LINDSEY MAY

🌸 Dé online boetiek voor jouw daily glow-up

waardeloze ervaring

Jurk ontvangen maar kwaliteit valt zeer tegen.
Ik wil de jurk retour sturen en mijn geld terug ontvangen maar krijg nergens een reactie op.
Als ik het hier lees zijn de retourkosten ook meer dan de jurk gekost heeft.
Weggegooid geld en waardeloze webshop.
Je kunt het beter bij Shein of Temu bestellen...dan is retour nog gratis...

15 juli 2025

Hi Lonneke,

Wat jammer om te lezen dat je zo’n negatieve ervaring hebt gehad. We willen dat onze klanten blij worden van hun bestelling, dus het is erg vervelend om te horen dat de kwaliteit tegenviel en dat je geen reactie hebt ontvangen.

Normaal reageren wij altijd binnen 24 uur op mails, dus als je niets hebt gehoord, is er waarschijnlijk iets misgegaan of is je bericht mogelijk in onze spamfolder beland, onze excuses daarvoor.

We willen dit uiteraard graag netjes met je oplossen. Zou je ons een mail willen sturen op support@lindseymay.nl? Dan kijken we direct met je mee en zorgen we dat je niet met een vervelend gevoel achterblijft.

Slechte kwaliteit

Jurk besteld, maar de afmetingen waren niet duidelijk dus de jurk retour willen sturen. Retour kosten is tussen de 20/35 euro. Dit is belachelijk veel ze geven aan omdat het internationaal is (waarschijnlijk uit China), maar bij andere bedrijven heb ik nog nooit zoveel hoeven te betalen. Slaat echt helemaal nergens op. Daarnaast is de kwaliteit echt verschrikkelijk de stof voelt heel naar en goedkoop aan. Heb op shein betere kwaliteit gezien. Ik pas voortaan voor dit bedrijf erg jammer.

17 juni 2025

Hi Jasmien,

Wat jammer om te horen dat je zo’n vervelende ervaring met ons hebt gehad, dat is natuurlijk niet wat we willen voor onze klanten. We begrijpen je frustratie over de retourkosten en nemen je feedback daarover serieus.

We werken met internationale magazijnen om onze prijzen scherp te houden, maar dat brengt inderdaad soms hogere retourkosten met zich mee. We begrijpen dat dit niet ideaal is en nemen dit soort signalen zeker mee in onze evaluatie.

Wat betreft de kwaliteit vinden we het oprecht jammer dat het niet aan je verwachtingen voldeed.

Wil je contact opnemen met ons via support@lindseymay.nl? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing.

Dropshipping Temu

Op de foto's ziet het er super uit, maar wat je ontvangt is niet wat op de foto's staat. De kleur is niet accuraat (Tessa Flair Dress) en de stof is dun, schijnt door en is van zeer lage kwaliteit (Sara Halter Dress). Verzending duurt lang. Ik ben de aangeboden kleding tegengekomen op Temu, voor een fractie van de aankoopprijs. Het betreft simpele dropshipping.

8 juli 2025

Hi Julia,

Wat jammer om te lezen dat je bestelling niet aan je verwachtingen voldeed, dit spijt ons oprecht. We willen dit graag met je oplossen en ook je feedback meenemen richting ons team.

Zou je ons een bericht willen sturen op support@lindseymay.nl? Dan kijken we graag samen met je naar een passende oplossing.

Klantenservice Lindsey May

Erg blij met mijn nieuwe jurk

Onlangs heb ik de Selene Split Dress besteld, erg blij mee

25 juni 2025

Hi Sil,

Superleuk om te horen dat onze stijl zo goed bij je past.
We kijken ernaar uit om je snel weer terug te zien.

Klantenservice Lindsey May

Erg tevreden over de kwaliteit

Erg tevreden over de kwaliteit! Besteld voor mijn vriendin en ondanks de wat langere levertijd toch nog op tijd aangekomen voor de vakantie :)

24 juni 2025

Hi Sven,

Wat leuk om te horen dat je vriendin blij is met de jurk, en fijn dat het nog op tijd binnen was voor de vakantie!

Dank je wel voor je positieve review, dat waarderen we enorm.

Juist wel erg tevreden!

Snap de negatieve reviews hier niet, vaker besteld bij kleding webshop, maar had juist een fijne ervaring met LINDSEY MAY. Ja, de zending had wat vertraging, maar is allemaal netjes gecommuniceerd en ik ben juist erg tevreden met de pasvorm en kwaliteit van de 2 bestelde jurken. Aanrader!

26 juni 2025

Beste Klant,

Wat fijn om te horen dat je tevreden bent, en bedankt dat je de moeite neemt om dit te delen!

We doen ons best om alles goed te laten verlopen en waarderen je begrip als het soms iets langer duurt.

Hopelijk tot een volgende keer!

Klantenservice Lindsey May

Jurk van origineel zo'n 200 euro…

Jurk van origineel zo'n 200 euro gekocht. Echter is de prijs-kwaliteit verhouding niet voldaan. Voor 200 euro verwacht ik geen jurk van 100%polyester maar eerder kunstmatig natuurlijk materiaal zoals viscose. De rits die in de jurk zit bevestigd is echter ook geen goede kwaliteit, maar gaat stroef. Ben bang dat deze kapot zal gaan. Alle maten bij het tabel opgemeten om te kijken naar de juiste pasmaat voor mij, borstomvang zou moeten passen, echter hangt m'n halve borst er zo uit🥲. Gelukkig kan ik dit als kleermaakster oplossen. Ik had deze jurk nodig voor een bruiloft. Verzending was ook vertraagd, al lieten ze dit wel netjes weten. Kreeg een track and trace uit China, hierbij kreeg ik zoal een gevoel dat t te goed is om waar te zijn.

26 juni 2025

Hi Kyara,

Dank je wel voor het delen van je ervaring. Wat jammer om te horen dat de jurk niet aan je verwachtingen voldoet.

Wat betreft de pasvorm en rits: vervelend dat dit niet naar wens is. We waarderen het dat je zelf een oplossing hebt kunnen vinden, maar we willen je graag in tegemoetkomen.

Zou je ons een mailtje willen sturen via support@lindseymay.nl? Dan kijken we persoonlijk met je mee naar een passende oplossing. We nemen je feedback in ieder geval serieus en geven dit intern door ter verbetering van onze collectie en productinformatie.

Klantenservice Lindsey May

Beter kiezen voor een ander bedrijf

Ik kocht een jurk van ongeveer €50.
Hij paste me niet en de kwaliteit was ook heel laag.
Toen ik wilde retourneren werd er mij vriendelijk verteld dat de retourkosten tussen de €20 en de €35 lagen.
Ik kon er wel voor kiezen om 20% terugbetaald te krijgen.
Dit lijkt me allemaal niet echt correct. Beter iets meer betalen bij een ander bedrijf en weten dat je het kosteloos (of met een kleine vergoeding) kan terugsturen. Kies dus beter niet voor Lindsey May.

9 juni 2025

Hi Marie,

Dankjewel voor je review, jammer dat je ervaring zo is tegengevallen.

We snappen dat retourkosten naar ons internationale magazijn niet ideaal zijn. Daarom bieden we meestal een gedeeltelijke terugbetaling aan, zodat je niet hoeft te retourneren. Maar we denken graag verder mee.

Stuur ons even een mailtje via support@lindseymay.nl, dan kijken we samen naar een betere oplossing voor jouw situatie.

Dikke vette oplichterij

Ik zag dat een andere reviewer de ‘olivia open back dress’ heeft besteld en dat deze niet leek op de voorbeeldfoto’s.

De verklaring: de website adverteert met foto’s die zij van andere websites halen en leveren jurken die niet overeenkomen met geadverteerde jurken.

Ik kan in de retourvoorwaarden op de website niet vinden naar welk adres je het pakket terug moet sturen maar waarschijnlijk zal dit naar een adres in China zijn en ben je zelf verantwoordelijk voor deze retourkosten (die flink kunnen oplopen).

Bovengenoemde jurk is origineel $348 en heet de Hutch Amara Corset Pleated Tulle Fit & Flare Midi Dress van Antropologie.

Niet hier bestellen dus!!

11 juni 2025

Hi Myrthe,

Dankjewel voor je review, we vinden het jammer dat je zo’n negatieve indruk hebt gekregen, ook al lijkt het erop dat je zelf geen bestelling bij ons hebt geplaatst.

Onze foto’s zijn afkomstig van de fabrikant en we doen ons best om een realistisch beeld van het product te geven. Als een klant niet tevreden is, zoeken we altijd samen naar een passende oplossing.

De retourinformatie staat vermeld op onze site, maar we begrijpen dat dit duidelijker mag. Retouren gaan inderdaad naar ons internationale magazijn, daarom bieden we vaak een alternatief aan zoals gedeeltelijke terugbetaling.

Mocht je toch iets willen bespreken of vragen hebben, je bent altijd welkom via support@lindseymay.nl.

Klantenservice Lindsey May

Veel slechtere kwaliteit dan op de foto’s

Ik heb mixed feelings over dit bedrijf. Ik bestelde de Olivia open back dress die zogezegd enorm in de korting zou zijn (wat al niet waar is, deze is altijd 40 euro en nooit 120) voor mijn vakantie. Toen ik de track en trace kreeg kwam ik er al snel achter dat mijn pakket uit China kwam. Het had ook nog enorme vertraging. Hier mailde zij mij wel netjes over, en gaven ook antwoord op overige vragen. Uiteindelijk kwam mijn pakket dik 3 weken later aan. De jurk is niet de kwaliteit van de foto. Al is de jurk wel nogsteeds mooi. Het korset is gemaakt van goedkope stof die niet mooi strak staat, en de rits gaat moeilijk dicht. Het is wel goed te zien als je het vergelijkt met de foto’s op de site dat het een veel slechtere kwaliteit is. Zo is bijvoorbeeld ook de streep die midden over de buik hoort te lopen er compleet scheef opgezet.

8 juni 2025

Beste Klant,

Dankjewel voor je eerlijke review, het spijt me oprecht dat je ervaring met ons niet volledig aan je verwachtingen voldeed. We vinden het ontzettend jammer dat de jurk in jou ogen niet zo overkwam als op de foto’s, en dat de bestelling later aankwam dan gehoopt.

We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Zou je ons een mailtje kunnen sturen op support@lindseymay.nl? Dan helpen we je graag verder.

Klantenservice Lindsey May

Reviews in alle talen tonen. (11 reviews)