Saghar har gjort mit første bilkøb til en fornøjelse og en tryg oplevelse. Han har hjulpet med at arrangere og gennemføre diverse ekstra tilkøb, som f.eks. Undervognsbehandling og nye dæk, så jeg hurt... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Super service, alle aftaler overholdt, ringer tilbage på trods af han har lukket. Vi ville gerne komme og se en Skoda Citigo-e en søndag, skrev om lørdagen og blev ringet op samme da om en aftale sønd... Toon meer
Jeg købte min blå C3 hos Limited Auto i august 22 og den har kørt perfekt siden. L.A. leverede bilen på min adresse og havde i øvrigt skiftet skiver og klodser. Alt sammen uden beregning. Den manglend... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg købte for nyligt en Hyundai i20 hos Limited auto, som er min første bil. Jeg vil gerne fremhæve den fremragende oplevelse jeg havde. Saghar var ikke blot venlig og tålmodig men gav også en god råd... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Limited Auto har flere generationers erfaring med biler. Denne erfaring er og ikke mindst passion er videreført til de næste generationer, som i dag varetager Limited Auto med sit eget koncept: at tilbyde økonomiske kvalitetsbiler til landets skarpeste priser!
Contactgegevens
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super god og behagelig oplevelse
Super god og behagelig oplevelse
Hurtig og rar service
Indtil afhentning har alt været super.
Super god service
Super god service, kan 100% anbefale stedet 👍🏼
Fantastisk oplevelse
Jeg har lige købt en brugt bil, og oplevelsen har været rigtig god indtil videre. Shagaar, sælgeren, er meget venlig, oprigtig og professionel. Han har hjulpet mig meget og har svaret på alle de spørgsmål og tvivl, jeg havde, og der har været mange. Det er meget rart at kunne nå en sælger og føle, at man er et sted, man kan stole på. Jeg anbefaler fuldt ud din virksomhed. Selvom du har svært ved dansk, hjælper Shagaar dig på flydende engelsk. mange tak
Super god service
Super god service, kan 100 procent anbefale stedet 👍👍 Saghar
Hurtig og rigtig god betjening
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Blev mødt af en venlig sælger som fremstod ærlig og nede på jorden, i modsætningen til mange andre “smart i en fart” sælgere. Kan klart anbefales👍🏻
Fandt bilen på nettet ringede og talte med sælgeren aftalt pris og fik af vide den var fin. Alt var som aftalt bilen var super fin og der var super god service kan varmt anbefale at købe en bil her.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, hurtig og god service!
Den 11-6-24 købte jeg en Toyota Yaris
Den 11-6-24 købte jeg en Toyota Yaris, en rigtig god
oplevelse tak for det.
Jeg havde en aftale om at Limited Auto måtte bruge min
bil,den aftale kunne jeg desværre ikke overholde beklager meget.
Mvh.Otto
Jeg havde en fin oplevelse med købet af…
Jeg havde en fin oplevelse med købet af min nye brugte bil og salget af min 20 år gamle bil. Kan varmt anbefale firmaet
Det var en god oplevelse at købe bil…
Det var en god oplevelse at købe bil hos Limited Auto 😊
Hurtig og nem handel
Hurtig og nem handel. Flot service niveau. Levering på 3 dage.
Stor tillid til sælger 👍
Hurtig Expedia ingen slinger i valsen
Hurtig Expedia ingen slinger i valsen
Jeg fikgod og hurtig service
Jeg fikgod og hurtig service, denne bilforhandler kan anbefales!
Rigtig god og hurtig service
Rigtig god og hurtig service. Efterspurgte en hurtigere levering, og det blev klaret på kun 2 dage, selvom der kunne gå op til en uge. Det er min første bil jeg køber, og Saghar var så god til at hjælpe og vejlede mig, så jeg følte mig helt tryg ved det hele. Så alt i alt en fantastisk handel!
God oplevelse ved køb af ny bil.
God oplevelse ved køb af ny bil.
Venlig, imødekommende og hjælpsom.
Tryg og fantastisk oplevelse.
Vi følte os i trygge hænder hos Abdullah, da vi handlede bil hos Limited Auto.
En helt igennem fantastisk oplevelse.
Jeg har købt en bil hos Limited Auto
Jeg har købt en bil hos Limited Auto. Jeg er en mega tilfreds kunde. God service. Tusind tak for denne gang
Lees meer over geverifieerde reviews.