Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig god oplevelse hos Lillekorn! 🤎 Jeg havde lagt to bestillinger, da jeg ikke havde set fødselsdagsrabatten på den første. De opdagede det selv, pakkede dem sammen, fjernede fragten og sør... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet mange mange gange ved lillekorn. En lille shop med virkelig fine ting. En enkelt lagerfejl har der været blandt mine 10+ ordre. Jeg blev kontaktet af ejeren inden afsendelse og fi... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Bestilte en lykkepose fra Lillekorn tilbage i Januar 2026. Indholdet var super fint. Men på Lillekorns hjemmeside reklamer de med at posen skulle indeholde varer for minimum 1200 kr. Der sad pris... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nu handlet to gange ved Lille Korn og begge gange har jeg fået min pakke indenfor 24 timer. Det er de sødeste sæt tøj til gode priser. Jeg kom til at vælge en forkert størrelse til den ene trø... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skøn shop med god kundeservice

Skøn shop med god kundeservice!
Jeg har lagt flere ordrer hos Lille Korn og været så tilfreds. På min sidste ordre manglede dog en vare, som jeg ved kontakt af kundeservice straks fik ordnet på meget fin kundeservicemenér ❤️ Det er noget af det vigtigste for mig hos en webshop; at de kan finde ud af god kundeservice, og dét kan Lille Korn 🥰 Jeg handler uden tvivl her igen.

4 december 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lille Korn er til for deres kunder

Lille Korn er til for deres kunder.
Første gang jeg har handlet der, men bestemt ikke den sidste.
Magen til service som Julie leverer tror jeg de færreste webshops/butikker kan prale med.
Total god stil og får mine bedste anbefalinger ❤️

17 november 2022

Fantastisk og personlig service

Har handlet ved Lillekorn flere gange og det er altid en god oplevelse - lækre varer, gode priser, hurtig levering og ikke mindst virkelig god service!! Det er en fornøjelse og jeg kommer helt sikkert igen og igen ❤️❤️

30 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har handlet mange mange gange ved…

Jeg har handlet mange mange gange ved lillekorn.
En lille shop med virkelig fine ting.
En enkelt lagerfejl har der været blandt mine 10+ ordre. Jeg blev kontaktet af ejeren inden afsendelse og fik mulighed for en tilsvarende varer, blot fra et andet mærke. Det er virkelig service.
Kæmpe anbefaling herfra.

15 oktober 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Blæst bagover af kundeservicen hos…

Blæst bagover af kundeservicen hos lillekorn! 🥺

God kundeservice findes rigtig mange steder, men den kundeservice Julie leverer er i en kategori for sig! Og så er hun bare også selv en rigtig fin person 🤎

Jeg manglede nogle ting hos Marmar der ikke var til at finde i min søns størrelse, Julie fiksede det hele på meget kort tid, og da jeg modtager det og der var “fejl” på et af sættene da den blå farve var forskellig fra body og legging, bestiller Julie blot et nyt sæt hjem, hun er ikke selv tilfreds med det nye sæt der kommer, men jeg får lov at beholde det hele uden omkostninger.

Efterfølgende finder jeg ud af at samtlige leggings var bestilt i en str. for lille, dette var ej heller et problem, Julie bestilte de nye hjem og dem der var for små kunne jeg også beholde. Det skal siges mange af de ting jeg bestille var ikke engang en del af LilleKorns sortiment!

Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos Lille Korn 🌾🤎 mine varmeste anbefalinger!

1 september 2022

7 oktober 2022

Tusind tak Anna 🤎
Vi er meget taknemmelige over din flotte anmeldelse!

Julie, Lille Korn

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og korrekt levering og endda med…

Hurtig og korrekt levering og endda med lidt ekstra glæde i pakken 🙂

Fint udvalg og gode priser.

Lille upcomming shop der er værd at støtte.

13 juli 2022

Mange tusind tak Maiken! 🤎🌼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god service og hurtig levering!

Rigtig god service og hurtig levering!
Udover god service er de hurtige og søde til at besvare spørgsmål. Ordrer bliver behandlet hurtigt. Fin indpakning og med fin hilsen indeni.
Jeg har handlet der et par gange og kommer helt sikkert til at handle der igen!

4 juli 2022

Super fin webshop

Super fin webshop, med et lækkert kvalitetsudvalg. Jeg bestilte 2 par bukser og de kom super hurtigt. Stor anbefaling herfra.

4 juli 2022

Tusind tak Maya.
Det er vi glade for at høre 🤎

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fine varer, som kom super hurtigt

Mine varer kom rigtig hurtigt og var fint pakket ind i CO2-neutral emballage (ekstra point for at tænke på det) Fint udvalg og super gode priser. Lillekorn bliver klart en af mine favoritter.

21 juni 2022

Hej Julie

Tusind tak for din fine anmeldelse og din støtte. Det betyder rigtig meget for os! 🤎

Virkelig god service!

Virkelig god service! Jeg havde bestilt to heldragter og et sæt sengetøj. Da jeg modtog pakken havde jeg så modtaget den ene heldragt i forkert størrelse. Jeg skrev en mail til Lillekorn, og fik svar nærmest lige efter. Jeg fik tilsendt et sæt (body og bukser) i samme print som heldragten som undskyldning. Da jeg modtog pakken havde jeg også fået et matchende lagen med! Så god service 💓😍 TAK!

17 juni 2022

Hej Sille

Tusind tak for din fine anmeldelse! Og vi er glade for at vi fik styr på din ordre og du blev glad for alternativet 🤎

Hilsen Julie, Lille Korn 🌾

Lees meer over geverifieerde reviews.