Linét Fine Jewelry Reviews

1. Sieradenwinkel
  2. Sieradenontwerper
  3. Sieradenfabrikant

Geschreven door het bedrijf

Linét Fine Jewelry designer håndlavede smykker i 18 kt. guld med ægte diamanter – skabt til at bæres hele livet og gives videre som minder i generationer.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt vild hjælpsom til selv de mindste ting!

Rigtig flot forlovelsesring købt hos Linét Fine Jewelry!

Jeg købte en forlovelsesring til min kæreste som blev helt perfekt. Det var en super god og nem proces og Linette er meget professionel, hun var rigtig god til at hjælpe med at finde ud af min kærestes ringstørrelse, da jeg ikke selv havde nogen anelse 😅

Fin pris og en dejlig venlig sjæl at handle med!

Håber ikke at jeg skal købe forlovelsesring igen, men hvis jeg skulle, så ville jeg klart gå til Linette igen ;-)

23 juli 2026

Forlovelsering

Jeg har aldrig oplevet så god service og behandling, Linét Fine Jewely leverer sku det hun lover, jeg har skulle have en forlovelsesring til min kæreste, og den bliv fantastisk, det er den smukkeste ring jeg/min kæreste nogensinde havde set, “hun sagde ja”
Linette hjalp virklige med det hele og vi endte med og lave designet om 3-4 gange men dette var intet problem for hende, hun sørger for at få lavet det man virklige ønsker, og har brug for.
Alt forgik over Instagram så min kæreste ikke opdaget noget, men ved hun også har en butik man kan tag ind i, i Aarhus.

Når tiden er inde, skal vi helt bestemt ind og få lavet, vores vielsesringe hos hende.

Hvis du skal have lavet forlovelse eller vielsesringe, så er dette stedet du skal gå til.🤩🤩🤩

15 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kunne ikke være mere tilfreds

Linét er det perfekte sted at vælge, hvis man skal købe en forlovelsesring. Jeg havde selv gjort mig en masse tanker på forhånd, men hun hjalp mig i høj grad med at få forfinet min originale idé og lykkedes vanvittigt godt med også at få bragt den til live. Jeg er ovenud tilfreds med (med min forlovedes egne ord) “den smukkeste ring i verden”. Jeg viste hende også min originale idé, og begejstringen var ikke helt den samme… 😅

Jeg tror simpelthen ikke, at jeg ville have kunnet få en lige så flot ring et andet sted — og så endda til en ganske rimelig pris.

5 augustus 2026

Meget professionel og hjælpsom

Meget professionel og hjælpsom

Jeg har i samarbejde med Linette designet en rigtig flot forlovelsesring. Hun er meget professionel og jeg har følt mig tryg igennem hele processen. Vi kommer til at købe vielsesringe hos hende når vi skal have den næste år.
Vi/jeg er vild med dit produkt og din personlighed!!! Super professionel. Mange tak fra en super glad og tilfreds kunde 💪🏼

2 juli 2026

Rigtig god oplevelse hos Linette

Rigtig god oplevelse hos Linette. Hun lavede et par dråbeformede diamantørestikker til mig, og de er så smukke. En god proces, hvor man er med hele vejen og både godkender selve diamanterne og 3D-tegning inden bestilling. Hun lyttede til mine ønsker og lavede ørestikkerne præcis, som jeg ønskede. Og så gik det super hurtigt fra at jeg bestilte ørestikkerne til, at jeg modtog dem! Alt i alt rigtig god oplevelse, og jeg kan kun give min bedste anbefaling. Jeg kommer i hvert fald helt sikkert igen en anden gang

4 augustus 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forhørte mig hos Line’t om hun kunne…

Forhørte mig hos Line’t om hun kunne design en guldring med to små diamanter og en grøn sten. Resultatet blev denne super flotte ring, som jeg er utrolig glad for. Som kunde har jeg kun oplevet en professionel og dygtig tilgang til opgaven hele vejen igennem med bl.a. flere behagelige telefon samtaler. Mine bedste anbefalinger.

10 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt gave til min mor

Jeg skulle købe en halskæde til min mor. Jeg ved absolut ingenting om smykker, så jeg skriver til Linette via instagram. Kort efter samme dag har jeg svar og jeg bliver mødt af forståelse og tålmodighed.
Dernæst tog jeg hen til hendes kontor og blev præsenteret for diverse smykker, sådan at jeg selv kunne vælge.
Vi endte faktisk med at jeg selv var med til at designe noget, som kom 3 uger efter. Min mor elsker smykket og jeg er meget tilfreds.
Tak for åbenheden og den gode behandling.
Venlig hilsen
Simon

28 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel rådgivning og høj faglighed

Jeg var på udkig efter et smykke til mig selv og bookede en tid hos Linette. Fra start til slut oplevede jeg en utrolig behagelig og professionel rådgivning. Det mærkes tydeligt, at der er høj faglighed bag, og samtidigt bliver der virkelig lyttet til ens ønsker og behov.
Jeg endte med at købe en smuk Evil Eye halskæde, som jeg er helt vildt glad for. Det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

22 januari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

bookede en tid på kontoret

bookede en tid på kontoret, da jeg var i tvivl om ringstørrelse og hvad der umildbart vil passe mig bedst. fik heldigvis god rådgivning og har været tilfreds med hele handlen. klart et plus med de rolige omgivelser og at der er sat tid af til en, så man ikke føler sig presset af andre. kan varmt anbefale.

2 januari 2026

Proffesionel biks

Proffesionel biks!
Jeg har købt en fin ring til min kone, og jeg har været så glad for hele forløbet. Jeg havde et par ting, som jeg var i tvivl om i forhold til str. og udførsel - Men det fik vi hurtigt løst. Nem kommunikation og virkelig hjælpsom👍 ingen tvivl om en anbefaling herfra!

12 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun varmt anbefale dem

Kan kun varmt anbefale dem. Tålmodig rådgivning og sød betjening. Armbåndet var sindssyg smukt. Ingen problemer med leveringen. Alt i alt en rigtig god oplevelse og det er ikke det sidste jeg skal købe der

11 november 2025

Dit is Trustpilot