Ingen stjerner.....
Skulle lige til at betale.
Nåede at tjekke Trustpilot.
Fake hjemmeside!
Hold jer væk.
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Ingen stjerner.....
Skulle lige til at betale.
Nåede at tjekke Trustpilot.
Fake hjemmeside!
Hold jer væk.
Pengene bliver hævet, men efter snart 4 måneder forventer jeg ikke at varen nogensinde kommer frem.
En så fin butik, tror man 🚩
Webshoppen har ingen telefon kontakt.
Ingen feedback på mail.
Skrivefejl/stavefejl på deres site... Manglende bogstaver.
Advarsel 🚩
Der er mange webshops der er tro kopi som denne/dog med andet navn. Det så meget Fake/scam 🚩
Ingen Trustpilot på siden!
Firma lukker efter 25 år. Står på stortset alle deres webshop.
Tilbyder 80 % nedsættelse.
Ingen telefon kontakt !!
Stavefejl.
Næste udsolgt, står på stortset alle deres varer.
Er disse manglende eller nævnt, kan du være sikker på de er scam firmaer 🚩🚩🚩
Den eneste grund til 3 stjerner er drn lange leveringstid.
De overall jeg har modtaget er så fede og jeg glæder mig til at gå med dem.
Vil helt sikkert handle der igen
Der er absolut inger stjerner til Line København. Hæver pengene og så sker der ikke mere. Et rent tyveri. Hold jer væk!
Hjemmesiden er et stort skalkeskjul ! !
Søger man får man adresse i København Og man kan ikke se på sprog eller formulering hvor den kommer fra.
Man kan ikke få oplyst hvilke materialer tøjet er lavet af..... Men det er polyester, som en anden skrev... GARDINSTOF som jo ikke kan bukkes som man ser i reklamen.
Jeg har fået varerne, men føler mig snydt og taget ved næsen.
HOLD JER VÆK FRA DENNE FORRETNING det er så dårlig service (3 ugers leveringstid, da det åbenbart er Kina man i virkeligheden handler med)og kvaliteten på vare er så ringe, at det jeg modtog blev smidt ud med det samme. Varen var ikke som i overhoved ikke, det samme som på hjemmesiden, stoffet var noget man bruger til gardiner og virkelig ulækkert at røre ved.
Så svindel og humbug det er hvad denne butik Line København står for.
Har intet med dk at gøre, tøjet kommer fra china og er syntetisk
Derfor den lange levering
Nu har jeg forsøgt at kunne returnere men det skal jeg helt selv stå for,hvor det skal sendes til Kina det vil koste mig 295kr😤
Hold jer fra denne side
Skam - skal meldes - varen dukkede aldrig op og mail blev blokeret
Køb ikke herfra. Total fake.
Der findes ikke en fysisk butik trods billeder på hjemmesiden
Bestilte d 11.6 men har stadig intet modtaget.
Det bliver bestilt fra Kina åbenbart.