Ik ben belazerd
Ik dacht belazerd te zijn maar vandaag toch het vest ontvangen Kwaliteit lijkt redelijk maar te veel geld voor dit artikel. Mouwloos vest besteld voor ongeveer € 43 . Nooit bevestiging ontvangen voor verzending
Wat een afzetters koop er niets.
Ik had een grote bestelling gedaan van € 211,-eenmaal ontvangen, was het echt van zeer slechte kwaliteit, het zag er echt niet uit. Ik heb dus alles terug gestuurd.
Nu moet je ook voor het terug sturen betalen via Azie.
Ik heb daarvoor € 40,- (dit was de goedkoopste mogelijkheid) betaald en heen rekende ze ook ineens € 25,- dus ik was € 65,- kwijt voor helemaal niets.
Toen ze de kleding retour hadden ontvangen, kreeg ik nog een email met een foto met een pijl, dat de kleding vies zou zijn en ik mijn geld niet terug zou krijgen.
Oplichters zijn het. KOOP ER NIETS.... het kost je veel geld voor een vodje.
What a rip off don't buy anything.
I had made a large order € 211,- once received it was really very poor quality, it really didn't look good. So I sent everything back.
Now you also have to pay for the return via Asia.
I paid € 40 for the return (the cheapest way) and for the sending, they suddenly charged € 25, so I lost € 65 for absolutely nothing.
Then I received an email that they received my sending, but with a photo with an arrow, that the clothes would be dirty and I would not get my money back.
They are scammers. DO NOT BUY THERE.... it will cost you a lot of money for a rag.
Zeer slecht geen kans terug te sturen kost veel geld kleren vallen tegen en veel te klein
Niets kopen daar 🤬🤬🤬🤬🤬🤬🤬
Het item was niet naar mijn zin, maar na contact gehad met de klantenservice is mij beloofd het geld terug te storten.
Ze hebben na diverse mailing het correct op gelost
Pakket wel ontvangen en snel verstuurd, Helaas met veel te veel extra kosten,
de doos was open bij binnenkomst.
Extra verzekering afgesloten voor de douane kosten, Helaas moest ik aan de deur nog extra betalen, die kosten waren 27 euro extra. omdat je alles al hebt voorruit betaald ga je gedwongen betalen.
Dus ben je aan het einde duurder uit dan in nederland en natuurlijk zonder garantie want ga dat maar eens claimen in china.