Lifestyleperformance Reviews 23

4,3

Coaching gestart nu bijna een klein jaar. Ervoor gekozen, omdat ik geen ritme had in me dagelijks leven en graag vetmassa wou verliezen en spieren wou gaan opbouwen. Door omstandigheden is dit geduren... Toon meer

Ik kende Manon al van eerder van het paardrijden. Zij heeft mijn dochter daarbij goed geholpen. Ik kreeg van het werk een coachingstraject aangeboden en ben met lifestyle performance gestart. Het uite... Toon meer

Sinds vorig jaar november lid geworden van LP. Ik vond dat het tijd was voor verandering en dat is met de hulp van Kenny en Manon al goed gelukt. Het is een jaar net ups en downs geweest maar door... Toon meer

Heb bij Kenny info gevraagd over afvallen, er werd mij meteen anabolen en andere producten aangeboden door Kenny de Jong. Heb hem hierop aangesproken en toen heeft hij mij geblokt, hij heeft dit ook b... Toon meer

1. Coach
  2. Fitness- en voedingsservice

Individueel en persoonlijk gericht, oog voor mens en wens. Maximale sportresultaten, geen valse beloftes, aandacht voor proces met gegarandeerd succes.

4,3

Uitstekend

Ik trainde voor ongeveer een halfjaar…

Ik trainde voor ongeveer een halfjaar en behaalde prima resultaten, alleen ging de voeding mij soms niet zo goed af. Ik kwam kenny tegen op instagram en zag een win actie voor 4 weken training en begeleiding, deze heb ik gewonnen! Ik wilde altijd wel een trainer die mij hielp met voeding en schema’s. Ik kan nu goed inschatten hoeveel kcal ik binnen krijg en heb goede resultaten behaald binnen die 4 weken wat ik nooit had gedacht. Ik zou het zeker weten aanraden!

6 juli 2022

Vet verlies

Hey, Kenneth hier. Ik ben een jongeman van 25 jaar die in de bouwsector staat te werken. Aangezien ik iets aan mijn lichaam, conditie en eetpatroon wou veranderen, ben ik gestart bij Kenny’s lifestyle performance.
In de maanden die ik bij Kenny gecoacht ben, ben ik een goede 5kg afgevallen.
Mijn zelfvertrouwen kreeg terug een boost en voelde me veel beter in mijn vel.
Door de hulp en tips die ik van Kenny kreeg, ben ik nu een tevreden man met het lichaam dat ik er door bereikt heb. Het is niet altijd even makkelijk dat mag ook gezegd worden, maar Kenny gaat mee in je verhaal en zoekt hier passende oplossingen voor.
Ik raad Kenny zeker en vast aan, hij is een vriendelijke jonge kerel, met oog op resultaten en die zal je zeker behalen! Je krijgt er geen spijt van!

18 juli 2021

Top ervaring met coaching

Mijn ervaring met Lifestyleperformance is heel goed. Het fijnste vind ik dat er erg veel voor je word gedaan, en dat je alleen maar hoeft te luisteren/kijken na wat jij moet doen. Kenny persoonlijk is ook heel fijn om mee te werken, hij behandelt je ook als een vriend, dat gaf een fijn gevoel. Je kan ook voor alles bij Kenny terecht. Ik heb in deze 4 maanden coaching meer bereikt dan in 9 maanden tijd.

18 juli 2021