Super goed geholpen toen bleek dat mijn dekbedovertrek niet compleet was. Kreeg een nieuwe toegestuurd. Heel blij met de service en snelle levering!

1. Beddengoedwinkel

Bij Lileo geloven we dat een goede nachtrust begint met de juiste beddengoed. Daarom hebben wij ons gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige dekbedden, dekbedovertrekken, kussenslopen en hoeslakens die comfort, stijl en duurzaamheid combineren. Onze reis begon vanuit een passie voor slaapcomfort en een diepgaand begrip van de rol die kwalitatief beddengoed speelt in ons dagelijks welzijn. We merkten dat er een behoefte was aan beddengoed dat niet alleen functioneel is, maar ook een vleugje luxe toevoegt aan elke slaapkamer. Met dit in gedachten hebben we Lileo opgericht.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 87% van zijn negatieve reviews beantwoord

Goed voor de prijs 1+1

Goed voor de prijs 1+1, Katoen ..dekbed gaat in de wasmachine..is makkelijk, kwaliteit in orde, voelt goed , voor mij mocht het toch ietsje dikker zijn.. ik leg er nog een dekentje bovenop is warmer .. ook omdat die zonder motief waren uitverkocht had ik een van de andere gekozen .... . nu een prijs voor het mooiste dekbed gaan ze niet winnen met deze kleur/motieven .. maar je slaapt met het licht uit :)

14 april 2026

Verkeerde levering

Ik bestelde twee identieke dekens, maar kreeg bericht dat ze een andere kleur zouden sturen want ze hadden er geen twee meer beschikbaar. Bleek een totaal ander deken te zijn. Ondanks dat het zeer duidelijk was in het besteloverzicht bleven ze beweren dat ik dit besteld had en werd er geen oplossing aangeboden.

14 april 2026

Beste Karen,

Bedankt voor uw review.

U had oorspronkelijk twee identieke dekbedden besteld. Omdat één variant niet meer op voorraad was, hebben wij u per e-mail een alternatief aangeboden (katoen in een lichte kleur). In deze correspondentie heeft u aangegeven dat beige of lichtgroen voor u akkoord was, waarna wij dit alternatief hebben meegestuurd.

Wij begrijpen dat u achteraf liever twee identieke dekbedden had ontvangen. Tegelijk willen wij wel verduidelijken dat het hier ging om een vooraf afgestemd alternatief en niet om een verkeerd geleverd product.

Lileo Klantenservice

Bestelling alsnog ontvangen

Bestelling niet ontvangen. Contact gehad via chat en mail. Snelle oplossing. Bestelling opnieuw verstuurd en binnen 2 dagen in huis!

29 maart 2026

Beste Jolanda,

Wat vervelend om te horen dat dit zo is gelopen. We hebben inmiddels contact met u gehad en uw bestelling opnieuw voor u verwerkt, zodat u niet langer hoeft te wachten terwijl wij nog in afwachting zijn van terugkoppeling van het postbedrijf over de oorspronkelijke zending.

Zodra wij daar meer informatie over ontvangen, laten wij u dit uiteraard weten. We hopen dat deze oplossing uw ervaring alsnog positief afrondt.

Tevreden met mijn bestelling

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling! De hoeslakens zijn van topkwaliteit, heerlijk zacht en ze passen perfect. Ook de levering was supersnel en alles kwam netjes verpakt aan.
Fijn om bij een bedrijf te bestellen waar kwaliteit en service duidelijk voorop staan. Bedankt en tot de volgende bestelling!

5 maart 2026

Ik heb een goede ervaring gehad met…

Ik heb een goede ervaring gehad met Lileo. De bestelling was makkelijk te plaatsen via de website en de levering ging snel. Het product kwam netjes verpakt aan en de kwaliteit van het beddengoed is erg goed. Ik ben tevreden met mijn aankoop en zou hier zeker opnieuw bestellen. Aanrader

5 maart 2026

Ik ben ontzettend tevreden met mijn…

Ik ben ontzettend tevreden met mijn bestelling van het beddengoed. De kwaliteit is echt heel goed en het voelt heerlijk zacht aan. Het ligt comfortabel en zorgt ervoor dat ik elke nacht lekker kan slapen. Ook was de levering snel en was alles netjes verpakt.

Kortom, ik ben super blij met mijn aankoop en ik zou het beddengoed zeker aanraden aan anderen!

8 maart 2026

Top kussen

Ik had een kussen besteld en ben er tot nu toe erg blij mee, hij is erg comfortabel en de kwaliteit is top. Ook nog snelle levering. Zeker een goede aankoop.

7 maart 2026

Na 3 weken nog niks…

Na 3 weken nog niks ontvangen!!!verschillende mails gezonden maar zonder resultaat .

8 maart 2026

Beste Carine,

Bedankt voor uw review.

Wat vervelend om te horen dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen. Wij hebben uw bestelling echter dezelfde dag nog verzonden, zoals ook te zien is in de track & trace.

Helaas is het pakket vervolgens blijven hangen bij PostNL, wat buiten onze invloed ligt. Inmiddels zien wij dat uw bestelling succesvol is geleverd en dat u deze ook heeft ontvangen.

Wij begrijpen dat de vertraging frustrerend is en bieden hiervoor onze excuses aan.

Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag.

Team Lileo

Niet verstuurd

Beloven als je voor 23 uur besteld je het de volgende dag in huis hebt, dit is niet het geval. Het is niet eens naar de vervoerder want daar hebben ze geen bewijs van ! Ze zeggen dat het opgehaald is door het postbedrijf maar dan krijg je daar een bewijs van en dat hebben ze niet. Ik had dit vandaag nodig wat dus ook zou zijn volgens hun belofte maar ja, als je het niet verstuurd kan dat niet.
Nu moeten ze de order maar annuleren want ik moest het vanavond hebben ivm een verjaardagscadeau. Ga het nu wel in de winkel halen

7 maart 2026

Beste Wanda,

Bedankt voor uw review. We vinden het vervelend om te lezen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Uw bestelling is gisteren in de middag geplaatst en dezelfde dag nog verwerkt en meegegeven met een zending vanuit ons fulfilmentcentrum richting DHL. In sommige gevallen worden pakketten bij een bulkophaling pas later door de vervoerder gescand, waardoor de track & trace niet direct zichtbaar is.

We hebben gedurende de dag meerdere keren contact met u gehad om de situatie uit te leggen en u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling. Helaas begrijpen we dat u het product dezelfde avond nodig had als cadeau, waardoor de timing voor u niet meer passend was.

Onze excuses voor het ongemak dat hierdoor is ontstaan. Mocht het pakket alsnog worden geleverd terwijl u het niet meer nodig heeft, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

Team Lileo

Anders dan op de foto maar wel een fijn dekbed

Ik heb de mousseline dekbedden gekocht in 2 kleuren, oudroze en de groentint. Vooral die laatste wijkt wel behoorlijk af qua kleur met hoe het op de site staat (veel donderder) ook is het mousseline effect veel minder dan op de foto's wordt afgebeeld. Desalniettemin fijne dekbedden, in zacht ademend katoen.

26 februari 2026

Het adres van bezorging was omgeruild…

Het adres van bezorging was omgeruild met een dezelfde adres alleen een andere stad .dus pakketje was verkeerd bezorgd. Even een e mailtje gestuurd kreeg direct antwoord de fout was zo gevonden maar even zo snel hersteld want de andere ochtend werd mijn pakketje bezorgd dat is snelle service

29 januari 2026

Geen mening. Nog niks ontvangen

Lileo stuurt mij een uitnodiging om een trustpilot review te schrijven voordat er ook maar iets geleverd is.
Omdat de eerste reviews niet naar de zin van het bedrijf waren en er per email wordt gedreigd met verdere stappen, onthoud ik mij van inhoudelijk commentaar op mijn bestelling van 20 december die op dit moment van schrijven (maandag 5 januari 2026) nog niet ontvangen is en die ik dus ook niet kan beoordelen.

4 januari 2026

Beste Ronald,

Wij willen graag verduidelijken dat u ons vóór het plaatsen van deze review niet heeft gemaild, gebeld of op een andere manier heeft gecontacteerd. Wij zijn dagelijks bereikbaar via e-mail, telefoon, WhatsApp en de online chat op onze website.

Uw bestelling is op dezelfde dag als de bestelling is geplaatst verzonden (zie track & trace). Voor Nederland en België geldt in de meeste gevallen levering op de volgende werkdag. Voor internationale zendingen, zoals bij u naar Portugal, kan de bezorging enkele werkdagen langer duren.

Daarnaast kan de bezorging rondom de kerstdagen en feestdagen extra vertraging oplopen bij vervoerders.

Ondertussen zien wij dat het pakket inmiddels bij u is geleverd.

Sophie | Lileo