tak for din anmeldelse

Virkelig fedt med sådan en feedback! Tak skal du have.

Købte et lækkert nyt ur

Købte et lækkert nyt ur, dejligt hurtig levering samt god service. 5 ud af 5 herfra!

28 september 2022

Hej Mathias,

Tak for anmeldelsen.

Virkelig skønt, at du er tilfreds med vores service og ikke mindst dit NYI Rockefeller ur!

God oplevelse - hurtig levering

Jeg bestilte et par smykker om formiddagen, og allerede dagen efter blev det leveret til mig. Det blev jeg meget positivt overrasket over. Hos Lichard får man en aldeles god service og personlig.

Jeg modtog en video på SMS da de havde pakket min ordre og derefter nogen søde ord og en lille gave med i ordren. Kan sandelig anbefales!

10 augustus 2022

Hej Fillipa,

Tak for din anmeldelse og de rosende ord. God service er vores speciale 😋

Malte / Lichard

Lees meer over geverifieerde reviews.