2,0

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Ontving het product na weken

Ontving het product na weken, kontakt met klantenservice bijna onmogelijk. Bij ontvangst bleek dat de maat fout was en de lengte in vergelijking met de website kort, op plaatje veel langer. Wil het retourneren, maar geen antwoord. Bestel hier niet!

7 november 2025

OPLICHTERS

OPLICHTERS
Ik heb een betaalde bestelling van 2 heren polo's niet ontvangen. Geen enkele reactie op vragen i.v.m. de leveringsdatum.
Het is een bende oplichters en mooi praters op hun site. Koop nooit iets bij deze firma, want je bent bedot en je geld kwijt.

30 oktober 2025

troep! Oplichters!

Een ster omdat het systeem zo werkt maar eigenlijk verdienen ze helemaal geen ster.
Wat een oplichters. Ik kreeg 2 veel te kleine shirtjes toegestuurd. Geprobeerd om te retourneren maar na heel veel heen en weer gemail en een aanbod van hen op korting bij de volgende aankoop kreeg ik toestemming om het terug te sturen naar China. De kosten van aangetekend versturen waren ongeveer €22,- Ik hoopte nog dat er tenminste iets goed geregeld zou zijn maar ik heb na ruim 2 maanden nog steeds niets gehoord. KOOP HIER NOOIT IETS!!!!!

19 juni 2025

Vandaag

Vandaag, 27/2025 om 16.00 uur, was ik in de winkel in the mall (Den Haag) . Een medewerkster gedroeg zich zeer onprofessioneel: ze benaderde klanten alsof ze in een buurthuis stond en leek zelfs klaar om ruzie te maken. Erg asociaal gedrag, geen glimlach, geen enkele vorm van klantvriendelijkheid. Het is een mooie winkel, maar het niveau van het personeel dat het merk vertegenwoordigt, is teleurstellend laag

27 mei 2025

1 ster is al teveel!

1 ster is al teveel!! Koop hier niets! Wat je denkt te kopen is bij lange na niet wat je krijgt. Ik dacht een leuke spijkerjurk te kopen, kreeg echter een overschort met een compleet andere pasvorm en stof.

26 mei 2025

Totaal anders dan op de foto!

Jurkje is totaal anders dan op de foto. De stof is heel ander materiaal, andere pasvorm en slecht in elkaar gezet. (De lintjes/strik zitten op de verkeerde plek vastgemaakt)
Totaal waardeloos. Niet bestellen!! Retourneren is duurder dan het jurkje zelf bovendien is het product ondeugdelijk dus zou retourneren überhaupt gratis moeten zijn. Ik heb namelijk niet gekregen wat ik heb besteld!

20 mei 2025

Alles ging mis

Alles ging mis, niet op tijd geleverd, kleuren komen niet overeen waarna ze om foto’s vragen van voor en achterkant van betreffende kleding, omdat de pasvorm niet goed is. Wat een onzin!
Nooit iets bestellen! Grote oplichters!!!!
Weet nu al dat ik m’n geld nooit meer terug krijg!

16 mei 2025

Te laat en andere stof

Heb iets besteld, kwam 4 weken later pas binnen, terwijl in mail stond dat binnen 7 dagen binnen moest zijn. De jurk was totaal anders dan op het plaatje en gewoon in een plastic zakje door de brievenbus gepropt. De stof was anders en de kleur ook.

13 mei 2025

Een brok ellende

Eigenlijk nog minder dan één ster. Bestel hier absoluut niks. Het is goedkope rotzooi, de foto’s zijn heel mooi maar het artikel is niks. Terugsturen lukt niet. Je bent gewoon weg je geld kwijt. Oplichters zijn het, ik heb er geen andere woorden voor.

9 mei 2025

Bestel nooit bij Limabay,je kan het artikel niet retourneren!

Bestel nooit bij dit bedrijf,ze beloven op hun site dat het retourneren eenvoudig is,nou dat is absoluut niet zo.Telefoonnummer op de site gebeld,geen gehoor.Gemaild om een retourformulier en dan krijg je de opmerking,dat de retourkosten €50-€60 bedragen en dat veel van onze klanten er voor kiezen om het artikel door te geven aan een vriend of familielid en bieden ze korting aan op een volgende aankoop.Waar slaat dit op.Al met al,ik blijf dus zitten met een artikel wat niet past.Dus nogmaals,bestel nooit bij dit waardeloos bedrijf,je bent gewaarschuwd!!!

30 april 2025
Reviews in alle talen tonen. (12 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken