Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Super professionel og pålidelig arbejde! Jeg kan varmt anbefale Lilleskov Træpleje til sikker og kompetent træfældning. Vi havde brug for, at få fældet nogle meget høje, gamle træer, som sto... Toon meer
Kan helt klart anbefale Lilleskov Træpleje. Mathias kom og ordnede vores have så fint, kørte haveaffaldet væk og ryddede så fint op bagefter. Vil helt sikkert bruge ham igen til de næste haveprojekter... Toon meer
Mathias Lilleskov er navnet bag virksomheden Lilleskov Træpleje. Han har arbejdet med træ- og havepleje siden 2019. Efter endt uddannelse på Skovskolen startede han sin virksomhed i 2023 med et ønske om at opbygge en lokal kundekreds. Med sig har han en række samarbejdspartnere og kontakter til personer, der udlejer de maskiner, som er nødvendige for et stykke veludført havearbejde.
Tangagervej 8, 4180, Sorø, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Snyd og bedrag.. han dukkede aldrig op til tiden og arbejdet blev ikke gjort færdig. De gode anmeldelser han har fået, er fra mennesker han kender. Det er en ung dreng der forsøger sig med eget firma, men ikke evner det. Heldigvis nåede han ikke at få alle pengene.

Antwoord van Lilleskovtraepleje
Overholdt aftalen, kom til tiden og udførte arbejdet til min fulde tilfredsstillelse og var meget venlige begge to.
Super professionel og pålidelig arbejde!
Jeg kan varmt anbefale Lilleskov Træpleje til sikker og kompetent træfældning. Vi havde brug for, at få fældet nogle meget høje, gamle træer, som stod alt for tæt på huset. Det var derfor et risikofyldt projekt, og vi var bekymrede for både huset, naboen og et skur tæt på.
Mathias kom ud og så på det, og gav derefter et meget rimeligt tilbud.
Dagen før fældningen, blev aftalen godt nok aflyst, men vi fik hurtigt en ny aftale i stand. Teamet der kom på arbjedssdagen, var utroligt effektive og professionelle! Mathias arbejder med stor præcision og sikkerhed for både personer og ejendom. Stammerne blev skåret op i brænde stykker, som derefter skulle flækkes og grenene blev lavet til flis.
Mvh
Johanne
Det var god kommunikation og opfølgning på min forspørgsel. og effektiv eksekviering. Og et vel udført arbejde.
Mathias var hurtig til at svare mine mange spørgsmål omkring nogle træer der ikke havde det så godt. Kom med et godt tilbud og udførte arbejde vildt godt. De var så søde at skære nogle skiver til rundt om bålet og stille nogle bunker af lidt af hvert som vi kan bruge. De tog også og fræsede alle de grene jeg selv havde klippet af vores mange æbletræer. Super god service og flinke!
Jeg er meget tilfreds med den beskæring Mathias gjorde på vores frugttræer. Rigtig godt håndværk og hurtigt udført, dog måske en smule formeget på det ene træ. Eneste grund det blev 4 stjerner og ikke 5 er at arbejdet blev udført på en afbuds tid, så jeg nåede ikke selv at være tilstede. Ville gerne haft den mulighed.
Hurtig med tilbud. Hurtigt udført, som aftalt og til prisen. Godt arbejde😊
Fantastisk professionelt og pålideligt arbejde!
Vi havde brug for, at få fælde og stubfræset to store, gamle træer, som stod tæt på huset. Det var et risikofyldt projekt, og vi var bekymrede for både huset og haven.
Fra første kontakt med Lilleskov Træpleje, blev vi mødt med god rådgivning og tydelig kommunikation. Ud fra foto og en telefonsamtale kom der et skarpt, og rimeligt tilbud.
På arbjedssdagene ankom holdet til tiden, var utroligt effektive og professionelle. De arbejdede med stor præcision og sikkerhed for både personer og ejendom. Stammerne blev skåret op i flækbare stykker og grenene lavet til flis. Haven er efterladt pæn og ryddelig.
Derudover fik vi hjælpsom vejledning i forhold til brug og opbevaring af flis.
Prisen holdt, hvad der blev lovet, og kvaliteten langt over vores forventninger. Vi kan varmt anbefale Lilleskov Træpleje til alle, der har brug for sikker og kompetent træfældning.
Bedste hilsner
Marianne og Hjalmar
De bedste anbefalinger herfra.
Alt blev udført som aftalt.
Vi fik fældet to træer og fræset flere stubbe. De to behagelige mænd kom til tiden, gjorde arbejdet fint og ryddede pænt op efter sig. Intet at klage over
Godt arbejde med beskæring af gamle asketræer.
Flisning af grene i fine bunker
Området blev flot ryddet op bagefter.
Kan klart anbefales
Flot stykke arbejde og meget fin oprydning efter fældning og beskæring.
Konkurrencedygtige priser.
Det var bare så kompetente folk
Så go stemning
Så kommunikerende