Liefs, Loulou Reviews 14

TrustScore 4 uit 5

4,1

1. Winkel

Bij Liefs, Loulou vind je verschillende handgemaakte producten. Voor jezelf of als cadeau voor een ander. Met liefde gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zo willen we met Liefs, Loulou een bijdrage leveren aan de maatschappij. Verantwoorde, fashionable producten toegankelijk maken voor alle mama’s van nu. Dat is waar wij voor staan.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Wat een vreemde reactie

Wat een vreemde reactie, op de review. Ik weet niet wat jullie definitie is van 'willen helpen', maar te zeggen dat de dochter de tas gewoon nog maar een keer moet toesturen, waarbij ze opnieuw porti moet betalen, vind ik niet getuigen van klantvriendelijkheid, laat staan van 'willen helpen'. We hebben contact gezocht met jullie, om te proberen tot overeenstemming te komen, maar helaas bleek dat niet mogelijk. Om vervolgens te doen voorkomen alsof jullie er alles aan hebben gedaan om deze kwestie goed op te lossen, vind ik erg kwalijk.

5 april 2022

Prachtige kwaliteit

Zo mooi deze producten, echt top kwaliteit. Ik heb al twee gepersonaliseerde items besteld en de levering was ook nog eens supersnel

28 oktober 2021

Tuttebel

Tuttebel besteld om kado te geven....kado was het zeker! Zo schattig ingepakt, dat het nog leuker geven was!!
Werd zo leuk op gereageert, dat ik hem zeker binnenkort weer ga bestellen voor de volgende kleine!
Brenda

Ps foto s op jullie site, verdienen ook een compliment

24 oktober 2021

Tuttebel

Super blij met onze "Tuttebel!". Heerlijk zacht stofje en helemaal leuk datie gepersonaliseerd kon worden. Weet nu al dat het Julia's favoriete kroeltje gaat worden 💓 En de Teddy mommybag is echt zo'n aanwinst! Gaat overal mee naar toe, alles past erin en het staat ook nog eens leuk. Zelfs zonder baby :)

Mooie, kwalitatief goede spullen!

12 oktober 2021

Super tevreden!

Ik heb de tuttebel besteld voor mijn zoontje en als een kado’tje. Ik ben er heel blij mee. De speen hebben we eraan gedaan, waardoor we die niet meer kwijt zijn in bed. Het is een fijne, zachte hydrofieldoek, die na het wassen ook lekker zacht blijft.
Liefs, Loulou had het heel leuk ingepakt, daardoor een feestje om het uit te pakken.

11 oktober 2021

Dik tevreden met de denim tas van Liefs Loulou!

Ik heb de denim tas van Liefs Loulou besteld en ben er superblij mee! Het is een mooie en sterke tas waar bizar veel in past. En de vakken aan de binnenkant zijn ook echt ideaal. Nog een groot pluspunt: de tas kan dicht.
Deze tas is dus een dikke aanrader, ook als je geen mama bent!

Bestelling was trouwens ook lekker snel binnen en het was alleen al een feestje om het leuke pakketje uit te pakken.

Bedankt Liefs Loulou 😊

10 oktober 2021