3,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg var i mange år hos Catrine

Jeg var i mange år hos Catrine. Grunden til at jeg blev der, var fordi der senere kom en ny og meget sød og hjertelig læge. Men jeg synes, det var ubehageligt at være inde hos Catrine, og jeg følte mig mest af alt til besvær. Det virkede altid til, at hun gerne ville have det overstået så hurtigt som muligt, og jeg oplevede næsten ingen kontakt eller empati. Jeg kom 5 minutter for sent på et tidspunkt til mit efterfødselstjek og derfor sagde hun, at hun ikke ville lave indre undersøgelse af mig, fordi hun ikke havde tid. Og selvom jeg klagede over smerter, så sagde hun jeg ikke behøvede en. Jeg havde slemme 2. grads bristninger...
Da min mand fortalte hende om meget voldsomme stresssymptomer, sagde hun koldt, at han skulle kontakte sin A-kasse.

For mig var hun en flig i tilliden til praktiserende læger.

16 september 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg er kommet fra klinikkens start,og…

Jeg er kommet fra klinikkens start,og har ingen klagepunkter. Måske nogle logger ind tilfældige steder og sviner folk til?
Catrine kan vel også have en dårlig dag eller to.. men arrogant og nedladende….den forstår jeg ikke

12 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan varmt anbefale Catrine Nebel som læge.

Har haft Catrine Nebel som læge i snart 8 år. Jeg er meget tilfreds med Catrine. Hun er meget dygtig, hjælpsom og svarer hurtigt på sin mail. Hun har været en stor hjælp. Hun har altid taget sig af det jeg er kommet med, både stort og småt. Jeg kan varmt anbefale Catrine som læge.

15 februari 2024

BOYKOT CATRINE NEBLE!!

Hun er utrolig grov, uopmærksom, ubehagelig og kan slet ikke finde ud af at tage hensyn til potentielle problemer. Man skal selv finde frem til hvad man fejler og hendes ventetider er absurd lange (15 dage), hver gang. Har været der gentagende gange med problemer uden at få hverken svar på hvad det kunne være, eller en potentiel løsning. Har lidt af stress i 2 år og været hos hende med dette problem, og igen har det været mig selv der skulle finde frem til kernen af problemer via symptom søgning, også selvom at jeg flere gange har gjort hende opmærksom på mine symptomer. Det endte desværre med en tur på den psykiatriske afdeling med at angstanfald samt angst for at dø. En stor følelse af hjælpeløshed. Følelsens af at man bliver taget totalt useriøst. Derudover har jeg flere gange bestilt tid, ventet de 15 dage det tager, hvor jeg så på dagen finder ud af at min tid ikke er blevet tastet ind i systemet. Det resultere i at jeg skal vente yderligere 15 dage og gå rundt i alt for lang tid uden at have det godt. Mange af mine problemer resultere i søvnløshed da symptomerne er så kraftige, hvilket hun heller ikke tager hensyn til. Er i chok over at der findes læger som hende hee i landet. Boykot Catrine Neble! Det er min første anmeldelse, da jeg generelt ikke synes det er fedt at skrive dårligt om andre. Men det her skal tages seriøst da det i sidste ende handler om ens helbred. Så dårlig en læge skal man lede utroligt langt for at finde. Arrogant, kold, uden nogle form for omsorg, forståelse eller empati. Hendes arrogance kan ses i hendes øjne når man er der og hendes lumske smil er til at brække sig over.

4 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Catrine Neble er en strålende læge og Pernille Tingleff, er en strålende sygeplejeske.

Dette er en reaktion på kommentarsporet. Sad sgu og fik tårer i øjnene. Jeg vil starte med lidt lys for dem, der kæmper med en dømmende attitude, og så må de overveje hvad de selv kan gøre, for at tackle deres problemstillinger. Nu vil jeg skære det ud i pap også for dem, der sidder og tjekker deres aktiekurser, gasfyret eller savner deres Café latte, når de går til lægen eller hellere vil spille bongotrommer på den lokale bodega. Jeg siger tingene ligeud, så tingene ikke bliver for indviklede til, at de forstår det:
Læge Catrine Neble er en strålende læge og sygeplejeske Pernille Tingleff, er en strålende sygeplejeske. De er begge fremragende og kompetente i flere sammenhænge. Jeg har ingen problemer med, at sætte min lid til begge. At kalde dem arrogante, er simpelthen en platitude uden gnist af selvkritik. Endnu mere opad bakke, er beskyldningerne om manglende tid og ligegyldighed. Det er mig komplet ubegribeligt hvordan man kan være så respektløs overfor dem, der har kvalifikationerne. Hvis du hedder Morten og gerne vil have fjernet dine bryster, så bestil noget mere tid hos den søde sekretær. Hvor svært kan det være? Den færdighed er man nødsaget til at tilegne sig. Jeg kan vel - uden at fornærme nogen - fastslå, at beskyldningerne er en skødesløs, skamløs og skandaløs omgang med ord. Det har intet på sig. Mvh Camilla Benjamin.

19 oktober 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har aldrig oplevet en mere arrogant…

Jeg har aldrig oplevet en mere arrogant og nedladende person end Catrine Neble.
Hun gav sig selv 7 minutter til, at diagnosticere mig. INGEN former for henvisninger eller på nogen måde information omkring, hvad jeg skulle gøre. Det eneste hun sagde var, at jeg kunne tage en uges ferie?! Hvilket for mig, var en yderst upassende kommentar, når jeg lige har fortalt om mine symptomer, der ikke ligefrem lagde op til ferie.. Hendes manglende interesse og empati var så åbenlys, at jeg mildest talt stadig er chokeret. Jeg kan på ingen måde anbefale, at vælge dette lægehus.

6 juli 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En meget fagligt kompetent læge. Lydhør og venlig.

En meget fagligt kompetent læge. Cathrine er altid lydhør og venlig, så jeg føler mig helt tryg ved at komme i konsultationen. Også stor ros til Pernille for faglighed og venlighed. Pernille tager blodprøver, KOL test, blodtryk mv. Begge har jeg kendt i flere år - både som patient og som læge og sygeplejerske for mine gamle forældre.

1 maart 2021

Ulækkert!!!

Dårlig hygiejne og arrogant opførsel, aldrig før har jeg oplevet en lægeklinik som klinikken på Lindevangs Alle 6, 2000 Frederiksberg.

Kan absolut ikke anbefales.

17 april 2013

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.