1. Online casino/bookmaker
  2. Casino
  3. Gokdienst

Likes.bet is a modern online casino created with a focus on fair play, transparency, and player satisfaction. We combine generous bonuses, fast payouts, and a user-friendly interface to deliver an enjoyable and reliable gaming experience. With stable performance, responsive support, and regular promotions, Likes.bet continues to build a reputation as a trustworthy and rewarding online casino for all players.

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

trage uitbetaling

Ik zit al paar dagen te wachten op paar uitbetalingen, hoop dat het nog komt, dan gaan de sterren wat omhoog

2 april 2026

Beste speler,

Bedankt voor uw geduld! Geen zorgen - alle uitbetalingen worden verwerkt binnen de gebruikelijke termijnen. Het komt zeker goed.

Mocht u in de tussentijd de status van uw uitbetalingen willen controleren, staat onze live chat altijd voor u klaar. We helpen u graag!

Likes.bet Team

Vreselijk

Wat je ook doet, ze sluiten je account niet. Live chat zeggen ze “even support mailen” en vervolgens krijg je nooit meer een reactie. Naast dat ze niet of nauwelijks reageren op mails kan je hier ook niks winnen; heb nog nooit iets gewonnen boven de 100x ga maar na.. dus je weet wat je moet doen, genoeg andere optie ‘s, gebruik die!

17 januari 2026

Hallo,

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. Wij willen benadrukken dat wij altijd reageren op e-mails, ook al kan een antwoord soms enige tijd duren. Geen enkel bericht blijft onbeantwoord.

Als u uw account wilt blokkeren, kunt u ons gewoon een e-mail sturen en ons supportteam zal dit voor u in orde maken. Wat betreft uw resultaten: verliezen maken helaas deel uit van gokken, maar alle spellen worden eerlijk en volgens de regels uitgevoerd.

Wij staan altijd klaar om u te helpen en hopen dat uw ervaring in de toekomst positiever zal zijn.

LikesBet Team

Tot nu toe heb ik geen klachten…

Tot nu toe heb ik geen klachten ervaren. Ik heb net een uitbetaling gedaan van 1000 euro, wacht met spanning af. Als ik mijn uitbetaling ontvang zal ik door blijven spelen.

17 januari 2026

Hallo,

Bedankt voor uw feedback! We zijn blij te horen dat uw ervaring tot nu toe positief is en dat u uw uitbetaling met spanning afwacht.

We hopen dat alles soepel verloopt en kijken ernaar uit om u te blijven voorzien van een prettige spelervaring.

Account geblokkeerd na aanvraag uitbetaling van €5000

Account geblokkeerd na uitbetalingsverzoek van €5.000 geen enkel bewijs geleverd
Mijn ervaring met Likesbet is extreem teleurstellend.

Nadat ik normaal had gespeeld en een uitbetaling van €5.000 had aangevraagd, werd mijn account plotseling geschorst. Ik ontving een standaard e-mail waarin ik werd beschuldigd van collusion, fraude, VPN-gebruik en oneerlijke praktijken, zonder enige concrete uitleg of bewijs.

Feiten:
Ik heb alleen gespeeld op mijn persoonlijke Android-telefoon
Ik had slechts één account
Ik heb geen VPN of proxy gebruikt
Ik heb niet samengewerkt met andere spelers
Desondanks heeft Likesbet mijn account direct geblokkeerd en aangegeven dat de beslissing “definitief en niet-aanvechtbaar” is.

Er zijn geen specifieke handen, data, logbestanden of bewijzen gedeeld alleen een algemene verwijzing naar hun algemene voorwaarden.
Deze actie vond pas plaats nadat ik een grote uitbetaling had aangevraagd, wat ernstige vragen oproept over hoe Likesbet omgaat met winnende spelers.

De klantenservice heeft tot nu toe geen enkele duidelijke toelichting gegeven.
Op basis van mijn ervaring wil ik anderen dringend waarschuwen:
zodra je een aanzienlijk bedrag wint, loop je het risico dat je account en geld worden geblokkeerd.

Transparantie en eerlijke behandeling ontbreken volledig.

After playing normally and requesting a withdrawal of €5,000, my account was suddenly suspended. I received a generic email accusing me of collusion, fraud, VPN use and unfair practices, without any concrete explanation or evidence.

Facts:
I played only on my personal Android mobile phone
I used one account
I did not use a VPN or proxy
I did not collaborate with any other players
Despite this, Likesbet immediately blocked my account and stated that the decision was “final and non-appealable”. No specific gameplay, dates, logs or proof were provided only a copy-paste reference to their Terms of Use.

This action happened only after I requested a large withdrawal, which raises serious concerns about how Likesbet treats winning players. Support has so far failed to give any meaningful clarification.
Based on my experience, I would strongly warn others:
as soon as you win a significant amount, your account and funds may be at risk.

Transparency and fair treatment are completely lacking.

finally there is €10,500 in my playing account.

LAAT JE NIET MISLEIDEN DOOR VALSE REVIEWS DIE ZE ZELF PLAATSEN!!!

6 januari 2026

Hallo Hatim,

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. Wij willen benadrukken dat accounts nooit zonder reden worden geblokkeerd. In het geval van grote uitbetalingsaanvragen kunnen aanvullende controles noodzakelijk zijn om te waarborgen dat alle gelden veilig bij de rechtmatige eigenaar terechtkomen.

Wij handelen altijd volgens onze regels en voorwaarden, zoals duidelijk op onze website vermeld. Ons supportteam is volledig beschikbaar via e-mail om vragen te beantwoorden en te helpen bij account- of uitbetalingszaken. Zodra het proces volledig is afgerond, nemen wij direct contact met u op via e-mail.

Account closure

Goedenavond allemaal, voor degenen die hun account willen sluiten, en zoals jullie al weten, willen ze dat nooit voor je doen. Dus ik heb een trucje gevonden. Laat me het uitleggen: ga naar je profiel en vervolgens naar accountgegevens, en daar verander je simpelweg je voor- en achternaam. Probeer dan een storting te doen en de storting wordt automatisch geannuleerd. Anders ben je uit dit casino. Met vriendelijke groet.

5 januari 2026

Hallo Macu,

Het spijt ons dat u deze ervaring heeft gehad. Wij willen benadrukken eblokkeerd en dat wij altijd bereid zijn te helpen bij verzoeken tot accountsluiting.

Als u uw account wilt sluiten of vragen heeft over uw saldo, kunt u contact opnemen met ons supportteam via e-mail of chat. Wij helpen u graag en zorgen ervoor dat uw verzoek correct wordt afgehandeld.

LikesBet Team

Storten kan wel uitbetalen niet

Storten kan wel uitbetalen niet. Als ik daar over begin in de chat word er niet verder uitgevraagd maar wel gezegd dat er aan gewerkt wordt en op de vraag hoelang dat gaat duren is het antwoord dat het topprioriteit is.
Voelt niet goed dit dus wees gewaarschuwd.
Ik kom met een update als ik die heb.

18 december 2025

Hallo Roshnie,

We begrijpen je zorgen en waarderen je geduld. Het verwerken van een uitbetaling neemt de standaardtijd in beslag zoals vermeld in onze withdrawal policy. Dit zorgt ervoor dat alles correct en veilig wordt afgehandeld.

Voor directe vragen of updates kun je altijd contact opnemen via live chat, ons supportteam staat 24/7 voor je klaar om je te helpen en je van de meest actuele informatie te voorzien.

3 bonussen bij le santa

3 bonussen bij le santa. 3x onder de 10x
Oplichters

16 december 2025

Hallo,

We begrijpen dat je teleurgesteld bent over je ervaring met de bonussen. We willen benadrukken dat LikesBet een volledig gelicentieerd en gereguleerd casino is en dat al onze bonusaanbiedingen duidelijk onder onze voorwaarden vallen.

Als je vragen hebt over hoe een bonus werkt of hoe de inzetvereisten toegepast worden, raden we je aan contact op te nemen met ons Support Team via live chat of e-mail. Zij kunnen je alle details uitleggen en je helpen met eventuele onduidelijkheden.

We waarderen je feedback en hopen dat je in de toekomst een positieve ervaring zult hebben.

LikesBet Team

Toon reviews in alle talen. (17 reviews)